فهرست بیشترین بازدید

دریافت و بارگزاری فایل/ تقبل زیان انباشته توسط سهامداران(شرکا)

با سلام 

سوالی مطرح می شود :

اگر سهامداران شرکتی زیان انباشته یا برخی از هزینه ها را تقبل کنند که به حساب آن ها منظور گردد، این موضوع از نظر قوانین مالیاتی هبه محسوب می شود و مشمول مالیات است؟

جواب

بخشنامه نهایی در خصوص تقبل زیان توسط شرکت به پیوست تقدیم میگردد .

نکته :
اگر تقبل زیان از محل زیان تایید شده سازمان امور مالیاتی باشد مشمول مالیات نیست .
در بخشنامه دیگری که به پیوست ارائه شده است . در خصوص نرخ درآمد های اتفاقی صحبت شده است .درآمد های اتفاقی می بایست بر اساس نرخ 25 درصد مشمول مالیات گردد .

مهدی مقدسی
مهدی مقدسی
تاریخ ثبت: 07/09/1393        آخرین مشاهده: 12/02/1405

اخبار/ زمان پرداخت عیدی مستمری بگیران تامین‌اجتماعی
عیدی مستمری بگیران تامین اجتماعی ، بهمن ماه پرداخت می شود.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 23/10/1392        آخرین مشاهده: 18/02/1405

مشاوره/ باسلام وعرض خسته نباشید_من برلی شرکتم از یک شرکت حسابداری نرم افزار حسابداری خریدم به مبلغ3500،000ریال الان3ماه است که این شرکت نه قفل ونه سی دی نرم افزار را میدهد ونه بازگرداندن نرم افزار راقبول میکندضمن اینکه در قرارداد قفل وسی دی هم ذکر شده بود ،اکنون که این شرکت به تعهداتش عمل نکرده اگر من شکایت کنم میتوانم نرم افزار رابرگردانم و پولم را بگیرم؟
باسلام وعرض خسته نباشید_من برلی شرکتم از یک شرکت حسابداری نرم افزار حسابداری خریدم به مبلغ3500،000ریال الان3ماه است که این شرکت نه قفل ونه سی دی نرم افزار را میدهد ونه بازگرداندن نرم افزار راقبول میکندضمن اینکه در قرارداد قفل وسی دی هم ذکر شده بود ،اکنون که این شرکت به تعهداتش عمل نکرده اگر من شکایت کنم میتوانم نرم افزار رابرگردانم و پولم را بگیرم؟
عباس اسدی
عباس اسدی
تاریخ ثبت: 07/05/1391        آخرین مشاهده: 17/02/1405

مشاوره/ سلام. من دانشجوی ترم آخر کاردانی حسابداری هستم . می خواهم به طور مستقل و به تنهایی خدمات حسابداری از قبیل تحریر دفاتر ، گزارشات ، تنظیم اظهارنامه رو در محل مشتری انجام دهم بدون اینکه استخدام اون موسسه یا شرکت باشم ، یعنی در واقع می خواهم برای چندین موسسه خدمات حسابداری رو انجام دهم ، از کجا باید این کار رو شروع کنم؟ نحوه ی انجام کار چگونه است؟
سلام. من دانشجوی ترم آخر کاردانی حسابداری هستم . می خواهم به طور مستقل و به تنهایی خدمات حسابداری از قبیل تحریر دفاتر ، گزارشات ، تنظیم اظهارنامه رو در محل مشتری انجام دهم بدون اینکه استخدام اون موسسه یا شرکت باشم ، یعنی در واقع می خواهم برای چندین موسسه خدمات حسابداری رو انجام دهم ، از کجا باید این کار رو شروع کنم؟ نحوه ی انجام کار چگونه است؟
اسداله مستوفی
اسداله مستوفی
تاریخ ثبت: 13/04/1391        آخرین مشاهده: 21/02/1405

مقالات/ چهار ایده مخرب که اکثر شرکت‌ها هنوز به آن پایبندند
چهار ایده مخرب که اکثر شرکت‌ها هنوز به آن پایبندند
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 18/09/1390        آخرین مشاهده: 20/02/1405

مقالات/ نقدی بر مقررات مغایر با ماده 272 قانون مالیات‌های مستقیم
یکی از مواردی که به موجب قانون اصلاح موادی از قانون مالیات‌های مستقیم مصوب 27/11/1380 مجلس شورای اسلامی به قانون مالیات‌های مستقیم الحاق شد، ماده 272 است.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 09/09/1390        آخرین مشاهده: 20/02/1405

مقالات/ بهای تمام‌شده مورد قبول حسابرسی چگونه محقق می‌شود؟
مدیران برای مقاصد برنامه‌ریزی و کنترل عملیات سازمان به بهای تمام‌شده نیاز دارند ولی باوجود آن¬که اکثر سازمان‌ها با مفهوم بهای تمام شده و روش محاسبه آن آشنا هستند، نتایج حاصله اثربخشی لازم را ندارد. از طرف دیگر به¬هنگام بودن گزارش بهای تمام شده، و تجزیه‌وتحلیل به‌موقع آن، تصمیم‌گیری مدیران را قابل‌اتکا می‌کند و انحرافات احتمالی در برنامه‌ها و اهداف کلان سازمان در زمان مناسب نمایان می‌شود. اقتصاد امروز به دلیل رشد سریع بنگاه‌های اقتصادی و رقابت‌پذیری، علم افزایش بهره¬وری در یک گرم، یک ثانیه و یک ریال است و به همین دلیل، سرعت در تصمیم‌گیری درعین‌حال اثربخشی مناسب به دسترسی به اطلاعات واقعی ارتباط دارد. گزارشات بهای تمام‌شده و کیفیت آنها می تواند تصمیم‌گیری را با ارزش ‌کند و درنهایت بهای تمام‌شده قابل اتکا را به دست دهد.
مسعود تدین
تاریخ ثبت: 23/07/1397        آخرین مشاهده: 19/02/1405

اخبار/ پرفروش‌ترین شرکتهای جهان در سال 2012
نشریه اقتصادی فوربس در تازه‌ترین گزارش خود شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای وال مارت را به عنوان پرفروش‌ترین شرکت جهان در سال 2012 میلادی معرفی کرد.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 15/03/1392        آخرین مشاهده: 20/02/1405

مقالات/ ابعاد تعهد سازمانی
یکی از مباحث مطرح در رفتار سازمانی، موضوع تعهد سازمانی (organizational commitment) است که دارای بار ارزشی است و اندیشه لزوم ایجاد آن همواره به عنوان یکی از وظایف حوزه مدیریت منابع انسانی در سازمان‌ها مورد توجه بوده است.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 02/07/1391        آخرین مشاهده: 18/02/1405

مشاوره/ با سلام مسکنی را بر مبنای وام مسکن 20 میلیون خریداری کردم ولی اکنون پس از حدود 2 ماه از زمان قولنامه فرووشنده اعلام نموده که جواز مسکن مربوط به 13 سال پیش است و در نتیجه نمی توان 20 میلیون وام در یافت کرد. البته این بر خلاف حرفی است که زمان قولنامه گفته شده است. متاسفانه مشاور املاک نیز از فروشنده حمایت می کند . همچنین بیش از 80 درصد قیمت مسکن پرداخت شده و تنها همین 20 میلیون باقیمانده است. از نظر قانونی چه کاری از دست من ساخته است؟
با سلام مسکنی را بر مبنای وام مسکن 20 میلیون خریداری کردم ولی اکنون پس از حدود 2 ماه از زمان قولنامه فرووشنده اعلام نموده که جواز مسکن مربوط به 13 سال پیش است و در نتیجه نمی توان 20 میلیون وام در یافت کرد. البته این بر خلاف حرفی است که زمان قولنامه گفته شده است. متاسفانه مشاور املاک نیز از فروشنده حمایت می کند . همچنین بیش از 80 درصد قیمت مسکن پرداخت شده و تنها همین 20 میلیون باقیمانده است. از نظر قانونی چه کاری از دست من ساخته است؟
عباس اسدی
عباس اسدی
تاریخ ثبت: 28/05/1391        آخرین مشاهده: 20/02/1405

مشاوره/ سلام منظور از علی الرفع و معافیت شغلی تو سایت زیر چیه؟ http://isf-maliat.ir/faq.asp
موسسه حسابداری و حسابرسی بشارت ارقام
تاریخ ثبت: 31/05/1390        آخرین مشاهده: 21/02/1405

کتاب/ مرجع دانشجویی زبان برنامه نویسی پاسکال
مرجع دانشجویی زبان برنامه نویسی پاسکال (2) قابل استفاده برای دانشجویان دانشگاه ملی پلی تکنک ارمنستان
دکتر سید مرتضی زنده باد
دکتر سید مرتضی زنده باد
تاریخ ثبت: 21/07/1394        آخرین مشاهده: 18/02/1405

قوانین و مقررات/ نحوه اعمال زیان سنواتی تایید شده
نظر به اینکه در خصوص استهلاک زیان ابراز شده اشخاص حقیقی و حقوقی موضوع بند 12 ماده 148 قانون مالیاتهای مستقیم برای سالهای قبل و بعد از اصلاحیه مصوب 27/11/80 ابهاماتی از سوی بعضی ادارات امور مالیاتی مطرح گردیده لذا به نظر رفع ابهام و اتخاذ رویه واحد متذکر می گردد. با توجه به اینکه برابر مقررات ماده 147 قانون مالیاتهای مستقیم، پذیرش هزینه قابل قبول طبق مقررات قانونی برای تشخیص درآمد مشمول مالیات دوره مالی مورد رسیدگی می باشد ، از طرفی به جهت معاذیر اجرائی در نحوه نظارت ، کنترل و شناسائی حسابها نسبت به استهلاک زیان سنواتی دوره قبل و بعد از اصلاحی قانون فوق الذکر و نیز با عنایت به اینکه آخرین اراده قانونگذار، مبتنی بر استهلاک کل زیان تأیید شده سنوات قبل، از درآمد سال یا سالهای بعد می باشد، بنابراین برابر مقررات اصلاحی بند 12 ماده 148 مورد بحث کل زیان اشخاص حقیقی و حقوقی که از طریق رسیدگی به دفاتر آنان احراز گردد بدون تفکیک آن به سنوات قبل یا بعد از سال 1381 برابر مقررات قانونی مزبور قابل استهلاک از درآمد سال یا سالهای بعد می باشد.
مهدی مقدسی
مهدی مقدسی
تاریخ ثبت: 09/12/1393        آخرین مشاهده: 18/02/1405

مقالات/ فقط سر خود را تکان دهید و بگویید: «بله»!
برای اینکه بتوانیم از ترسهای خود بکاهیم یکی از ارزشمندترین درسها عبارت «به عالم هستی بگویید بله» است منظور این جمله واضح است بله گفتن به معنای موافقت کردن با چیزهایی است که زندگی پیش پای ما می گذارد، یعنی مقاومت نکردن و پذیرفتن اتفاقات محتملی است که عالم هستی در ارتباط با دیدن جهان بر ما عرضه می کند.
کمال زرندی
کمال زرندی
تاریخ ثبت: 08/10/1393        آخرین مشاهده: 21/02/1405

اخبار/ الان خانه بخریم یا بعد از انتخابات؟
اکنون بازار مسکن به دوران رکود خود وارد شده و بسیاری از خریداران را در شک و تردید "بخریم یا نخریم" نگه داشته است.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 02/03/1392        آخرین مشاهده: 20/02/1405

مشاوره/ باسلام وخسته نباشید،از خدمت شمااستاد عزیز سوالی داشتم در مورد گواهینامه های بازار سرمایه،من در مورد این ازمونها اطلاعات کافی ندارم فقط به طور اتفاقی در سایت بورس دیدم،میخواستم بدونم که با این گواهینامه ها میتونم زودتر کار پیدا کنم ودر کجاها کار کنم؟واینکه تازه لیسانسم رو گرفتم ومیخوام ارشد شرکت کنم شما مصلحت میدونید که دو ماه وقتمو برای خوندن این ازمونها بذارم یا از همین الان بطور جدی برای ارشد اماده بشم؟خیلی ممنون میشم که راهنماییم کنید.
باسلام وخسته نباشید،از خدمت شمااستاد عزیز سوالی داشتم در مورد گواهینامه های بازار سرمایه،من در مورد این ازمونها اطلاعات کافی ندارم فقط به طور اتفاقی در سایت بورس دیدم،میخواستم بدونم که با این گواهینامه ها میتونم زودتر کار پیدا کنم ودر کجاها کار کنم؟واینکه تازه لیسانسم رو گرفتم ومیخوام ارشد شرکت کنم شما مصلحت میدونید که دو ماه وقتمو برای خوندن این ازمونها بذارم یا از همین الان بطور جدی برای ارشد اماده بشم؟خیلی ممنون میشم که راهنماییم کنید.
حسین عزیزی نژاد
حسین عزیزی نژاد
تاریخ ثبت: 20/04/1391        آخرین مشاهده: 21/02/1405

مشاوره/ سلام. من 200 ساعت کارکرد ماهانه دارم حقوق من برمبنای 176 ساعت کاربه شکل زیر محاسبه میشد. حال مبنا را بر 192 ساعت اعلام کرده اند . با 200 ساعت کار حقوق من چقدر می شودلطفا مثل نمونه پاسخ دهید.سپاسگذارم. ساعت کارکرد 200 ساعت اضافه کار 200-176=24 حقوق پایه 3972540 اضافه کار 3972540/176*1.4*24=758394 حق مسکن و .. 100000 جمع حقوق 4830934
سلام. من 200 ساعت کارکرد ماهانه دارم حقوق من برمبنای 176 ساعت کاربه شکل زیر محاسبه میشد. حال مبنا را بر 192 ساعت اعلام کرده اند . با 200 ساعت کار حقوق من چقدر می شودلطفا مثل نمونه پاسخ دهید.سپاسگذارم. ساعت کارکرد 200 ساعت اضافه کار 200-176=24 حقوق پایه 3972540 اضافه کار 3972540/176*1.4*24=758394 حق مسکن و .. 100000 جمع حقوق 4830934
فرشید سیف
فرشید سیف
تاریخ ثبت: 02/03/1391        آخرین مشاهده: 19/02/1405

مقالات/ سهامداران در شرکت سهامی
یکی از اعجازهای قانون تجارت ایران فقدان تعریف شرکت است. به این معنی که با کمال تاسف، «شرکت» در قانون تجارت مصوب 1311 و اصلاحیه مورخ اسفندماه 1347 تعریف نشده است. اما ماده (571) قانون مدنی اشعار داشته: «شرکت عبارت است از اجتماع حقوق مالکین متعدد در شیء واحد بنحو اشاعه».
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 15/01/1391        آخرین مشاهده: 21/02/1405

مشاوره/ سلام من کمتر از یک ماه دیگر به استخدام دادگستری در میام. به صورت رسمی. شغل کاردان شبکه که هم فوق دیپلم و هم لیسانس می خواستند. حالا من با مدرک لیسانس قبول شدم .متاهل هستم و فرزندی ندارم. پسابقه بیمه هم ندارم. میخواستم فیش حقوقی کارمند دادگستری با مدرک لیسانس رو برام تشریح کنید. مثلا حق همسر . حق مسکن و دیگر چیزها.من چند روز پیش از کارگزینی پرسیدم گفتند حقوق لیسانس پایه 560 هست برای سال 90. حالا شما برای سال 90 محاسبه کنید مزایا چقدره کسورات چقدره
سلام من کمتر از یک ماه دیگر به استخدام دادگستری در میام. به صورت رسمی. شغل کاردان شبکه که هم فوق دیپلم و هم لیسانس می خواستند. حالا من با مدرک لیسانس قبول شدم .متاهل هستم و فرزندی ندارم. پسابقه بیمه هم ندارم. میخواستم فیش حقوقی کارمند دادگستری با مدرک لیسانس رو برام تشریح کنید. مثلا حق همسر . حق مسکن و دیگر چیزها.من چند روز پیش از کارگزینی پرسیدم گفتند حقوق لیسانس پایه 560 هست برای سال 90. حالا شما برای سال 90 محاسبه کنید مزایا چقدره کسورات چقدره
فرشید سیف
فرشید سیف
تاریخ ثبت: 23/12/1390        آخرین مشاهده: 19/02/1405

مشاوره/ با سلام من دارم اظهارنامه مالیاتی پر می کنم و بخش سرمایه را پر کردم سرمایه شرکت من که مسولیت محدود است 100 هزار تومان است و به دلیل این که من این اظهار نامه را برای 8 روز پر می کنم بقیه قسمت ها را خالی گذاشتم ولی در بالا نرم افزار اظهارنامه نوشته اختلاف ترازنامه 1.000.000- است این یعنی چی و آیا من اظهارنامه را همین طور بفرستم ایرادی دارد یا نه
با سلام من دارم اظهارنامه مالیاتی پر می کنم و بخش سرمایه را پر کردم سرمایه شرکت من که مسولیت محدود است 100 هزار تومان است و به دلیل این که من این اظهار نامه را برای 8 روز پر می کنم بقیه قسمت ها را خالی گذاشتم ولی در بالا نرم افزار اظهارنامه نوشته اختلاف ترازنامه 1.000.000- است این یعنی چی و آیا من اظهارنامه را همین طور بفرستم ایرادی دارد یا نه
حسابدار رسمی شاغل عضو جامعه حسابداران رسمی
حسابدار رسمی شاغل عضو جامعه حسابداران رسمی
تاریخ ثبت: 31/04/1391        آخرین مشاهده: 20/02/1405

مشاوره/ سلام.مرجع صدور مجوز آموزشگاه مربوط به بازاریابی کدام ارگان است؟ و چه شرایط و مراحلی دارد؟؟. با تشکر
موسسه حسابداری و حسابرسی بشارت ارقام
تاریخ ثبت: 28/08/1390        آخرین مشاهده: 21/02/1405

مشاوره/ جناب آقای مهندس آمری نیا با سلام کسورات بیمه و مالیات و تبدیل آن ها به ضریب در انواع قراردادهای پروژه های عمرانی به چه شکل میباشد ؟
جناب آقای مهندس آمری نیا با سلام کسورات بیمه و مالیات و تبدیل آن ها به ضریب در انواع قراردادهای پروژه های عمرانی به چه شکل میباشد ؟
مرتضی  آمری نیا
مرتضی آمری نیا
تاریخ ثبت: 29/05/1393        آخرین مشاهده: 18/02/1405

اخبار/ توصیه‎های حقوقی به خریداران خودرو
در چند سال اخیر عده‌ای افراد سودجو با سوء‌استفاده از اعتماد مردم، اقدام به فروش کالایی که هنوز تولید یا به بازار داخلی وارد نشده است، کرده‌اند. البته در بین این افراد، شرکت‌هایی هم وجود دارند که کالا را با کمی تأخیر، اما با سودهایی به مردم تحویل می‌دهند. این مساله در خرید خودرو پررنگ‌تر می‌شود.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 31/01/1392        آخرین مشاهده: 21/02/1405

مشاوره/ باسلام و احترام و آرزوی قبولی طاعات و عبادت تفاوت بین قرارداد یکساله با قرارداد 3 ماهه در چیست ؟ آیا بهتر است قرارداد کارگران را یکساله تنظیم کرد یا یکساله ؟
باسلام و احترام و آرزوی قبولی طاعات و عبادت تفاوت بین قرارداد یکساله با قرارداد 3 ماهه در چیست ؟ آیا بهتر است قرارداد کارگران را یکساله تنظیم کرد یا یکساله ؟
عباس اسدی
عباس اسدی
تاریخ ثبت: 08/05/1391        آخرین مشاهده: 20/02/1405

مشاوره/ با سلام برای زایمان همسرم حدود 2 ماه فرصت دارم می خواستم بیمه ای تکمیلی را به من معرفی نمایید تا بتوانم هزینه های زایمان را از آن بیمه بگیرم؟با مراجعه به شرکتهای بیمه همه از صدور بیمه مازاد درمان خانوادگی طفره می روند؟ با تشکر
با سلام برای زایمان همسرم حدود 2 ماه فرصت دارم می خواستم بیمه ای تکمیلی را به من معرفی نمایید تا بتوانم هزینه های زایمان را از آن بیمه بگیرم؟با مراجعه به شرکتهای بیمه همه از صدور بیمه مازاد درمان خانوادگی طفره می روند؟ با تشکر
عبداله لطفی
عبداله لطفی
تاریخ ثبت: 28/04/1391        آخرین مشاهده: 18/02/1405

مقالات/ پنج گام کلیدی جهت آماده‌شدن برای مصاحبه‌ تلفنی
ما هنوز از بحران شدید اشتغال پس از بحران مالی 2008 به طور کامل بیرون نیامده ایم و آدم‌های بسیاری هنوز دنبال کار می‌گردند ــ یا دست کم، در جست‌وجوی فرصت‌های بهبود وضعیت شغلی خود هستند، زیرا شغل‌های کنونی‌شان را چند سال پیش، وقتی کار بهتری نبود، به اجبار پذیرفته‌اند.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 20/02/1391        آخرین مشاهده: 20/02/1405

مشاوره/ ساختمانی اداری شرکتی پس از اینکه بطور کامل مستهلک شده است همچنان مورد استفاده قرار می گیرد ثبت سند حسابداری آن
موسسه حسابداری و حسابرسی بشارت ارقام
تاریخ ثبت: 29/08/1390        آخرین مشاهده: 19/02/1405

مقالات/ چطور نوآوری را تشخیص بدهیم؟
دیگر همه‌ پذیرفته‌اند که سازمان‌های نوآور در عرصه‌ رقابت با حریفان خویش موفق‌ترند. شرکت‌هایی که محصولات جدید پیشرو عرضه می‌کنند عملکرد خوبی دارند، در حالی که بقیه‌ شرکت‌ها بالاخره از رشد باز می‌ایستند.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 17/01/1391        آخرین مشاهده: 20/02/1405

قوانین و مقررات/ دانستنیهای گمرک
دانستنیهای گمرک ارسال کالا (فریت) (Fright) : باری است که مسافر حداقل 24 ساعت قبل از پرواز و پس از تشریفات گمرک آن را به شرکت حمل و نقل با ارائه بلیط و پاسپورت تحویل و برای آن بارنامه صادرمی‌شود . کالای فریت شده می‌بایستی یک ماه قبل و یا یک ماه بعد از خود مسافر به ایران برسد مشروط بر اینکه فرستنده و گیرنده کالا خود مسافر بوده و در زمانی که در خارج از کشور بوده فریت کرده باشد . شرایط مربوط به ایرانیان مقیم خارج که برای اقامت دائم به کشور وارد می‌شوند و یا کسانی که بیش از یکسال خارج از کشور بوده‌اند ، در صفحات آتی ذکر خواهد شد . برای ترخیص کالای فریت شده بارنامه و ترخیصیه که توسط شرکت حمل و نقل صادر می‌شود ، گذرنامه و همچنین حضور صاحب کالا الزامی است . لوازم خانه و اشیاء شخصی مستعمل ایرانیان با هر نوع گذرنامه (عادی - دانشجویی - خدمت - سیاسی) که مدت اقامت آنان در خارج یکسال تمام و یا بیشتر بوده و ششماه آخر آن متوالی باشد و همچنین لوازم منزل و اشیاء مستعمل اتباع خارجه که برای اقامت به ایران وارد می‌شوند از پرداخت حقوق گمرکی و سود بازرگانی معاف می‌باشد . مشروط براینکه : الف ) لوازم و ا
مصطفی عبدی
مصطفی عبدی
تاریخ ثبت: 16/03/1396        آخرین مشاهده: 19/02/1405

اخبار/ هشداری به مستاجران!
مستاجرانی که در فصلی جز تابستان پای قرارداد می‌روند این متن را بخوانند.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 19/11/1391        آخرین مشاهده: 20/02/1405

مشاوره/ حداقل حقوق مبنا برای مدرک تحصیلی دیپلم تا لیسانس
حداقل حقوق مبنا برای مدرک تحصیلی دیپلم تا لیسانس
اسداله مستوفی
اسداله مستوفی
تاریخ ثبت: 21/05/1391        آخرین مشاهده: 17/02/1405

15086 ردیف در 378 صفحه
   << بعدی  222  221  220  219  218  217  216  215  214  213  212  211  210  209  208  207  206  205  204  203  202  قبلی >>
دریافت آخرین اطلاعات رازنامه
با ثبت پست الکترونیکی خود و یا دوستان خود همیشه از آخرین اطلاعات سایت آگاه شوید.

دریافت آخرین اطلاعات رازنامه

پرسش ها و پاسخ ها

    با عرض سلام و خسته نباشید در صورتی شرکتی به عنوان اسپانسر با ما مشغول فعالیت باشد از نظر اداره مالیاتی پول های واریزی از طرف اسپانسر به چه صورت شناسایی میشود ؟ آیا معاف از مالیات است؟

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    باسلام من کاردان دامپزشکم باشراکت مرغداری خریدیم مرغدار نمونه کشور شدم سرم کلاه گذاشتن مرغداری رو فروختن .میخوام کار شروع کنم نمیدونم چیکار باید بکنم.از مردم فراری شدم میترسم با هر کس کار کنم سرم کلاه

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    سلام،وقت بخیر زمانی که لیست تعدیل حقوق تهیه می گردد و حقوق و عیدی از مالیات معاف می گردند در سیستم حسابداری چطور باید مالیات حقوق را کسر کرد متشکرم

    احمد نورمحمدی
    احمد نورمحمدی  ( راهبری سیستم های حسابداری - مالیاتی مشاور مالی مالیاتی شرکت های دانش بنیان )

    سلام وقت بخیر من دوتا حساب دارم به نام پیش دریافت عوارض و ارزش فزوده و پیش پرداخت عوارض و ارزش افزود موقع پرداخت ارزش افزوده و عوارض چطوری سند بزنم و این که چرا تفاوت ارزش افزوده خرید من و ارزش ا

    مانوئیل یوحنائی
    مانوئیل یوحنائی ( حسابداری مالی و مالیاتی -حسابداری صنعتی - حسابرسی - حسابرسی داخلی  )

    سلام ، وقت بخیر نحوه سند زدن پرداختی بیمه تامین اجتماعی به چه صورته ؟ بدون این که تو لیست حقوق و دستمزد بیام ه صورت جداگانه چطوری ثبت بزنم؟

    احمد نورمحمدی
    احمد نورمحمدی  ( راهبری سیستم های حسابداری - مالیاتی مشاور مالی مالیاتی شرکت های دانش بنیان )

    سلام به مشاور محترم من تازه دیپلم در رشته حسابداری گرفته ام نمی دانم به تحصیل در دانشگاه ادامه دهم یا خیر ؟ با توجه به اینکه بیکاری در مقطع دانش آموختگان عال زیاد است چه کنم ؟ لطفا" رهنمایی بفرمائید

    عیسی ذوقی
    عیسی ذوقی ( مشاور بازرگانی، مالی ومالیاتی  )

    سلام و وقت بخیر برای استارت آپ ها و کسب و کارهای الکترونیک آیا معافیت مالیاتی وجود دارد؟ در صورت تایید، نحوه استفاده از معافیت چگونه است؟

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    با سلام خدمت جنابعالی چنانچه پروانه بهره برداری کارگاه یا کارخانه ای که در شهرک صنعتی به نام فرد باشد ولی همین شخص مدیرعامل شرکتی باشد که در همان کارگاه مشغول تولید است و برای آن شرکت دفاتر قانونی تهی

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    سلام و وقت بخیر برای استارت آپ ها و کسب و کارهای الکترونیک آیا معافیت مالیاتی وجود دارد؟ در صورت تایید، نحوه استفاده از معافیت چگونه است؟

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    با سلام خدمت استاد محترم برای آموزش کارکنان در دوره آموزشی اکسل در حسابداری میخواستم ببینم چطوری باید با شما هماهنگی کنیم. با تشکر

    مهدی مقدسی
    مهدی مقدسی ( مشاوره مالی ،حسابداری و حسابرسی مالی و مالیاتی ،قانون مالیات های مستقیم. اکسل .قوانین بازار سرمایه، )