فهرست بیشترین بازدید

مقالات/ افسانه‌های اقتصادی و مسائل بی‌ربط
آنچه در کتاب‌های تاریخ درس داده نمی‌شود، این است که رکود بزرگ را یک شکست بزرگ دولتی به بار آورد.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 08/05/1390        آخرین مشاهده: 18/02/1405

مشاوره/ سلام خسته نباشید. من و شوهرم میخوایم یه شرکت نرم افزاری ثبت کنیم میخوام بدونم شرکت سهامی خاص بهتره یا مسئولیت محدود؟ و مبلغ وام هر کدوم چقدره؟ و شرایط وامش چیه؟
سلام خسته نباشید. من و شوهرم میخوایم یه شرکت نرم افزاری ثبت کنیم میخوام بدونم شرکت سهامی خاص بهتره یا مسئولیت محدود؟ و مبلغ وام هر کدوم چقدره؟ و شرایط وامش چیه؟
اسداله مستوفی
اسداله مستوفی
تاریخ ثبت: 17/04/1391        آخرین مشاهده: 21/02/1405

اخبار/ بهای شادمانی در کشورهای مختلف چقدر است؟
نظر‌سنجی‌ها نشان می‌دهد میانگین حقوقی که افراد لازم دارند تا در دوبی به شادی زندگی کنند ۲۷۶۱۵۰ دلار است.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 20/09/1391        آخرین مشاهده: 18/02/1405

مقالات/ علم بهتر است یا نفت؟
گاه و بی‌گاه از من می‌پرسند: «به جز کشور خودت ‌به کدام کشور دیگر علاقه داری؟» همیشه یک جواب داشته‌ام:
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 27/01/1391        آخرین مشاهده: 20/02/1405

اخبار/ همایش تحلیل تکنیکال صنایع و شرکت‌های برتر بورسی برگزار می‌شود
خبرگزاری فارس: سمینار فرصت‌های سرمایه‌گذاری، تحلیل تکنیکال صنایع و شرکت های برتر بازار سرمایه فردا برگزار می‌شود.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 23/11/1391        آخرین مشاهده: 21/02/1405

قوانین و مقررات/ معافیت ماده 132 جهت واحدهای فناوری اطلاعات
معافیت ماده 132 جهت واحدهای فناوری اطلاعات
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 17/03/1391        آخرین مشاهده: 18/02/1405

اخبار/ تصویب نامه هیات وزیران در خصوص معافیت مالیات بر درآمد واحدهای تولیدی فناوری اطلاعات
قابل توجه همکاران گرامی و اعضا محترم سازمان امور مالیاتی
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 18/10/1390        آخرین مشاهده: 20/02/1405

مشاوره/ ایا فوق العاده ویزه و مخصوص به فراردادکارمعین هم تعلق میگیرد
موسسه حسابداری و حسابرسی بشارت ارقام
تاریخ ثبت: 26/11/1389        آخرین مشاهده: 20/02/1405

اخبار/ همایش فرصت‌های تامین مالی در فرابورس برگزار می شود
خبرگزاری فارس: مدیرعامل فرابورس ایران از برگزاری همایش" فرصت های تامین مالی در فرابورس" با همکاری بورس منطقه‌ای فارس، اتاق بازرگانی صنایع و معادن شیراز در یکشنبه آینده خبر داد.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 14/10/1390        آخرین مشاهده: 18/02/1405

اخبار/ فرصت‌ها و تهدیدهای ماده 218 قانون برنامه پنجم در حسابرسی عملیاتی
خبرگزاری فارس: دبیر کمیته حسابرسی بورس تهران با اعلام ویژگی های ماده 218 قانون برنامه پنجم در حسابرسی عملیاتی برای 400 شرکت بورسی ، فرصت ها و تهدیدهای این ماده مهم را تشریح کرد.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 26/09/1390        آخرین مشاهده: 21/02/1405

مشاوره/ در شرکت سهامی خاص در صورت فوت عضوی از هیئت مدیره وضعیت انتقال سهام به وارث یا پرداخت ارزش سهام آن عضو به وارث او به چه ترتیبی است
موسسه حسابداری و حسابرسی بشارت ارقام
تاریخ ثبت: 11/11/1389        آخرین مشاهده: 20/02/1405

مشاوره/ با سلام من سه سال پیش یک شرکت آموزشی - مشاوره ای تاسیس کرده ام که تا به حال با آن کاری انجام نداده و عدم فعالیت زده ام . ولی قصد راه اندازی آنرا دارم. طی سوالی که از شهرداری منطقه داشتم، گفتند شرکت باید در واحد ساختمانی با کاربری اداری باشد ولی موسسه می تواند در واحد ساختمانی با کاربری مسکونی هم فعالیت کند. سوال 1- آیا این ادعای بالا صحیح است؟ سوال 2- اگر صحیح باشد، من قصد دارم شرکت را به موسسه تبدیل کنم. آیا این امکان وجود دارد؟ چه مراحلی باید در این خصوص انجام شود؟ سوال 3- اگر شرکت به موسسه تبدیل شود، چه امکانات و مزایایی را از دست خواهم داد؟ سوال 4- آیا بیمه و مالیات شرکت با موسسه با هم تفاوتی می کند؟ قبلا" از لطف و توجه و پاسخ دهی شما متشکرم.
با سلام من سه سال پیش یک شرکت آموزشی - مشاوره ای تاسیس کرده ام که تا به حال با آن کاری انجام نداده و عدم فعالیت زده ام . ولی قصد راه اندازی آنرا دارم. طی سوالی که از شهرداری منطقه داشتم، گفتند شرکت باید در واحد ساختمانی با کاربری اداری باشد ولی موسسه می تواند در واحد ساختمانی با کاربری مسکونی هم فعالیت کند. سوال 1- آیا این ادعای بالا صحیح است؟ سوال 2- اگر صحیح باشد، من قصد دارم شرکت را به موسسه تبدیل کنم. آیا این امکان وجود دارد؟ چه مراحلی باید در این خصوص انجام شود؟ سوال 3- اگر شرکت به موسسه تبدیل شود، چه امکانات و مزایایی را از دست خواهم داد؟ سوال 4- آیا بیمه و مالیات شرکت با موسسه با هم تفاوتی می کند؟ قبلا" از لطف و توجه و پاسخ دهی شما متشکرم.
مؤسسه مشاوره حقوقی بین المللی داورانِ دانشِ روز آگاه و مؤسسه دانشِ روز آگاهان ؛ محمدرضا اخباریون
مؤسسه مشاوره حقوقی بین المللی داورانِ دانشِ روز آگاه و مؤسسه دانشِ روز آگاهان ؛ محمدرضا اخباریون
تاریخ ثبت: 01/09/1394        آخرین مشاهده: 15/02/1405

مقالات/ عجیب‌ترین رفتارهایی که منجر به اخراج شدند
از داستان‌های موفقیت حوصله‌تان سر رفته است؟ ما هر هفته برای شما داستان‌هایی حماسی از شکست و شرم منتشر خواهیم کرد. اغلب مردم شیفته یک داستان موفقیت خوب هستند، اما چه کسی می‌تواند در برابر قصه‌های حماسی مربوط به تحقیر، شرم‌زدگی و... مقاومت کند؟
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 20/03/1391        آخرین مشاهده: 20/02/1405

مشاوره/ لطفا در خصوص مجاز بودن آموزشگاههای مجازی اطلاع رسانی کنید آیا این آموزشگاهها مجازند یا خیر؟
موسسه حسابداری و حسابرسی بشارت ارقام
تاریخ ثبت: 11/04/1390        آخرین مشاهده: 21/02/1405

مقالات/ خلاصه‌ای از گزارش موسسه جهانی مک‌کینزی
بنیان رشد اقتصادی در قرن بیستم منابع ارزان بود، اما در قرن بیست و یکم اوضاع متفاوت است.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 27/09/1390        آخرین مشاهده: 21/02/1405

مشاوره/ باسلام و عرض ادب و احترام و تشکر از شما لطفا بفرمائید از نظر شما تامین مالی با درصد سود 36 بمنظور رپرداخت سود سهامداران و تحمیل نمودن بار هزینه های تامین مالی جهت شرکتی که تمام سرمایه و نقدینگی خویش را صرف سرمایه گذاری در سهام سایر شرکتهای سود اور نموده است دارای توجیح اقتصادی است؟
باسلام و عرض ادب و احترام و تشکر از شما لطفا بفرمائید از نظر شما تامین مالی با درصد سود 36 بمنظور رپرداخت سود سهامداران و تحمیل نمودن بار هزینه های تامین مالی جهت شرکتی که تمام سرمایه و نقدینگی خویش را صرف سرمایه گذاری در سهام سایر شرکتهای سود اور نموده است دارای توجیح اقتصادی است؟
حسابدار رسمی شاغل عضو جامعه حسابداران رسمی
حسابدار رسمی شاغل عضو جامعه حسابداران رسمی
تاریخ ثبت: 18/06/1392        آخرین مشاهده: 21/02/1405

مشاوره/ با سلام آیا شعبه تامین اجتماعی با تغییر آدرس شرکت از یک منطقه به منطقه دیگر نباید پرونده آن شرکت را به نزدیکترین شعبه ارسال نماید لطفا راهنمایی بفرمایید.
با سلام آیا شعبه تامین اجتماعی با تغییر آدرس شرکت از یک منطقه به منطقه دیگر نباید پرونده آن شرکت را به نزدیکترین شعبه ارسال نماید لطفا راهنمایی بفرمایید.
اسداله مستوفی
اسداله مستوفی
تاریخ ثبت: 11/04/1391        آخرین مشاهده: 19/02/1405

مقالات/ بازگشت سیاست‌های صنعتی
گوردون براون، نخست‌وزیر بریتانیا از آنها به عنوان ابزاری برای خلق مشاغل با مهارت‌های بالا دفاع می‌کند. نیکلاس سارکوزی، رییس‌جمهور فرانسه از استفاده از این سیاست‌ها برای حفظ مشاغل صنعتی در اقتصاد فرانسه سخن می‌گوید. جاستین لین، اقتصاد‌دان ارشد بانک جهانی آشکارا از به‌کار‌گیری آن‌ها برای افزودن بر سرعت دگرگونی‌های ساختاری در کشور‌های در حال توسعه دفاع می‌کند.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 16/07/1390        آخرین مشاهده: 21/02/1405

مشاوره/ با سلام اینجانب میزان درصدهای مربوط به مالیات بر اجاره رامی دانم. اما از نحوه محاسبه آن اطلاعی ندارم. لطفا نحوه محاسبه آن با جمع و ضرب و ... را برایم توضیح دهید. با تشکر
با سلام اینجانب میزان درصدهای مربوط به مالیات بر اجاره رامی دانم. اما از نحوه محاسبه آن اطلاعی ندارم. لطفا نحوه محاسبه آن با جمع و ضرب و ... را برایم توضیح دهید. با تشکر
دکتر رسول یاری فرد
دکتر رسول یاری فرد
تاریخ ثبت: 23/03/1391        آخرین مشاهده: 20/02/1405

اخبار/ سازوکار استفاده از کارت خرید 1.5 میلیون تومانی ویژه کارگران
خبرگزاری فارس: معاون توسعه اشتغال وزارت کار گفت:‌ کارفرمایان‌ واحدهای اقتصادی می‌توانند از طریق سامانه اینترنتی "میزان " وزارت بازرگانی برای بهره‌مندی کارگران از کارت خرید اعتباری اقدام کنند.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 27/02/1390        آخرین مشاهده: 18/02/1405

مقالات/ رشد اقتصادی چین از نفس خواهد افتاد؟
لارنس کتلیکف: رشد چین آهسته می‌شود، اما سرانجام بزرگ‌ترین اقتصاد جهان خواهد شد
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 05/02/1390        آخرین مشاهده: 19/02/1405

مشاوره/ آیا سازمانی یا اداره ای میتواند حکم صادره از دیوان عدالت اداری را اجرا نکند . در صورت مثبت بودن چاره چیست
موسسه حسابداری و حسابرسی بشارت ارقام
تاریخ ثبت: 08/01/1390        آخرین مشاهده: 19/02/1405

مشاوره/ با تشکر از ارسال مطالب فوق لطفا" بفرمائید پیشنهاد شما برای معرفی بهتر کسب و کار و موفقیت آن چیست ؟
موسسه حسابداری و حسابرسی بشارت ارقام
تاریخ ثبت: 18/12/1389        آخرین مشاهده: 21/02/1405

کتاب/ راه اندازی کسب و کار: 24 گام برای موفقیت کسب وکارهای نوپا
کتاب حاضر با دیدگاهی نظام‌مند به ارائه گام‌هایی عملیاتی برای راه‌اندازی این کسب‌وکارهای نوپا پرداخته است. این راهنمای گام به گام که توسط استاد کارآفرینی دانشگاه ام.آی.تی طراحی شده است حاصل بیست سال تجربه و مشاوره وی به کارآفرینان و کسب‌و‌کارهای نوپایی بوده است که در سرتاسر جهان دست به خلق و توسعه نوآوری‌ها و فناوری‌های خود زده‌اند. این کتاب 24 گام عملیاتی را ارائه می‌دهد که از مرحله ایده‌پردازی تا رساندن محصول و یا خدمت جدید به بازار، کارآفرین را حمایت کرده و راهنمایی می‌کند. بیل اولت نویسنده این کتاب تلاش کرده است که در هر مرحله از کتاب با ارائه مثال‌های متنوع از ایده‌ها و کسب‌و‌کارهای مختلف مقصود هر گام را بهتر و واضح‌تر کرده و خواننده را در درک هر یک از مراحل یاری کند. شاید بتوان ادعا نمود در میان گستره متنوع کتاب‌های مرتبط با کارآفرینی که بطور عمده بطور نظری نوشته شده‌اند و به مسائل کلیشه‌ای و غیرعملیاتی کارآفرینی و نوآوری فناورانه پرداخته‌اند، این کتاب به شکلی توانمند و با زبانی ساده مباحث عملیاتی را طرح نموده و این کتاب را ابزاری عملیاتی برای ساخت کسب‌وکار جدید و مبتنی بر نوآوری فناورانه نموده است.
معصومه فرخی
معصومه فرخی
تاریخ ثبت: 19/06/1394        آخرین مشاهده: 20/02/1405

دریافت و بارگزاری فایل/ تحلیل شاخص های آزادی اقتصادی ایران
تحلیل شاخص های آزادی اقتصادی ایران
حمیدعبدی
حمیدعبدی
تاریخ ثبت: 03/05/1394        آخرین مشاهده: 21/02/1405

اخبار/ خانه‌های بدون سند،سنددار می شوند
معاون قوه قضائیه با اعلام آغاز صدور سند برای خانه‌های بدون سند گفت: برای نخستین بار تمامی مراحل درخواست سند مالکیت تا نتیجه نهایی توسط هیئت بررسی از طریق اینترنت انجام می شود.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 12/06/1391        آخرین مشاهده: 21/02/1405

مشاوره/ سلام من به خاطر شغل همسرم در دانشگاه پیام نور قزوین با استفاده از قانون انتقال کارکنان دولت از تهران به قزوین منتقل شده ام. از آنجا که از تسهیلات ذکرشده برای انتقال استفاده نکرده ام ، اگر طبق قانون انتقال 10 سال تعهد خدمت در قزوین بدهم، آیا در صورت انتقال همسرم به تهران، من به تبعیت از همسرم می توانم به تهران برگردم یا خیر؟ کدام قانون بر دیگری می چربد؟ انتقال کارکنان دولت و تعهد 10 ساله یا تبعیت از همسر و حفظ خانواده ؟
سلام من به خاطر شغل همسرم در دانشگاه پیام نور قزوین با استفاده از قانون انتقال کارکنان دولت از تهران به قزوین منتقل شده ام. از آنجا که از تسهیلات ذکرشده برای انتقال استفاده نکرده ام ، اگر طبق قانون انتقال 10 سال تعهد خدمت در قزوین بدهم، آیا در صورت انتقال همسرم به تهران، من به تبعیت از همسرم می توانم به تهران برگردم یا خیر؟ کدام قانون بر دیگری می چربد؟ انتقال کارکنان دولت و تعهد 10 ساله یا تبعیت از همسر و حفظ خانواده ؟
عباس اسدی
عباس اسدی
تاریخ ثبت: 08/06/1391        آخرین مشاهده: 21/02/1405

مشاوره/ با سلام و تشکر از پاسخگویی اما متاسفانه من به آن چیزی که می خواستم نرسیدم منظورم این است که چگونه می توان به تحلیل درستی از بازار رسید تا زمانی که بازار را نشناسم نمی توانم کمبودهای آن و نیازهای مردم را بشناسم طرح ایده و غیره در مراحل بعد قرار میگیرن. با تشکر
با سلام و تشکر از پاسخگویی اما متاسفانه من به آن چیزی که می خواستم نرسیدم منظورم این است که چگونه می توان به تحلیل درستی از بازار رسید تا زمانی که بازار را نشناسم نمی توانم کمبودهای آن و نیازهای مردم را بشناسم طرح ایده و غیره در مراحل بعد قرار میگیرن. با تشکر
اسداله مستوفی
اسداله مستوفی
تاریخ ثبت: 06/05/1391        آخرین مشاهده: 20/02/1405

اخبار/ نحوه قیمت‌گذاری طلا و سکه تغییر کرد
براساس تصمیم ویژه دولت، قیمت‌گذاری طلا و سکه که تاکنون برمبنای ارز آزاد بود، از این پس به برمبنای ارز مبادلاتی تعیین شد.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 09/10/1391        آخرین مشاهده: 21/02/1405

مشاوره/ باسلام وخسته نباشید: "هر واحد تجاری‌ که‌ درآمد عملیاتی‌ آن‌ کمتراز حدود 20% درآمد عملیاتی‌ برنامه‌ریزی‌ شده‌ باشد، واحد تجاری‌ در مرحله‌ قبل از بهره‌برداری‌ تلقی‌ می‌شود" در اینجا مبنای در آمد عملیاتی برنامه ریزی شده چیست؟
باسلام وخسته نباشید: "هر واحد تجاری‌ که‌ درآمد عملیاتی‌ آن‌ کمتراز حدود 20% درآمد عملیاتی‌ برنامه‌ریزی‌ شده‌ باشد، واحد تجاری‌ در مرحله‌ قبل از بهره‌برداری‌ تلقی‌ می‌شود" در اینجا مبنای در آمد عملیاتی برنامه ریزی شده چیست؟
حسابدار رسمی شاغل عضو جامعه حسابداران رسمی
حسابدار رسمی شاغل عضو جامعه حسابداران رسمی
تاریخ ثبت: 23/01/1391        آخرین مشاهده: 20/02/1405

اخبار/ مالیات بر درآمد حقوق کارکنان دولتی و غیردولتی در سال 1393 تعیین شد
طبق مصوبه مجلس، پرداخت‌های که کارفرمایان به اشخاص حقیقی غیراز کارکنان خود که مشمول پرداخت کسورات بازنشستگی یا بیمه نیستند، با عنوان حق‌المشاوره، حق حضور در جلسات، حق‌التدریس، حق‌التحقیق و حق پژوهش پرداخت می‌کنند، بدون رعایت معافیت موضوع ماده 84 این قانون مشمول مالیات مقطوع به نرخ 10 درصد است.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 21/12/1392        آخرین مشاهده: 21/02/1405

15086 ردیف در 378 صفحه
   << بعدی  203  202  201  200  199  198  197  196  195  194  193  192  191  190  189  188  187  186  185  184  183  قبلی >>
دریافت آخرین اطلاعات رازنامه
با ثبت پست الکترونیکی خود و یا دوستان خود همیشه از آخرین اطلاعات سایت آگاه شوید.

دریافت آخرین اطلاعات رازنامه

پرسش ها و پاسخ ها

    با عرض سلام و خسته نباشید در صورتی شرکتی به عنوان اسپانسر با ما مشغول فعالیت باشد از نظر اداره مالیاتی پول های واریزی از طرف اسپانسر به چه صورت شناسایی میشود ؟ آیا معاف از مالیات است؟

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    باسلام من کاردان دامپزشکم باشراکت مرغداری خریدیم مرغدار نمونه کشور شدم سرم کلاه گذاشتن مرغداری رو فروختن .میخوام کار شروع کنم نمیدونم چیکار باید بکنم.از مردم فراری شدم میترسم با هر کس کار کنم سرم کلاه

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    سلام،وقت بخیر زمانی که لیست تعدیل حقوق تهیه می گردد و حقوق و عیدی از مالیات معاف می گردند در سیستم حسابداری چطور باید مالیات حقوق را کسر کرد متشکرم

    احمد نورمحمدی
    احمد نورمحمدی  ( راهبری سیستم های حسابداری - مالیاتی مشاور مالی مالیاتی شرکت های دانش بنیان )

    سلام وقت بخیر من دوتا حساب دارم به نام پیش دریافت عوارض و ارزش فزوده و پیش پرداخت عوارض و ارزش افزود موقع پرداخت ارزش افزوده و عوارض چطوری سند بزنم و این که چرا تفاوت ارزش افزوده خرید من و ارزش ا

    مانوئیل یوحنائی
    مانوئیل یوحنائی ( حسابداری مالی و مالیاتی -حسابداری صنعتی - حسابرسی - حسابرسی داخلی  )

    سلام ، وقت بخیر نحوه سند زدن پرداختی بیمه تامین اجتماعی به چه صورته ؟ بدون این که تو لیست حقوق و دستمزد بیام ه صورت جداگانه چطوری ثبت بزنم؟

    احمد نورمحمدی
    احمد نورمحمدی  ( راهبری سیستم های حسابداری - مالیاتی مشاور مالی مالیاتی شرکت های دانش بنیان )

    سلام به مشاور محترم من تازه دیپلم در رشته حسابداری گرفته ام نمی دانم به تحصیل در دانشگاه ادامه دهم یا خیر ؟ با توجه به اینکه بیکاری در مقطع دانش آموختگان عال زیاد است چه کنم ؟ لطفا" رهنمایی بفرمائید

    عیسی ذوقی
    عیسی ذوقی ( مشاور بازرگانی، مالی ومالیاتی  )

    سلام و وقت بخیر برای استارت آپ ها و کسب و کارهای الکترونیک آیا معافیت مالیاتی وجود دارد؟ در صورت تایید، نحوه استفاده از معافیت چگونه است؟

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    با سلام خدمت جنابعالی چنانچه پروانه بهره برداری کارگاه یا کارخانه ای که در شهرک صنعتی به نام فرد باشد ولی همین شخص مدیرعامل شرکتی باشد که در همان کارگاه مشغول تولید است و برای آن شرکت دفاتر قانونی تهی

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    سلام و وقت بخیر برای استارت آپ ها و کسب و کارهای الکترونیک آیا معافیت مالیاتی وجود دارد؟ در صورت تایید، نحوه استفاده از معافیت چگونه است؟

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    با سلام خدمت استاد محترم برای آموزش کارکنان در دوره آموزشی اکسل در حسابداری میخواستم ببینم چطوری باید با شما هماهنگی کنیم. با تشکر

    مهدی مقدسی
    مهدی مقدسی ( مشاوره مالی ،حسابداری و حسابرسی مالی و مالیاتی ،قانون مالیات های مستقیم. اکسل .قوانین بازار سرمایه، )