19و20 دی ماه 1389 برگزار می شود:پنجمین کنفرانس مدیریت استراتژیک وعملکرد

منبع: تاریخ:

1389-06-01

19و20 دی ماه 1389 برگزار می شود

 پنجمین کنفرانس مدیریت استراتژیک وعملکرد
پس از برگزاری موفقیت آمیز 4 دوره کنفرانس مدیریت استراتژیک، این دبیرخانه در نظر دارد، پنجمین سری از این کنفرانس را با نام پنجمین کنفرانس مدیریت استراتژیک و عملکرد، با مشارکت تعداد زیادی از دانشگاه ها، انجمن های علمی و سازمان های متولی این امر در 19 و 20 دی ماه 1389 در تهران، سالن همایش های بین المللی برج میلاد برگزار نماید. ارائه مقاله و سخنرانی توسط تعدادی از برجسته ترین استادان این رشته از داخل و خارج از کشور، ارائه کارگاه، نمایشگاه کتاب و نمایشگاه جانبی و ... از دیگر برنامه های این کنفرانس خواهد بود.

اعضای هیئت علمی و سخنرانان کنفرانس  به ترتیب حروف الفبا آقایان و خانم ها / دکتر :

سیدمهدی الوانی: رئیس کنفرانس، سیدمحمد اعرابی: دبیر کنفرانس، سهراب خلیلی شورینی: دبیر علمی کنفرانس، کاوه محمد سیروس: دبیر بخش صنعت، محمدرضا عاطفی: رئیس شورای سیاستگذاری، سیدحسین ابطحی، محسن اکبرپورشیرازی، مجتبی امیری، مسعود پورسعید، رضا توکلی مقدم، نسرین جزنی، عزیزاله جعفری، مصطفی جعفری، عباسعلی حاجی کریمی، معصومه حبیبی، طهمورث حسنقلی پور، رضا حسنوی، بیژن حصنی، محمد حقیقی، محمدعلی حقیقی، منیژه حقیقی نسب، محمدرضا حمیدی زاده، سیدحمید خدادادحسینی، فرید خوش الحان، حسن دانایی فرد، حبیب اله دعایی، علی رستمی، مهران سپهری، میرعلی سیدنقوی، فرامرز شاه محمدی، آذر صائمیان، اصغر صرافی زاده، علی صفدری، حسین صفری، عبدالرضا عالی زاده، شکر الله عنایتی، وفاغفاریان، محمدباقر فرهند، مرجان فیاضی، امیرحسن کاکائی، اسدالله کردنائیج، علی کرمانشاه، علی مبینی دهکردی، اکبر مجدالدین، میثم مجیدی، موسی مهدوی، محمد مهدوی مزده، رضا نجف بیگی، کوروش نجفی پاشاکی، سیامک نوری، احمد ورزشکار، اکرم هادی زاده مقدم، احمدعلی یزدان پناه

اطلاعات تکمیلی در:
www.strategicacademy.ir


محورهای عمومی و ثابت کنفرانس :

· تفکر استراتژیک و مدیریت استراتژیک تغییر

· دانش، نوآوری و کارآفرینی

· محیط شناسی و آینده نگری

· هوشمندی رقابتی

· استراتژی در سطح ملی

· استراتژی در سطح سازمان و کسب وکار

· کنترل استراتژیک

· مدیریت عملیات

· فرهنگ و مدیریت استراتژیک

· پیاده سازی ، بسترسازی و اجرای استراتژیک

حامیان علمی و معنوی کنفرانس:

دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، انجمن مدیریت ایران، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، دانشگاه علم و فرهنگ ، دانشگاه الزهراء، شهرداری تهران ، سامانه 137 شهرداری تهران، مرکز طرح و برنامه ریزی سازمان صدا و سیما، سازمان مدیریت صنعتی ایران ، موسسه تحقیقات و آموزش مدیریت وابسطه به وزارت نیرو، گروه ناب ،گروه پرتو بیتا و ......

محورها و کارگروه های کنفرانس


در کنفرانس مدیریت استراتژیک هرسال یک کارگروه اختصاصی تعریف می گردد که عموما متاثر از شرایط روز و فضای علمی جهانی است و ویژه آن سال می باشد و دیگری مجموعه ای از کارگروه های ثابت وجود دارد که از اولین دوره کنفرانس ثابت بوده و استمرار خواهد داشت.
پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک از ارائه دهندگان مقالات انتظار دارد تا مقاله های خود را درغالب یکی از  دو کارگروه اختصاصی یا کارگروه ثابت ارائه دهند.


1- محورهای علمی و کارگروه اختصاصی پنجمین کنفرانس: مدیریت عملکرد کسب و کار

به طور کلی مدیریت عملکرد کسب و کار (BPM) عبارتست از مجموعه ای از فرآیندهای تحلیلی و مدیریتی که عملکرد سازمان را در راستای اهداف استراتژیک از پیش تعیین شده در مسیر صحیح هدایت می کنند. از میان فرایندهایی که نقشی اساسی در مدیریت عملکرد ایفا می کنند می توان به برنامه ریزی مالی، برنامه ریزی عملیاتی، مدل سازی کسب و کار، و تحلیل و پایش شاخص های کلیدی عملکرد اشاره کرد که تمامی این فرایندها به استراتژی کلان شرکت متصل هستند. دامنه گسترده ای از متدلوژی ها را می توان برای اجرای BPM اتخاذ نمود. بنا به چهارچوب مدیریتی و اهداف کلانی که سازمان دنبال می کند می توان از استراتژی شش سیگما، کارت امتیازی متوازن، هزینه یابی مبتنی بر فعالیت، ارزش افزوده اقتصادی، تئوری محدودیت ها و ... به عنوان متدلوژی اجرای مدیریت عملکرد کسب و کار بهره گرفت، که بر اساس تحقیقات انجام شده کارت امتیازی متوازن رایج ترین متدلوژی اجرای BPM شناخته شده است.
شاخص ها و اقدامات سنتی مدیریت عملکرد بر بهینه سازی فعالیت های داخلی کسب و کار تمرکز دارند و هدف نهایی آن ها افزایش حقوق صاحبان سهام است. این در حالی است که در دنیای امروز، رویکرد سنتی دیگر جوابگوی نیازهای در حال تغییر سازمان ها نبوده و تضمینی برای موفقیت آن ها به حساب نمی آید. در حقیقت چالشی که در ارتباط با مدیریت عملکرد کسب و کار با آن مواجه هستیم این است که فاصله بین مدل های نوین کسب و کار و نحوه مدیریت و اجرای این مدل ها روز به روز در حال افزایش است. در بسیاری از صنایع، مشتریان به راحتی به سیستم هایی که سازمان از طریق آن ها کسب و کار خود را مدیریت می کند دسترسی دارند. در عین حال بسیاری از سازمان ها در حال برونسپاری فعالیت های خود هستند، فعالیت هایی از قبیل حسابداری، لجستیک، و حتی برنامه های تحقیق و توسعه. برخی از سازمان ها برای کاهش هزینه ها دست به برونسپاری می زنند و برخی دیگر نیز برای راهیابی به بازارها و اقیانوس های جدید رقابتی. مدیریت عملکرد در دنیای رقابتی امروز بسیار حائز اهمیت است و اتخاذ رویکردهای مناسب یا نامناسب به راحتی می تواند سرنوشت سازمان را به سوی موفقیت و یا شکست رقم بزند.
سه محور و موضوع اساسی وجود دارد که ارائه دهندگان مقالات در کارگروه اختصاصی پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک بایستی مدنظر قرار دهند:

اولین محور عباتست از:
شبکه عملکرد سازمانی (رویکردی نوین به مدیریت کسب و کار). روابطی که در میان سازمان ها جاری هستند همگی از یک درجه اهمیت برخوردار نمی باشند. برخی از آن ها ارزش افزوده برای سازمان به ارمغان می آورند و نیازمند ملاحظات ویژه مدیریتی هستند چون از شایستگی های اصلی سازمان حمایت کرده و یا از طریق خلق ارزش مشترک بواسطه محصولات و خدمات به خلق نوآوری های عمده منجر می شوند. در شبکه عملکرد سازمانی روابط به سه گروه تقسیم بندی می شوند: روابط معاملاتی (transactional relationships)، روابطی که به ایجاد ارزش افزوده منتهی میشوند، و روابطی که به خلق ارزش مشترک (joint-value relationships) منتهی گردند. تمامی ذینفعان در یک شبکه عملکرد سازمانی – اعم از شرکاء، سهامداران، آژانس های دولتی، اتحادیه ها، مشتریان، و کارکنان – با یکدیگر در ارتباط هستند. و مشارکت تمامی این گروه ها برای موفقیت سازمان الزامی است. سازمان می بایست عملکرد تمامی ذینفعان را به بهترین نحو مدیریت کند تا بتواند در بلندمدت سودآوری خود را حفظ نماید.


دومین محور عبارتست از:
هوشمندی کسب و کار و فریندهای مدیریت عملکرد. با وجود سطوح بالای روابط میان کسب و کارها در دنیای امروز، هوشمندی کسب و کار و فرایندهای مدیریت عملکرد در سازمان ها، همچنان ماهیت سلسله مراتبی خود را حفظ کرده اند. گزارش های مالی از سطوح پایین به بالا در جریان هستند و توزیع بودجه از بالا به پایین صورت می گیرد. هدف عمده ای که از بودجه ریزی (budgeting)، کارت امتیازی متوازن، و ارزش افزوده اقتصادی (به عنوان نمونه هایی از متدولوژی های مدیریت عملکرد) دنبال می کنیم به شدت بر تامین نیازهای سهام داران متمرکز است در حالی که بهینه سازی نتایج حاصل از کسب و کار برای یک گروه خاص از ذینفعان لزوما موفقیت سازمانی را برای تمامی گروه ها و افرادی که در فرایند خلق ارزش مشارکت دارند تضمین نمی کند.


سومین محور عبارتست از:
زنجیره ارزش در سیستم های نوین مدیریت عملکرد. زنجیره ارزش نوین که بسیاری از کسب و کارها در بازارهای جدید به طور عملی از آن استفاده می کنند با مدل سنتی تفاوت های اساسی بسیاری دارد. مشتریان به طور موثر در اجرای فرایندها و فعالیت های سازمانی مشارکت می کنند. دیگر تفاوت چندانی میان کارکنان صف و ستاد وجود ندارد. سیستم ها به طور یکپارچه و شفاف در معرض دسترسی مشتریان قرار دارند. در حقیقت کسب و کار امروزی، فرایندی مشترک میان سازمان و مشتریان است به گونه ای که دائما با یکدیگر در تعامل و هستند و مشارکت دارند. 

2- محورهای علمی و کارگروهای ثابت کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک


 کارگروه ها و محورهای ذیل همواره مهمترین حوزه های مدیریت استراتژیک می باشند. بنابراین، ساختار و طرح دو روزه کنفرانس عمدتا متمرکز بر پنل های زیر است که مقالات، سخنرانی های کلیدی و کارگاه های آموزشی دو روزه کنفرانس در چارچوب آن ها ارائه خواهد شد. پنل های ثابت عبارتند از:

 
 
1-تفکر استراتژیک
2-دانش، نوآوری و کارآفرینی
3-محیط شناسی و آینده نگری
4-هوشمندی رقابتی
5-استراتژی سازمان و کسب و کار
6-پیاده سازی و اجرای استراتژی
7-مدیریت عملیات



ارسال محتوا به دوستان نظرات خود را در رازنامه ثبت کنید                به اشتراک گذاری محتوا در فیسبوک به اشتراک گذاری محتوا در گوگل پلاس به اشتراک گذاری محتوا در لینکدین به اشتراک گذاری محتوا در توی تر

مشخصات ثبت اطلاعات

مدیریت رازنامه

مدیریت رازنامه

تاریخ ثبت:
1389/06/10
بروزرسانی:
1389/06/10
آخرین مشاهده:
1403/11/03

نظرات و پیشنهادات


دریافت آخرین اطلاعات رازنامه
با ثبت پست الکترونیکی خود و یا دوستان خود همیشه از آخرین اطلاعات سایت آگاه شوید.

دریافت آخرین اطلاعات رازنامه

پرسش ها و پاسخ ها

    با عرض سلام و خسته نباشید در صورتی شرکتی به عنوان اسپانسر با ما مشغول فعالیت باشد از نظر اداره مالیاتی پول های واریزی از طرف اسپانسر به چه صورت شناسایی میشود ؟ آیا معاف از مالیات است؟

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    باسلام من کاردان دامپزشکم باشراکت مرغداری خریدیم مرغدار نمونه کشور شدم سرم کلاه گذاشتن مرغداری رو فروختن .میخوام کار شروع کنم نمیدونم چیکار باید بکنم.از مردم فراری شدم میترسم با هر کس کار کنم سرم کلاه

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    سلام،وقت بخیر زمانی که لیست تعدیل حقوق تهیه می گردد و حقوق و عیدی از مالیات معاف می گردند در سیستم حسابداری چطور باید مالیات حقوق را کسر کرد متشکرم

    احمد نورمحمدی
    احمد نورمحمدی  ( راهبری سیستم های حسابداری - مالیاتی مشاور مالی مالیاتی شرکت های دانش بنیان )

    سلام وقت بخیر من دوتا حساب دارم به نام پیش دریافت عوارض و ارزش فزوده و پیش پرداخت عوارض و ارزش افزود موقع پرداخت ارزش افزوده و عوارض چطوری سند بزنم و این که چرا تفاوت ارزش افزوده خرید من و ارزش ا

    مانوئیل یوحنائی
    مانوئیل یوحنائی ( حسابداری مالی و مالیاتی -حسابداری صنعتی - حسابرسی - حسابرسی داخلی  )

    سلام ، وقت بخیر نحوه سند زدن پرداختی بیمه تامین اجتماعی به چه صورته ؟ بدون این که تو لیست حقوق و دستمزد بیام ه صورت جداگانه چطوری ثبت بزنم؟

    احمد نورمحمدی
    احمد نورمحمدی  ( راهبری سیستم های حسابداری - مالیاتی مشاور مالی مالیاتی شرکت های دانش بنیان )

    سلام به مشاور محترم من تازه دیپلم در رشته حسابداری گرفته ام نمی دانم به تحصیل در دانشگاه ادامه دهم یا خیر ؟ با توجه به اینکه بیکاری در مقطع دانش آموختگان عال زیاد است چه کنم ؟ لطفا" رهنمایی بفرمائید

    عیسی ذوقی
    عیسی ذوقی ( مشاور بازرگانی، مالی ومالیاتی  )

    سلام و وقت بخیر برای استارت آپ ها و کسب و کارهای الکترونیک آیا معافیت مالیاتی وجود دارد؟ در صورت تایید، نحوه استفاده از معافیت چگونه است؟

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    با سلام خدمت جنابعالی چنانچه پروانه بهره برداری کارگاه یا کارخانه ای که در شهرک صنعتی به نام فرد باشد ولی همین شخص مدیرعامل شرکتی باشد که در همان کارگاه مشغول تولید است و برای آن شرکت دفاتر قانونی تهی

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    سلام و وقت بخیر برای استارت آپ ها و کسب و کارهای الکترونیک آیا معافیت مالیاتی وجود دارد؟ در صورت تایید، نحوه استفاده از معافیت چگونه است؟

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    با سلام خدمت استاد محترم برای آموزش کارکنان در دوره آموزشی اکسل در حسابداری میخواستم ببینم چطوری باید با شما هماهنگی کنیم. با تشکر

    مهدی مقدسی
    مهدی مقدسی ( مشاوره مالی ،حسابداری و حسابرسی مالی و مالیاتی ،قانون مالیات های مستقیم. اکسل .قوانین بازار سرمایه، )