فهرست بیشترین بازدید

مشاوره/ با سلام خدمت شما . من در شرکتی کار میکنم که تازه تاسیس شده و با سرمایه اولیه 50میلیون تومان که بخشی از آن توسط سهامداران به مبله 17 میلیون و 500 هزار تومان به بانک شرکت واریز شده است و الباقی آن قرار است طی مدت مشخصی به سرمایه افزوده شود حال از شما سوال دارم که سند این انقفاقات مالی به چه نحوی باید ثبت شود . متشکرم
با سلام خدمت شما . من در شرکتی کار میکنم که تازه تاسیس شده و با سرمایه اولیه 50میلیون تومان که بخشی از آن توسط سهامداران به مبله 17 میلیون و 500 هزار تومان به بانک شرکت واریز شده است و الباقی آن قرار است طی مدت مشخصی به سرمایه افزوده شود حال از شما سوال دارم که سند این انقفاقات مالی به چه نحوی باید ثبت شود . متشکرم
حسابدار رسمی شاغل عضو جامعه حسابداران رسمی
حسابدار رسمی شاغل عضو جامعه حسابداران رسمی
تاریخ ثبت: 12/03/1391        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مقالات/ چگونگی افزایش اثربخشی نامه‌های فروش
مطالعات بازاریابی نشان می‌دهد نقش نامه‌های فروش از سایر ابزارهای بازاریابی مشابه نظیر ارسال بروشور و کارت در فروش قویتر و موثرتر است؛ اما این تاثیرگذاری بسته به رعایت چندین نکته مهم است:
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 15/01/1391        آخرین مشاهده: 19/03/1405

اخبار/ بانک جهانی: تورم در ایران ۱۲ برابر متوسط جهانی
بانک جهانی از افزایش نرخ تورم ایران به ۳۷.۸ درصد در سال ۲۰۱۳ خبر داد و اعلام کرد تورم ایران در این سال ۱۲ برابر متوسط جهانی بوده است.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 08/11/1392        آخرین مشاهده: 19/03/1405

مشاوره/ با سلام واحترام یکی از پیمانکاران سیویل پس از سالها سرانجام پروژه ساخت چندین ساختمان را تحویل موقت نموده ونواقص آن فهرست وار ضمیمه صورتجلسه تحویل قطعی شده است .شرکت مهندسین مشاور نیز نظارت عالیه وکارگاهی آن را بر عهده داشته که طی مدت انجام عملیات دستمزد خود را بابت نظارت کارگاهی محاسبه ودریافت نموده است .متاسفانه در دوره تضمین مرتبا به نواقص کار پیمانکار اضافه می شود وهرماه قسمتی از کار تخریب ویا زمین ساختمانها به علت زیرکوبی ناصحیح که ناشی از کوتاهی پیمانکار هنگام انجام عملیات سیویل است نشست می نماید وبر مشکلات قبلی می افزاید که شکستگی لوله های آب وفاضلای ،اعوجاج در ریل های کرین ساختمان وعدم جابجایی کرین ها ، نشت آب از سقف و.... از آن جمله اند خواهشمند است راهنمایی بفرمائید جریمه کوتاهی شرکت مشاور در نظارت بر کار پیمانکار چگونه محاسبه می شود ؟شرکت مشاور قبلا درصدی از صورت وضعیتهای پیمانکار را بابت حق الزحمه نظارت کارگاهی دریافت نموده است وتنها 50% سپرده حسن انجام کار نزد شرکت دارد .در این شرایط چگونه باید بامشاور برخورد نمود؟
با سلام واحترام یکی از پیمانکاران سیویل پس از سالها سرانجام پروژه ساخت چندین ساختمان را تحویل موقت نموده ونواقص آن فهرست وار ضمیمه صورتجلسه تحویل قطعی شده است .شرکت مهندسین مشاور نیز نظارت عالیه وکارگاهی آن را بر عهده داشته که طی مدت انجام عملیات دستمزد خود را بابت نظارت کارگاهی محاسبه ودریافت نموده است .متاسفانه در دوره تضمین مرتبا به نواقص کار پیمانکار اضافه می شود وهرماه قسمتی از کار تخریب ویا زمین ساختمانها به علت زیرکوبی ناصحیح که ناشی از کوتاهی پیمانکار هنگام انجام عملیات سیویل است نشست می نماید وبر مشکلات قبلی می افزاید که شکستگی لوله های آب وفاضلای ،اعوجاج در ریل های کرین ساختمان وعدم جابجایی کرین ها ، نشت آب از سقف و.... از آن جمله اند خواهشمند است راهنمایی بفرمائید جریمه کوتاهی شرکت مشاور در نظارت بر کار پیمانکار چگونه محاسبه می شود ؟شرکت مشاور قبلا درصدی از صورت وضعیتهای پیمانکار را بابت حق الزحمه نظارت کارگاهی دریافت نموده است وتنها 50% سپرده حسن انجام کار نزد شرکت دارد .در این شرایط چگونه باید بامشاور برخورد نمود؟
اسداله مستوفی
اسداله مستوفی
تاریخ ثبت: 09/05/1391        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مشاوره/ سلام و تشکر آیا بانک قوامین حق دارد برای بیمه اجباری وام 5 میلیونی 70 هزارتومان از مشتری طلب کند؟ وآیا اگر تکمیل پرونده طول بکشد (بعد از تصویب مبلغ وام) حق دارد مجددا میان گین گیری کند؟
سلام و تشکر آیا بانک قوامین حق دارد برای بیمه اجباری وام 5 میلیونی 70 هزارتومان از مشتری طلب کند؟ وآیا اگر تکمیل پرونده طول بکشد (بعد از تصویب مبلغ وام) حق دارد مجددا میان گین گیری کند؟
عبداله لطفی
عبداله لطفی
تاریخ ثبت: 25/04/1391        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مقالات/ راه‌های نابودی سریع کسب و کار
بخش نخست طبعا هیچ یک از ما دوست نداریم کارخانه‌مان تعطیل یا ورشکست شود و وقتی چنین اتفاقی می‌افتد معمولا همه تقصیرها را متوجه دیگران می‌کنیم. اما گاه خود ما مجری قهار و پیگیر دستورالعمل‌های شکست بوده‌ایم.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 19/02/1391        آخرین مشاهده: 19/03/1405

مشاوره/ با سلام. اگر کسی که استخدام شرکت نفت است و متعهد است که 7 سال در مناطق عملیاتی کار کند به دلایلی قبل از زمان تعهد خود درخواست استعفابدهد یا حداقل بازخرید داشته باشد می تواند انجام دهد.شرایط و قیمت بازخرید چگونه است؟
با سلام. اگر کسی که استخدام شرکت نفت است و متعهد است که 7 سال در مناطق عملیاتی کار کند به دلایلی قبل از زمان تعهد خود درخواست استعفابدهد یا حداقل بازخرید داشته باشد می تواند انجام دهد.شرایط و قیمت بازخرید چگونه است؟
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 12/12/1390        آخرین مشاهده: 19/03/1405

مشاوره/ با سلام مدرک مهندسی عمران من حدود 16 ماه است که در یک شرکت که تازه رتبه گرفته است و قرار بود 4ماه پیش آزاد کند ولی هنوز هم آزاد نکرده و قول امروز فردا میدهد.ضمناا یک وکالت بلاعضل به مدت 2 سال از من دارد برای رتبه بندی که یک سال دیگر اعتبار دارد.آیا میتوانم با شکایت به دادگاه مدرکم را آزاد کنم ؟ آیا این وکالت نامه با اینکه من در آن شرکت فعالیت نداشته باشم باز هم معتبر است؟ راهنمایی فرمایید لطفا. متشکرم.
با سلام مدرک مهندسی عمران من حدود 16 ماه است که در یک شرکت که تازه رتبه گرفته است و قرار بود 4ماه پیش آزاد کند ولی هنوز هم آزاد نکرده و قول امروز فردا میدهد.ضمناا یک وکالت بلاعضل به مدت 2 سال از من دارد برای رتبه بندی که یک سال دیگر اعتبار دارد.آیا میتوانم با شکایت به دادگاه مدرکم را آزاد کنم ؟ آیا این وکالت نامه با اینکه من در آن شرکت فعالیت نداشته باشم باز هم معتبر است؟ راهنمایی فرمایید لطفا. متشکرم.
عباس اسدی
عباس اسدی
تاریخ ثبت: 28/03/1391        آخرین مشاهده: 18/03/1405

اخبار/ مشکلات اقتصادی اروپا ریشه در فساد مالی دارد
براساس یک بررسی جدید مشخص شد که ناکامی برخی از دولتهای اروپایی برای مقابله با فساد مالی به تشدید بحران بدهی در کشورها و منطقه یورو کمک کرده است.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 28/03/1391        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مقالات/ مطالعه تصمیمات اقتصادی و شبکه اعصاب به هم می‌پیوندند
یاسر میرزایی - آیا انسان‌ها کنش‌هایی عقلانی دارند؟ این سوال موضوع مشترک تحقیقات اقتصادی و روانشناسانه است. گویا نتایج جدیدی که علم روانشناسی به دست آورده چندان با پیش‌فرض‌هایی که اقتصاددانان در پاسخ به پرسش فوق می‌دهند، سازگاری ندارد. همین تعارض رخ‌ نموده بهانه‌ای شده است برای تحقیقات مشترک میان اقتصاددانان و روانشناسان؛ اینکه کدام یک دیگری را در نهایت قانع خواهند کرد، خود مساله‌ای هیجان‌انگیز است. اما پیش از آن بهتر است این تعارض را کمی‌ روشن‌تر ببینیم.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 21/01/1391        آخرین مشاهده: 19/03/1405

مشاوره/ با سلام زمینی از سازمان اراضی ملی جهت ÷یاده سازی طرحی به شرکت واگذار شده بمدت 10سال با اجاره بهای سالیانه 1100000ریال لطفا راهنمایی فرمائید در آغاز فعالیت شرمت (سند افتتاحیه) انعکاس مالی این رویداد به چه صورت است .
با سلام زمینی از سازمان اراضی ملی جهت ÷یاده سازی طرحی به شرکت واگذار شده بمدت 10سال با اجاره بهای سالیانه 1100000ریال لطفا راهنمایی فرمائید در آغاز فعالیت شرمت (سند افتتاحیه) انعکاس مالی این رویداد به چه صورت است .
حسابدار رسمی شاغل عضو جامعه حسابداران رسمی
حسابدار رسمی شاغل عضو جامعه حسابداران رسمی
تاریخ ثبت: 12/12/1390        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مقالات/ باورهای محدودکننده
“من که از این عرضه ها ندارم “ “ما از این شانسا نداریم “ “این چیزا مال خارجیاس” “اینا فقط تو فیلما اتفاق میفته .” “زیادی بلند پروازی” و هزاران جمله از این مدل . این جملات براتون آشناست درسته؟ وقتی حرف از باور های محدود کننده میشه نیاز نیست دنبال چیزهای عجیب و غریب بگردید . باور های محدود کننده یعنی همین ها . جملاتی که در طول زندگیمون هزاران بار شنیدیم و بدون اطلاع از قدرت اثر گذاری فوق العاده اونها بار ها و بارها تکرارشون کردیم ، انقد که ذهن ما باورش شده که توانایی رسیدن به هیچ هدفی رو نداریم و باید به همین زندگی ساده و معمولی راضی باشیم. همین جملات به ظاهر ساده و حتی بامزه که خیلی وقتها هم فقط برای شوخی به کار برده میشه مثل یک سرعت گیر در مسیر رسیدن به اهدافمون قرار گرفته و روند رشد و پیشرفت ما رو به طرز چشمگیری کاهش داده و گاهی حتی رسیدن به هدف رو برای ما غیر ممکن کرده. یکی از مهم ترین مباحث در زمینه رشد فردی قدرت ذهن و باورهای ما هستند که میتونیم بگیم در واقع جزء سنگریزه های مسیر موفقیت محسوب میشن.
مجتبی مصطفایی
مجتبی مصطفایی
تاریخ ثبت: 10/01/1398        آخرین مشاهده: 19/03/1405

مقالات/ زندگی مثل یک بوم است تو تصمیم می گیری چگونه آن را بسازی
تو آزادی که انتخاب کنی. شکوه و جلال وجود تو در این اصل نهفته است این یکی از بزرگترین هدایایی است که خداوند به تو داده است، چون جانوران همه از پیش برنامه ریزی شده اند و غریزه است که آنان را هدایت می کند. اما تو می دانی شادی و خوشبختی یا بدبختی وغم را بر بوم سفید زندگی ات بکشی.
کمال زرندی
کمال زرندی
تاریخ ثبت: 11/09/1393        آخرین مشاهده: 19/03/1405

مشاوره/ با سلام یک سوال از شما داشتم اما میدونم این کاری که من کردم حماقت تمامه ! بنده چند ماه پیش ورشکسته میشم و حدودا دومیلیون تومان بعد ازاین جریان یکی ازدوستام بنده معرفی میکنه به یک دفتر برای شراکت منم بخاطر اینکه هیجی نداشتم قبول میکنم بعد اون اقا 6 برگه سفید امضا و اثر انگشت میزنم که پیش ایشان تضمین باشد حماقت محض ! بدون هیچ شاهدی ! تو ماشین بعد از یک مدت متوجه میشم ایشان قصدشان این وبوده سواستفاده کنن بعد من به ناچار اون دفتر ول میکنم میام بیرون ! بعد الان به همه جا داره جار میزنه من سی میلیون بهشون بدهکارم و به من هم میگه از طریق همون برگه سفیدها علیه اقدام میکنم ! بنده اونروزها ازشرایط روحی کاملا بهم ریخته بودم ویک حماقتی کردم ولی میخوام بدونم ایا ایشان چه بلایی میتونن سرمن بیارن و اینکه ایا من راهی دارم ازخودم دفاع کنم
با سلام یک سوال از شما داشتم اما میدونم این کاری که من کردم حماقت تمامه ! بنده چند ماه پیش ورشکسته میشم و حدودا دومیلیون تومان بعد ازاین جریان یکی ازدوستام بنده معرفی میکنه به یک دفتر برای شراکت منم بخاطر اینکه هیجی نداشتم قبول میکنم بعد اون اقا 6 برگه سفید امضا و اثر انگشت میزنم که پیش ایشان تضمین باشد حماقت محض ! بدون هیچ شاهدی ! تو ماشین بعد از یک مدت متوجه میشم ایشان قصدشان این وبوده سواستفاده کنن بعد من به ناچار اون دفتر ول میکنم میام بیرون ! بعد الان به همه جا داره جار میزنه من سی میلیون بهشون بدهکارم و به من هم میگه از طریق همون برگه سفیدها علیه اقدام میکنم ! بنده اونروزها ازشرایط روحی کاملا بهم ریخته بودم ویک حماقتی کردم ولی میخوام بدونم ایا ایشان چه بلایی میتونن سرمن بیارن و اینکه ایا من راهی دارم ازخودم دفاع کنم
عباس اسدی
عباس اسدی
تاریخ ثبت: 10/07/1391        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مشاوره/ سلام در قانون میزان دیه را با احشام تعیین نموده اند و در برخی موارد با دینار و غیره ؛ در ماههای حرام میزان دیه 1/3 افزایش دارد در جنایت شبه عمد(دامیه) که دیه آن مثلا 2 شتر -یا 4 گاو - یا 20 گوسفند است و حق انتخاب با مجرم است آیا ما که صاحب دیه هستیم میتوانیم تقاضای این را داشته باشیم که در پرداخت دیه به جای اینکه معادل وجه نقد احشام را بدهند همان حیوان منتخب را به عنوان دیه امان به ما بپردازند ؟ چون امروز مثلا شتر معمولی 2500000تومان قیمت دارد که در قانون معادل قیمت شتر 940000تومان تعیین شده است. با تشکر
سلام در قانون میزان دیه را با احشام تعیین نموده اند و در برخی موارد با دینار و غیره ؛ در ماههای حرام میزان دیه 1/3 افزایش دارد در جنایت شبه عمد(دامیه) که دیه آن مثلا 2 شتر -یا 4 گاو - یا 20 گوسفند است و حق انتخاب با مجرم است آیا ما که صاحب دیه هستیم میتوانیم تقاضای این را داشته باشیم که در پرداخت دیه به جای اینکه معادل وجه نقد احشام را بدهند همان حیوان منتخب را به عنوان دیه امان به ما بپردازند ؟ چون امروز مثلا شتر معمولی 2500000تومان قیمت دارد که در قانون معادل قیمت شتر 940000تومان تعیین شده است. با تشکر
سید علی شاه صاحبی
سید علی شاه صاحبی
تاریخ ثبت: 24/05/1391        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مقالات/ فروش در لباس رو در بایستی
کسب‌وکارهای کوچک
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 21/05/1391        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مشاوره/ با سلام من معنی این حکم را دقیق نمیفهمم! یعنی من که حسابدار هستم و در شرکتی دولتی به صورت قراردادی و تابع قانون کار مشغول بکارم وضعیتم باید چطور شود آیا باید به صورت رسمی استخدام میشدم؟؟ با تشکر
با سلام من معنی این حکم را دقیق نمیفهمم! یعنی من که حسابدار هستم و در شرکتی دولتی به صورت قراردادی و تابع قانون کار مشغول بکارم وضعیتم باید چطور شود آیا باید به صورت رسمی استخدام میشدم؟؟ با تشکر
عباس اسدی
عباس اسدی
تاریخ ثبت: 18/03/1391        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مشاوره/ باسلام لطفا حقوق سقف بیمه سال 90را اعلام بفرمائید
باسلام لطفا حقوق سقف بیمه سال 90را اعلام بفرمائید
موسسه حسابداری و حسابرسی بشارت ارقام
تاریخ ثبت: 24/01/1390        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مقالات/ هفت نکته مهم برای تعیین قیمت در مذاکره فروش
قیمت‌گذاری Price Setting یکی از تصمیمات حیاتی مدیریت فروش است. سرنوشت یک مذاکره برای رسیدن به سود، به عوامل بسیاری بستگی دارد که یکی از مهم‌ترین آنان پیشنهاد قیمتی مناسب است که بخشی از اصول و فنون و تکنیک‌های مذاکره است.
حسینی
حسینی
تاریخ ثبت: 04/12/1393        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مشاوره/ سلام استاد، آیا بیمه و مالیات به عیدی و سنوات پایان سال تعلق می گیرد؟ ممنون
حسابدار رسمی شاغل عضو جامعه حسابداران رسمی
حسابدار رسمی شاغل عضو جامعه حسابداران رسمی
تاریخ ثبت: 11/12/1392        آخرین مشاهده: 18/03/1405

اخبار/ مالکان مسکن مهر از پرداخت مالیات معاف شدند
خبرگزاری فارس: نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: اعضای این کمیسیون طرح معافیت مسکن مهر از پرداخت مالیات را به تصویب رساندند و موضوع سوال از وزیر راه به دلیل عدم هماهنگی به هفته بعد موکول شد.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 24/11/1391        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مشاوره/ با سلام وخسته نباشی خدمت شما مشاور محترم ببخشید اینکه میگن دانشگاه پیام نور دانشگاه معتبری نیست درسته یا نه لطفا راهنماییم کنید با تشکر
با سلام وخسته نباشی خدمت شما مشاور محترم ببخشید اینکه میگن دانشگاه پیام نور دانشگاه معتبری نیست درسته یا نه لطفا راهنماییم کنید با تشکر
عیسی ذوقی
عیسی ذوقی
تاریخ ثبت: 11/07/1391        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مشاوره/ با سلام و خسته نباشید طبق مصوبه مجلس در طرح فوق العاده خاص کارکنان سازمان پزشکی قانونی، افزایش حقوق کارکنان به شرح ذیل اعلام شده است: مشاغل فوق‌العاده خاص دکترای تخصصی و پی اچ دی : 4* امتیاز شغل و شاغل دکترای حرفه‌ای : 5/3 * امتیاز شغل و شاغل کارشناس ارشد و کارشناس بخش فنی : 3 * امتیاز شغل و شاغل کاردان و تکنیسین بخش فنی : 5/2 * امتیاز شغل و شاغل کارمندان اداری شاغل در بخش فنی : 2 * امتیاز شغل و شاغل سایر کارکنان : 1 * امتیاز شغل و شاغل همچنین بخش فنی شامل معاینه بالینی، کمیسیون تخصصی، معاینه جسد، سالن تشریح و آزمایشگاه تعریف شده است. بنده کارمند بخش اداری با مدرک فوق لیسانس حقوق می باشم و طبق این قانون کارکنان اداری چون فنی محسوب نمی شوند مشمول ضریب 1 خواهم بود . سوال من اینست که با توجه باینکه قانون مشاغل دکترای تخصصی و PHD را منوط به بخش فنی نکرده است آیا اگر کارمند بخش اداری دارای مدرک دکترای تخصصی و PHD باشد می تواند از ضریب مذکور بهره مند گردد. با تأکید مجدد بر این نکته که بند اول این قانون فقط عنوان نموده است مشاغل دکترای تخصصی و PHD و نگفته است شاغل در بخش فنی. آیا مثلاً کسی که دکترای حقوق دارد و در بخش اداری کار می کند را می توان مشمول ضریب 4 دانست ؟ خواهشمندم به سوال حقیر پاسخ دهید . آیا قانون از بکار بردن مشاغل دکترای تخصصی و چی اچ دی، مشاغل خاصی را دنبال می کرده یا هر کارمندی که دارای چنین مدرکی باشد را شامل می شود؟
علی اکبر جلیلوند
علی اکبر جلیلوند
تاریخ ثبت: 03/07/1391        آخرین مشاهده: 19/03/1405

مشاوره/ آیاقبل از صدور چک در قبال انجام معاملات کوچک در دهیاری ، مصوبه شورا بعنوان یکی از مدارک پیوستی سند حسابداری برای انجام آن معامله لازم می باشد؟
آیاقبل از صدور چک در قبال انجام معاملات کوچک در دهیاری ، مصوبه شورا بعنوان یکی از مدارک پیوستی سند حسابداری برای انجام آن معامله لازم می باشد؟
اسداله مستوفی
اسداله مستوفی
تاریخ ثبت: 12/05/1391        آخرین مشاهده: 19/03/1405

مشاوره/ با سلام . من در باره باز کردن یک سوپر مارکت و یا لوازم ارایشی سوال داشتم . مقدار سرمایه لازم جهت ایجاد سوپر مارکت یا لوازم ارایشی و بهداشتی و بازار اون در جامعه . در ضون من اقلیت مسیحی هستم . به من مجوز باز کردن سوپر مارکت یا محصولات لبنی یا سوسیس کالباس میدن . لطفا" من رو راهنمایی کنید . مرسی .
با سلام . من در باره باز کردن یک سوپر مارکت و یا لوازم ارایشی سوال داشتم . مقدار سرمایه لازم جهت ایجاد سوپر مارکت یا لوازم ارایشی و بهداشتی و بازار اون در جامعه . در ضون من اقلیت مسیحی هستم . به من مجوز باز کردن سوپر مارکت یا محصولات لبنی یا سوسیس کالباس میدن . لطفا" من رو راهنمایی کنید . مرسی .
اسداله مستوفی
اسداله مستوفی
تاریخ ثبت: 02/03/1391        آخرین مشاهده: 19/03/1405

مشاوره/ با سلام جناب مشاور من برای گرفتن نمایندگی فروش عمده سیگار چکار باید بکنم
مؤسسه مشاوره حقوقی بین المللی داورانِ دانشِ روز آگاه و مؤسسه دانشِ روز آگاهان ؛ محمدرضا اخباریون
مؤسسه مشاوره حقوقی بین المللی داورانِ دانشِ روز آگاه و مؤسسه دانشِ روز آگاهان ؛ محمدرضا اخباریون
تاریخ ثبت: 30/01/1394        آخرین مشاهده: 18/03/1405

15086 ردیف در 378 صفحه
   << بعدی  272  271  270  269  268  267  266  265  264  263  262  261  260  259  258  257  256  255  254  253  252  قبلی >>
دریافت آخرین اطلاعات رازنامه
با ثبت پست الکترونیکی خود و یا دوستان خود همیشه از آخرین اطلاعات سایت آگاه شوید.

دریافت آخرین اطلاعات رازنامه

پرسش ها و پاسخ ها

    با عرض سلام و خسته نباشید در صورتی شرکتی به عنوان اسپانسر با ما مشغول فعالیت باشد از نظر اداره مالیاتی پول های واریزی از طرف اسپانسر به چه صورت شناسایی میشود ؟ آیا معاف از مالیات است؟

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    باسلام من کاردان دامپزشکم باشراکت مرغداری خریدیم مرغدار نمونه کشور شدم سرم کلاه گذاشتن مرغداری رو فروختن .میخوام کار شروع کنم نمیدونم چیکار باید بکنم.از مردم فراری شدم میترسم با هر کس کار کنم سرم کلاه

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    سلام،وقت بخیر زمانی که لیست تعدیل حقوق تهیه می گردد و حقوق و عیدی از مالیات معاف می گردند در سیستم حسابداری چطور باید مالیات حقوق را کسر کرد متشکرم

    احمد نورمحمدی
    احمد نورمحمدی  ( راهبری سیستم های حسابداری - مالیاتی مشاور مالی مالیاتی شرکت های دانش بنیان )

    سلام وقت بخیر من دوتا حساب دارم به نام پیش دریافت عوارض و ارزش فزوده و پیش پرداخت عوارض و ارزش افزود موقع پرداخت ارزش افزوده و عوارض چطوری سند بزنم و این که چرا تفاوت ارزش افزوده خرید من و ارزش ا

    مانوئیل یوحنائی
    مانوئیل یوحنائی ( حسابداری مالی و مالیاتی -حسابداری صنعتی - حسابرسی - حسابرسی داخلی  )

    سلام ، وقت بخیر نحوه سند زدن پرداختی بیمه تامین اجتماعی به چه صورته ؟ بدون این که تو لیست حقوق و دستمزد بیام ه صورت جداگانه چطوری ثبت بزنم؟

    احمد نورمحمدی
    احمد نورمحمدی  ( راهبری سیستم های حسابداری - مالیاتی مشاور مالی مالیاتی شرکت های دانش بنیان )

    سلام به مشاور محترم من تازه دیپلم در رشته حسابداری گرفته ام نمی دانم به تحصیل در دانشگاه ادامه دهم یا خیر ؟ با توجه به اینکه بیکاری در مقطع دانش آموختگان عال زیاد است چه کنم ؟ لطفا" رهنمایی بفرمائید

    عیسی ذوقی
    عیسی ذوقی ( مشاور بازرگانی، مالی ومالیاتی  )

    سلام و وقت بخیر برای استارت آپ ها و کسب و کارهای الکترونیک آیا معافیت مالیاتی وجود دارد؟ در صورت تایید، نحوه استفاده از معافیت چگونه است؟

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    با سلام خدمت جنابعالی چنانچه پروانه بهره برداری کارگاه یا کارخانه ای که در شهرک صنعتی به نام فرد باشد ولی همین شخص مدیرعامل شرکتی باشد که در همان کارگاه مشغول تولید است و برای آن شرکت دفاتر قانونی تهی

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    سلام و وقت بخیر برای استارت آپ ها و کسب و کارهای الکترونیک آیا معافیت مالیاتی وجود دارد؟ در صورت تایید، نحوه استفاده از معافیت چگونه است؟

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    با سلام خدمت استاد محترم برای آموزش کارکنان در دوره آموزشی اکسل در حسابداری میخواستم ببینم چطوری باید با شما هماهنگی کنیم. با تشکر

    مهدی مقدسی
    مهدی مقدسی ( مشاوره مالی ،حسابداری و حسابرسی مالی و مالیاتی ،قانون مالیات های مستقیم. اکسل .قوانین بازار سرمایه، )