با کسب و کار اینترنتی همیشه رئیس خود باشید (قسمت دوم)

منبع: www.halakoei.com تاریخ انتشار:
نویسنده: مترجم: محمد هلاکوئی
چکیده:

ارزیابی ایده خود در کسب و کار اینترنتی اگر علاقه مند به کسب و کارهای اینترنتی باشید، در مطلب قبلی (قسمت اول ) بصورت کامل درباره مزایای کسب و کار اینترنتی نوشته شد. همه با حقوق بازنشستگی آشنا هستیم و مختصری درباره حقوق پایدار صحبت شد. یکی از روشهای ایجاد شغل مناسب و برای رسیدن به ثروت و یا نقدینگی متعالی و یا حقوق پایدار، راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی مناسب است.


ارزیابی ایده خود در کسب و کار اینترنتی
اگر علاقه مند به کسب و کارهای اینترنتی باشید، در مطلب قبلی (قسمت اول ) بصورت کامل درباره مزایای کسب و کار اینترنتی نوشته شد. همه با حقوق بازنشستگی آشنا هستیم و مختصری درباره حقوق پایدار صحبت شد. یکی از روشهای ایجاد شغل مناسب و برای رسیدن به ثروت و یا نقدینگی متعالی و یا حقوق پایدار، راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی مناسب است.
خوب شاید بسیاری با خود سوال می کنند که برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی از کجا شروع کنیم:
مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی
مرحله اول:  آشنایی و یادگیری دانش و مفاهیم کسب و کارهای اینترنتی.
مرحله دوم:  ارزیابی ایده خود و تعیین حوزه فعالیت.
مرحله سوم:  تعیین بازار و نوع مخاطبین
مرحله چهارم: تعیین محصول و یا خدماتی که در نظر گرفته شده
مرحله پنجم: تعیین مدل های  درآمدی درست و قانونی
مرحله ششم: ایجاد ساختار و یا سیستم و  راه اندازی سایت
مرحله هفتم: تولید محتوای عالی.
مرحله هشتم: اطلاع رسانی ، تبلیغات و ترویج سایت
مرحله نهم:  توسعه کسب و کار.
حالا با تعریف کسب و کار اینترنتی و درآمد پایدار و مراحل راه اندازی آن  مختصری آشنا شدید. یکی از مهمترین مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی داشتن ایده مناسب و همچنین ارزیابی ایده و تعیین حوزه فعالیت است. بسیاری از افرادی که قصد راه اندازی یک کسب و کار در اینترنت را دارند، ایده های مختلفی  در ذهن خود دارند و با راه اندازی و پیاده کردن آن نه تنها ایده خود را خراب کرده بلکه تمامی وقت و سرمایه ی خود را فنا می کنند. قبل از راه اندازی همیشه با خود این فکر را داشته باشید که آیا این ایده مناسب است؟ آیا با وقت و سرمایه برای این ایده به سود خواهم رسید؟
بسیاری از افراد تمایل دارند که قبل از راه اندازی کسب و کار خود، ایده ی خود را به خوبی ارزیابی کنند.

 1-آیا نظرات دیگران را برای این کار جویا شده اید؟
فراموش نکنید که مرحله ارزیابی ایده در کسب و کار اینترنتی در واقع نقطه آغاز تخقیقات شما می باشد پس قبل از شروع هر کاری بسیار مراقب باشید. برای این کار با اعضای خانواده ، دوستان و همکاران خود مشورت کنید. شاید تعجب کنید و بگویید که اعضای خانواده برای مشورت برای ایده خود مناسب نباشند ولی یکی از تجربه های شیرین من این بوده که سعی کنم برای کاری با بعضی از کسانی که با آن کار آشنائی ندارند مشورت کنم زیرا اطرافیان ما با ایده شما آشنائی ندارند ولی آنها از بعدهای دیگی به این قضیه نگاه می کنند. شاید تعجب کنید ولی بعضی از مواقع برای ایده های خود با نگهبان ساختمانمان صحبت می کنم، او با اینترنت آشنائی ندارد ولی تجربیاتی در دنیای واقعی دارد که از آن می توان برای کسب و کار اینترنتی خود استفاده کرد. برای ادامه تحقیق با صاحب نظران و تاجران و مدیران حرفه ای نیز مشورت کنید. برای توسعه و رشد ایده خود به سراغ متخصصین بروید، اگر در آن زمینه کسی را نمی شناسید در گوگل بدنیال آنها بگردید، اگر صحبت های متخصصین با نظرات اعضای خانواده و دوستان شما یکی است حتما ایده خود را بازبینی کنید.



2- برای شروع کار خود آیا طرح کسب و کار دارید؟
طرح کسب و کار یا همان Business Plan را می توان از الگوهای آماده در اینترنت و یا از نرم افزار های فارسی یا انگلیسی آماده کرد. درست است که شاید بسیار از کسب و کارهای اینترنتی موفق در دنیا در ابتدا کار خود طرح کسب و کار دقیقی نداشته اند ولی با داشتن طرح کسب و کار خیال خود را برای توسعه کار راحت کنید. فرض کنید قصد دارید به سفر بروید و قبل از سوار شدن به خودروی خود نمی دانید به کجا قصد سفر دارید.شما می دانید که می خواهید سفر کنید ولی با خود نقشه ای نبرده اید آیا این کار حرفه ای است؟

3-چه کسانی مشتری شما خواهند شد؟
اگر همین حالا ایده کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنید مشتریان شما چه کسانی هستند؟ شما باید لیستی از نوع مخاطبین خود آماده کنید. با  راه اندازی این ایده آیا مشتریان شما مصرف کنندگان هستند یا عمده فروشان؟ افراد دولتی هستند یا شرکت های خصوصی؟ دانشجو هستند یا فارغ التحصیلان؟ خانم هستند یا آقا؟ سن مشتریان شما در چه رده ای هستند؟ شما باید مخاطبین و مشتریان خود را بر اساس سن، جنسیت، تحصیل،شغل، وضعیت تاهل و نوع درآمد تفکیک و فهرست کنید. اگر توقع دارید که محصولات و خدمات شما برای شرکت ها و سازمانهای مختلف مورد نیاز است، نوع شرکتها و مدت کسب و کار آنها را تشریح کنید، آنها چه تعداد کارمند دارند و فروش سالیانه آنها چقدر است؟ چه سازمان هایی به خدمات و محصولات شما علاقه دارند. اگر مشتریان شما افراد معمولی جامعه هستند  شما باید نوع و سبک زندگی و درآمد آن ها را مشخص کرده تا برای پیدا کردن آنها به مشکلی روبرو نشوید.
4- مزایا و ویژگی محصولات و خدمات  شما چیست؟
شما باید مزایا و ویژگیهای محصول و یا خدمات خود را به تفکیک و دقیق تشریح کنید. همیشه من به کسانی که مشاوره می دهم اولین سوالی که می کنم این گونه است... چرا آنها باید از شما خرید کنند؟ این جمله بسیار مهم و کلیدی است. واقعا با خود فکر کنید که چرا دیگران باید از شما خرید کنند؟ آیا شما برای آنها مزایا و ویژگیهایی دارید که دیگران ندارند؟  اگر برای این سوال جواب قانع کننده ای دارید من به شما تبریک می گویم چرا که از این پس شما برای کسب و کار خود حرفی برای گفتن دارید و یقین دارم که موفق خواهید شد. پس همین حالا ویژگیها و مزایایی که می توان برای خدمات و محصولات خود بیان کرد را لیست کرده تا از آنها برای تبلیغات خود استفاده کنید.
5- برای شروع کار چه منطقه ای را انتخاب کرده اید؟
شاید برای شروع کار خود  منطقه ای را در نظر گرفته اید.درست است که یکی از مزایای کسب و کار اینترنتی فرش آنلاین به تمام دنیاست ولی فراموش نکنید که تمامی کسب و کارهای اینترنتی در دنیا در ابتدای شروع کسب و کار خود منطقه خاصی را برای ارائه محصولات انتخاب کرده اند. منطقه ی مورد نظر شما کجاست؟ محله ، شهر ، استان ، کشور؟ فراموش نکنید که اگر قصد ارائه خدمات و یا فروش محصول به یک منطقه بزرگ جغرافیا را دارید، نیازمند یک سرمایه خوب با طرح توجیحی کسب و کار مناسب است.پس هم اکنون منطقه مورد نظر جهت ارائه خدمات کسب و کار اینترنتی را مشخص کنی.
6- آیا ایده شما در منطقه مشخص شده رقیبی هم دارد؟
یکی از کلیدی ترین ارزیابی ها جهت ایده در کسب و کار اینترنتی، بررسی دقیق منطقه برای تشخصی رقبا است. آیا ایده شما رقیبی هم دارد؟ بسیار مهم است که قبل از شروع کسب و کار خود همه جوانب را بررسی کنید. اگر ایده شما رقیبی دارد تمامی خدمات و محصولات آن را تحلیل کرده و نقاط قوت و ضعف آن را شناسایی کنید.اگر رقیب شما در همان منطقه ای که شما هستید شروع به کار کرده نکات زیر را شناسائی کنید
-    چند سال است که به این کسب و کار اینترنت رو آورده؟
-    آیا در این کسب و کار اینترنتی موفق بوده است؟
-    تا کنون چه تعداد مشتری دارد و مشتریان آنها از چه نوعی هستند؟
-    دلیل اینکه موفق یا نا موفق است چیست؟
-    از چه رنگ سازمانی استفاده کرده است؟
-    از چه طریقی توانسته به این موفقیت برسد؟
-    نوع اطلاع رسانی و تبلیغات او چگونه بوده است؟
-    آیا دفتر کاری برای این ایده دارد یا بصورت اینترنتی کار می کند؟
-    چه تعداد برای این کسب و کار استخدام شده اند؟

7- آیا هزینه ها و تعرفه های رقیب خود را بررسی کرده اید؟
شما قبل از شروع هرگونه کاری هزینه های شروع این کسب و کار را برای خود مشخص کنید، هزینه های شما برای شروع چقدر است؟ هزینه های ثابت و غیر ثابت شما در ماه چقدر است؟ آیا آنها را لیست کرده اید؟ ما باید هزینه های رقیب خود را شناسائی کنید. یکی دیگر از موارد مهم بررسی قیمت و تعرفه های خدمات و محصولات رقبای خود است. آیا خدمات شما بیشتر است یا رقیب شما؟ همه جوانب آنها را بررسی و تحلیل کنید.

8-به دنبال رشد سریع نباشید.
یک کسب و کار خوب با گذشت زمان و به مرور رشد میکند. در برخی موارد، یک ایده به سرعت رشد میکند که معمولا این رشد و موفقیت سریع شایع نمیباشد. خود را برای یک رشد آرام و ملایم آماده کنید و یک برنامه اقتضایی برای دست اندازهای جاده داشته باشید. گفته میشود اگر شما پس از اولین پنج سال هنوز در کسب وکاری هستید، شما احتمالا در آن کار خواهید ماند، اما شما هیچگاه نمی دانید که چه چیزی می تواند بر توان ماندگاری کسب و کار شما اثر گذارد.
نویسنده:محمد هلاکوئی



ارسال محتوا به دوستان نظرات خود را در رازنامه ثبت کنید                به اشتراک گذاری محتوا در فیسبوک به اشتراک گذاری محتوا در گوگل پلاس به اشتراک گذاری محتوا در لینکدین به اشتراک گذاری محتوا در توی تر

مشخصات ثبت اطلاعات

محمد هلاکوئی

محمد هلاکوئی

تاریخ ثبت:
1391/10/20
بروزرسانی:
1391/10/22
آخرین مشاهده:
1403/09/01
پرسش از مشاور

نظرات و پیشنهادات


دریافت آخرین اطلاعات رازنامه
با ثبت پست الکترونیکی خود و یا دوستان خود همیشه از آخرین اطلاعات سایت آگاه شوید.

دریافت آخرین اطلاعات رازنامه

پرسش ها و پاسخ ها

    با عرض سلام و خسته نباشید در صورتی شرکتی به عنوان اسپانسر با ما مشغول فعالیت باشد از نظر اداره مالیاتی پول های واریزی از طرف اسپانسر به چه صورت شناسایی میشود ؟ آیا معاف از مالیات است؟

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    باسلام من کاردان دامپزشکم باشراکت مرغداری خریدیم مرغدار نمونه کشور شدم سرم کلاه گذاشتن مرغداری رو فروختن .میخوام کار شروع کنم نمیدونم چیکار باید بکنم.از مردم فراری شدم میترسم با هر کس کار کنم سرم کلاه

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    سلام،وقت بخیر زمانی که لیست تعدیل حقوق تهیه می گردد و حقوق و عیدی از مالیات معاف می گردند در سیستم حسابداری چطور باید مالیات حقوق را کسر کرد متشکرم

    احمد نورمحمدی
    احمد نورمحمدی  ( راهبری سیستم های حسابداری - مالیاتی مشاور مالی مالیاتی شرکت های دانش بنیان )

    سلام وقت بخیر من دوتا حساب دارم به نام پیش دریافت عوارض و ارزش فزوده و پیش پرداخت عوارض و ارزش افزود موقع پرداخت ارزش افزوده و عوارض چطوری سند بزنم و این که چرا تفاوت ارزش افزوده خرید من و ارزش ا

    مانوئیل یوحنائی
    مانوئیل یوحنائی ( حسابداری مالی و مالیاتی -حسابداری صنعتی - حسابرسی - حسابرسی داخلی  )

    سلام ، وقت بخیر نحوه سند زدن پرداختی بیمه تامین اجتماعی به چه صورته ؟ بدون این که تو لیست حقوق و دستمزد بیام ه صورت جداگانه چطوری ثبت بزنم؟

    احمد نورمحمدی
    احمد نورمحمدی  ( راهبری سیستم های حسابداری - مالیاتی مشاور مالی مالیاتی شرکت های دانش بنیان )

    سلام به مشاور محترم من تازه دیپلم در رشته حسابداری گرفته ام نمی دانم به تحصیل در دانشگاه ادامه دهم یا خیر ؟ با توجه به اینکه بیکاری در مقطع دانش آموختگان عال زیاد است چه کنم ؟ لطفا" رهنمایی بفرمائید

    عیسی ذوقی
    عیسی ذوقی ( مشاور بازرگانی، مالی ومالیاتی  )

    سلام و وقت بخیر برای استارت آپ ها و کسب و کارهای الکترونیک آیا معافیت مالیاتی وجود دارد؟ در صورت تایید، نحوه استفاده از معافیت چگونه است؟

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    با سلام خدمت جنابعالی چنانچه پروانه بهره برداری کارگاه یا کارخانه ای که در شهرک صنعتی به نام فرد باشد ولی همین شخص مدیرعامل شرکتی باشد که در همان کارگاه مشغول تولید است و برای آن شرکت دفاتر قانونی تهی

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    سلام و وقت بخیر برای استارت آپ ها و کسب و کارهای الکترونیک آیا معافیت مالیاتی وجود دارد؟ در صورت تایید، نحوه استفاده از معافیت چگونه است؟

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    با سلام خدمت استاد محترم برای آموزش کارکنان در دوره آموزشی اکسل در حسابداری میخواستم ببینم چطوری باید با شما هماهنگی کنیم. با تشکر

    مهدی مقدسی
    مهدی مقدسی ( مشاوره مالی ،حسابداری و حسابرسی مالی و مالیاتی ،قانون مالیات های مستقیم. اکسل .قوانین بازار سرمایه، )