چرا بعضی آدم ها هرگز موفق نمی شوند؟

منبع: وب سایت بازده تاریخ انتشار: 1394-07-19
نویسنده: مترجم:
چکیده:

در کتاب"بهترین فروشنده ی دنیا" اثر اُ.جی مندینو به واقعیت خیلی مهمی اشاره شده بود که می گفت: "از میان هزار شخص دانا، ۲ نفر موفقیت را با کلامی مشابه تعریف خواهندکرد، اما شکست همیشه به یک طریق توصیف می شود.


در کتاب"بهترین فروشنده ی دنیا" اثر اُ.جی مندینو به واقعیت خیلی مهمی اشاره شده بود که می گفت: "از میان هزار شخص دانا، ۲ نفر موفقیت را با کلامی مشابه تعریف خواهندکرد، اما شکست همیشه به یک طریق توصیف می شود. شکست ناتوانی بشر در تحقق اهدافش در زندگی، هر هدفی، است."

 

در حالی که موفقیت نسبی و وابسته به تفکر هر آدم است، و ارزش مادی و غیرمادی دارد، شکست دستورالعملی" یکسان برای همه" دارد. در ادامه ۱۰ نکته آماده است که آدم ها با انجام شان از هدف ناکام می مانند.

 

۱. ارزش زمان را نمی فهمند.

 

"هر کارآفرین موفقی می داند زمان از خود پول ارزشمندتر است." ریچارد برنسون

 

آدم های ناموفق برای وقت شان ارزش قائل نیستند. آنها همیشه همه جا هستند چون قادر نیستند وقت شان را به اهداف شان اختصاص دهند. و سال به سال قول و قرارهای جدید می گذارند که هرگز به بار نمی نشیند، فقط به این دلیل که به خودشان زحمت نمی دهند برای اهداف شان وقتی لازم را بگذارند.

 

مهارت های مدیریت زمان، یادگیری نه گفتن، و دانستن این که به چه تعهداتی باید پایبند باشید، گامی به سوی موفقیت بزرگ در هر حوزه ای از زندگی است.

 

۲. کارهایی هم سو با اهداف شان انجام نمی دهند.

 

"وقتی بدانید ارزش های تان کدام هستند، تصمیم گیری سخت نیست." روی دیزنی

 

هرچه هدف مهم تر باشد در سلسله مراتب ارزش های تان بالاتر خواهدبود و نظم و ترتیب بیش تری در آن به کار خواهیدبرد.

 

هرچه هدف بی اهمیت تر باشد در سلسله مراتب ارزش های تان پایین تر خواهدبود و نظم کم تر و بی نظمی به کار خواهیدبرد. آدم های ناموفق شلوغی و آشفتگی را با بهره وری اشتباه گرفته اند. آنها در هر کاری دستی دارند اما هیچ کدام ازاین کارها با ارزش ها و اهداف شان هم سو نیست.

 

اهداف تان را دفتر یادداشت های روزانه تان بنویسید و استراتژی هایی را به کار بگیرید که شما را به آنها نزدیک کند، این کار به شما کمک می کند چیزهایی را که با مقصودتان هم خوانی ندارند شناسایی کنید.

 

۳. مسئولیت پذیر نیستند

 

"به نظر می رسد آدم ها فکر می کنند موفقیت در یک زمینه شکست را در سایر زمینه ها جبران می کند، اما آیا واقعا این طور است؟ اثربخشی حقیقی مستلزم توازن است" استفان کاوی

 

اگر رییس تان بد است و واقعا از شغل تان متنفر هستید این دلیل نمی شود که سست شوید و در کارتان ضعیف عمل کنید.

 

شما برای این کار پول دریافت می کنید پس درست انجامش بدهید، این قانون کلی زندگی است که همان قدر به دست می آورید که مایه گذاشته اید. این عین پختگی و دانایی است که تحت هر شرایطی به دنبال ممتازی باشید.

 

آدم های ناموفق کسانی هستند که با نمره های بد مشکلی ندارند و برای یافتن روش مطالعه ی موثر که به یادگیری شان کمک کند، به خودشان زحمت نمی دهند، چون به هر حال برتری کم تر به هوش و بیش تر به برنامه ریزی خوب و آمادگی بستگی دارد و این باعث می شود احساس کنید باهوش تر هستید و این احساس به نوبه ی خود نتایج فوق العاده ای به بار می دهد.

 

۴. محدودیت های خودساخته دارند

 

"شما چیزی هستید که باور دارید" اپرا وینفری

 

آدم های ناموفق تمایل دارند جمله هایی را مثل"من در به خاطر سپردن شماره ها خوب نیستم"، "واقعا از درس خواندن متنفرم"، و"واقعا فکر نمی کنم بتوانم کسب وکاری راه بیندازم" بگویند.

 

آنها خودشان را محدود می کنند و رفتارشان را توجیه می کنند اما این واقعا فقط راهی است که اهداف شان را به قدری پایین انتخاب کنند که هیچ خطایی در آن نباشد و در نتیجه موفقیت کوچک تری به دست بیاورند.

 

از شر این تفکر خلاص شوید که فقط یک سری مهارت و استعداد مشخص برای وظایف مشخصی دارید، این تفکر را رها کنید که به اندازه ی آدم ی دیگر باهوش نیستید. آن چه زندگی از شما می خواهد این است که بهترینِ خودتان باشید، به خاطر خودتان و به خاطر دیگران.

 

۵. در بهانه تراشی خوب هستند

 

"اگر نمی توانید درستش کنید، حداقل کاری کنید که درست به نظر برسد" بیل گیتس

 

آدم هایی هستند که برای نمی توانم ها و نبایدها دلیل و منطق پیدا می کنند. آنها گاهی این گرایش نفرت انگیز را با "واقع گرایی" اشتباه می گیرند.

 

آنها فاقد قدرت تصور هستند و برای توجیه این که چرا گاهی بعضی چیزها نباید باشند همیشه راهی پیدا می کنند اما هیچ وقت واقعا تلاش نمی کنند. بهترین چاره این است که هر وقت ذهن تان شروع به بهانه تراشی کرد آن را متوقف کنید و موتوری را که آن را آغاز کرده است از اول روشن کنید.

 

۶. آداب معاشرت نمی دانند

 

"شما نمی توانید براساس رفتار یک فرد با کسانی که هیچ کاری برایش نمی کنند شخصیت او را قضاوت کنید." یوهان ولفگانگ فون گوته

 

آدم های ناموفق معمولا هوش اجتماعی ندارند. آنها جمله هایی را مانند"خوب حداقل من روراست هستم" یا"من همین هستم، با من کنار بیا"می گویند. آنها نمی دانند با آدم های دیگر چه طور رفتار کنند و بیشتر اوقات دوست دارند بدون هیچ دلیل واضحی متکبر باشند.

 

هیچ کس آدم های پرادعا، خودنما، فخرفروشِ فروتن نما را، یا آن که نمی داند تعریف و تمجید دیگران را چه طور پاسخ گوید، چه طور تشکر کند، دوست ندارد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این ویژگی ها ناخوشایند هستند و به دور از آداب معاشرت هستند.

 

آسان است که با آدم هایی که دوست شان دارید خوب و مودب باشید، اگر با آدم هایی که نمی توانید تحمل شان کنید یا آنها که دائما با شما مخالفت می کنند، خوب و مودب باشید، این نشانه ی شخصیت است.

 

این که بدانید با آدم ها چه طور صحبت کنید مهارتی است که فقط عده ی کمی از آن برخوردارند. می گویند بهترین راه برای محک زدن شخصیت یک فرد این است که وقتی پس از انتظار در یک صف طولانی با خدمت رسانی بدی مواجه می شود رفتار او را زیر نظر بگیریم، یا دقت کنیم چراغ های کریسمس را چه طور مرتب می کند، و هنگامی که چیزهای گران قیمت اش را خراب می کنید چه واکنشی نشان می دهد.

 

۷. کارها را به تعویق می اندازند

 

"کارهایی را که با تمام وجود دوست داری انجام ندهی فقط تا فردا عقب بینداز" پابلو پیکاسو

 

نکته ی بامزه درباره ی این یکی این است که بیشتر این آدم ها خودشان اعلام می کنند که کارها را به تاخیر می اندازند. هیچ ایرادی در آن نمی بینند. این برمی گردد به این که آنها هرگز ارزش زمان را نمی فهمند.

 

با زندگی که تا دیروز جلو آمده مشکلی ندارند. طوری زندگی می کنند که انگار یک زندگی دیگر در بانک دارند. بگذار ببینیم راند اول چه می شود بعد فکر دیگری می کنیم.

 

یا فیلم بعدی را می بینیم یا از اول نگاه می کنیم، یا صبر می کنیم. دریابید که مرگ شما از لحظه ای که به دنیا می آیید آغاز می شود و بدانید هر روز یک هدیه است و به خودتان مدیون هستید که در این ۲۴ ساعت هرکاری که می توانید بکنید چون هرگز امروز فردا را تضمین نمی کند.

 

۸. کاری نمی کنند

 

"امروز کاری بکنید، خودِ آینده تان برای آن از خودتان تشکر خواهید کرد" لس بروان

 

شاید علت این که ژرفای اثر این قاعده ی زندگی را نادیده می گیرند سادگی آن باشد. آدم های ناموفق به فکر فرو می روند و ردپای شان در شن های زمان باقی می ماند. آنها خوب صحبت می کنند و رویا های بزرگی دارند اما شهامت ندارند قدمی بردارند.

 

رویاپردازی را درمورد این که چه خواهد شد کنار بگذارید. رویاپردازی به خودی خود بد نیست، اما بلند شوید، خودی نشان بدهید و کاری بکنید. دیدارهای کافی شاپی را رها کنید و بروید کاری بکنید.

 

۹. نمی توانند با دشواری ها روبه رو شوند

 

"تابش پیوسته ی خورشید و نباریدن باران صحرا را می سازد" ضرب المثل عربی

 

پسر چوپانی بود، که جنگ آور نبود و ریز اندام بود. به غولی نگاه کرد و گفت: "من تو را زمین می زنم و سرت را جدا می کنم" و دقیقا همین کار را کرد. نکته ی همه ی چالش ها این است که فقط به اندازه ای بزرگ هستند که ما تصور می کنیم و به اندازه ای قوی هستند که ضعف ما به آنها اجازه می دهد.

 

آدم های ناموفق این را درک نکرده اند و خیلی زود جا می زنند چون اوضاع وخیم می شود، و کارها کمی سخت می شود. آنها گل ها را بدون خار می خواهند، و معشوق را بدون رنج؛ بدون تحمل توفان، در انتهای رنگین کمان چشمه ی نور را می خواهند.

 

غلبه بر چالش ها نه تنها ما را به اهداف مان نزدیک تر می کند، بلکه ما را تبدیل به آدمی می کند که هیچ وقت تصور نمی کردیم وجود داشته باشد. بدون هراس بر ترس های تان غلبه کنید و وارد قلمروی دیگری شوید. از منطقه ی امن تان پا بیرون بگذارید و خودتان را به چالش بکشید. درمیان دشواری ها شهامت زاده می شود.

 

اگر مجبور نمی شدید مبارزه کنید هرگز نمی فهمیدید چه قدر قوی هستید. گاهی ممکن است شکست بخورید ولی به هر حال شکست خوردید و به جالوت ثابت کردید که آن قدرها که فکر می کرد غول پیکر نبود.

 

۱۰. بی تفاوت هستند

 

"بنابراین، چون تو ولرم هستی، نه سردی نه داغ، من تو را از دهانم تف می کنم" مکاشفه ی یوحنا ۳: ۱۶

 

بله بعضی ها ذاتا تماشاچی هستند. آنها هیچ وقت نظری درباره ی هیچ چیز ندارند، نمی توانند تصمیم بگیرند، و فراتر از یک نادان محض هستند.

 

نمی توانند گفت وگوهای هوشمندانه ای داشته باشند و در مقابل چیزی که مستقیما با دانسته های آنها مرتبط نیست جبهه می گیرند. آنها فکر می کنند همه باید زندگی را آن طور ببینند که آنها می بینند.

 

درمورد همه چیز بی تفاوت هستند و پای هیچ چیز نمی ایستند. مطالعه نمی کنند، پس از"آموزش و پرورش رسمی" خودشان را پرورش نمی دهند و تلاشی برای نشان دادن خودشان نمی کنند.

 

حتی اگر هرگز به حداکثر ظرفیت شان دست پیدا نکنند هیچ اشکالی در آن نمی بینند چون در دنیایی پر از شگفتی و واقعیت های عجیب، توانسته اند راهی برای خستگی و یکنواختی بیابند. بی تفاوتی قاتل خاموش است. چیزی را پیدا کنید عاشق اش هستید، حتی اگر بابت آن پولی دریافت نمی کنید. از موهبت های تان استفاده کنید.

 

آدم هایی که روی دادها را می آفرینند آن قدر که ما تصور می کنیم خارق العاده نیستند. آنها خیلی ساده هستند و بیشتر مواقع در نگاه دوم می فهمیم از هیچ لحاظ چندان استثنایی نیستند ولی توانسته اند به جایی برسند که هستند و آن موقعیت را حفظ کنند، چون به هنر نظم تسلط دارند و در هر زمانی آدم مناسب آن موقعیت هستند.

 

شاید چیزهایی زیادی باشد که می خواهید انجام دهید و گاهی به شدت احساس درماندگی می کنید چون زمان کافی ندارید. تلفن همراه را زمین بگذارید، گاهی از شبکه های اجتماعی خارج شوید و از سرک کشیدن در کار دیگران دست بردارید تا از ظرفیتی که آزاد می کنید شگفت زده شوید.



ارسال محتوا به دوستان نظرات خود را در رازنامه ثبت کنید                به اشتراک گذاری محتوا در فیسبوک به اشتراک گذاری محتوا در گوگل پلاس به اشتراک گذاری محتوا در لینکدین به اشتراک گذاری محتوا در توی تر

مشخصات ثبت اطلاعات

دکتر سید مرتضی زنده باد

دکتر سید مرتضی زنده باد

تاریخ ثبت:
1394/07/21
بروزرسانی:
1394/07/21
آخرین مشاهده:
1403/11/03
پرسش از مشاور

نظرات و پیشنهادات


دریافت آخرین اطلاعات رازنامه
با ثبت پست الکترونیکی خود و یا دوستان خود همیشه از آخرین اطلاعات سایت آگاه شوید.

دریافت آخرین اطلاعات رازنامه

پرسش ها و پاسخ ها

    با عرض سلام و خسته نباشید در صورتی شرکتی به عنوان اسپانسر با ما مشغول فعالیت باشد از نظر اداره مالیاتی پول های واریزی از طرف اسپانسر به چه صورت شناسایی میشود ؟ آیا معاف از مالیات است؟

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    باسلام من کاردان دامپزشکم باشراکت مرغداری خریدیم مرغدار نمونه کشور شدم سرم کلاه گذاشتن مرغداری رو فروختن .میخوام کار شروع کنم نمیدونم چیکار باید بکنم.از مردم فراری شدم میترسم با هر کس کار کنم سرم کلاه

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    سلام،وقت بخیر زمانی که لیست تعدیل حقوق تهیه می گردد و حقوق و عیدی از مالیات معاف می گردند در سیستم حسابداری چطور باید مالیات حقوق را کسر کرد متشکرم

    احمد نورمحمدی
    احمد نورمحمدی  ( راهبری سیستم های حسابداری - مالیاتی مشاور مالی مالیاتی شرکت های دانش بنیان )

    سلام وقت بخیر من دوتا حساب دارم به نام پیش دریافت عوارض و ارزش فزوده و پیش پرداخت عوارض و ارزش افزود موقع پرداخت ارزش افزوده و عوارض چطوری سند بزنم و این که چرا تفاوت ارزش افزوده خرید من و ارزش ا

    مانوئیل یوحنائی
    مانوئیل یوحنائی ( حسابداری مالی و مالیاتی -حسابداری صنعتی - حسابرسی - حسابرسی داخلی  )

    سلام ، وقت بخیر نحوه سند زدن پرداختی بیمه تامین اجتماعی به چه صورته ؟ بدون این که تو لیست حقوق و دستمزد بیام ه صورت جداگانه چطوری ثبت بزنم؟

    احمد نورمحمدی
    احمد نورمحمدی  ( راهبری سیستم های حسابداری - مالیاتی مشاور مالی مالیاتی شرکت های دانش بنیان )

    سلام به مشاور محترم من تازه دیپلم در رشته حسابداری گرفته ام نمی دانم به تحصیل در دانشگاه ادامه دهم یا خیر ؟ با توجه به اینکه بیکاری در مقطع دانش آموختگان عال زیاد است چه کنم ؟ لطفا" رهنمایی بفرمائید

    عیسی ذوقی
    عیسی ذوقی ( مشاور بازرگانی، مالی ومالیاتی  )

    سلام و وقت بخیر برای استارت آپ ها و کسب و کارهای الکترونیک آیا معافیت مالیاتی وجود دارد؟ در صورت تایید، نحوه استفاده از معافیت چگونه است؟

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    با سلام خدمت جنابعالی چنانچه پروانه بهره برداری کارگاه یا کارخانه ای که در شهرک صنعتی به نام فرد باشد ولی همین شخص مدیرعامل شرکتی باشد که در همان کارگاه مشغول تولید است و برای آن شرکت دفاتر قانونی تهی

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    سلام و وقت بخیر برای استارت آپ ها و کسب و کارهای الکترونیک آیا معافیت مالیاتی وجود دارد؟ در صورت تایید، نحوه استفاده از معافیت چگونه است؟

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    با سلام خدمت استاد محترم برای آموزش کارکنان در دوره آموزشی اکسل در حسابداری میخواستم ببینم چطوری باید با شما هماهنگی کنیم. با تشکر

    مهدی مقدسی
    مهدی مقدسی ( مشاوره مالی ،حسابداری و حسابرسی مالی و مالیاتی ،قانون مالیات های مستقیم. اکسل .قوانین بازار سرمایه، )