فهرست بیشترین بازدید

مشاوره/ با عرض ادب و احترام، بتده مسئول واحد تضمین کیفیت شرکت مهندسان مشاور می باشم. تنها سیستمی که از طرف تضمین کیفیت در این شرکت پیاده سازی شده ISO9001 میباشد. ایرادی که در پیاده سازی این استاندارد دارم این است که به نظر پاسخگوی شرکت پروژه محور نمی باشد. از طرفی واحد سیستم ها در این شرکت به تغییر ساختار سازمانی و نیز شناسایی فرایندها اقدام نموده است. آیا واحد سیستمها در این شرکت می تواند تحت این استاندارد عمل نماید و یا کار آنها فراتر است؟و اصولاً تفاوت کاری که این استاندارد می کند با کاری که سیستمها می کند چیست؟ و اینکه این استاندارد آیا می تواند نیازهای سیستمی مشاور پروژه محور را پاسحگو باشد؟ پیشاپیش از همکاری شما صمیمانه سپاسگزاری می کنم.
با عرض ادب و احترام، بتده مسئول واحد تضمین کیفیت شرکت مهندسان مشاور می باشم. تنها سیستمی که از طرف تضمین کیفیت در این شرکت پیاده سازی شده ISO9001 میباشد. ایرادی که در پیاده سازی این استاندارد دارم این است که به نظر پاسخگوی شرکت پروژه محور نمی باشد. از طرفی واحد سیستم ها در این شرکت به تغییر ساختار سازمانی و نیز شناسایی فرایندها اقدام نموده است. آیا واحد سیستمها در این شرکت می تواند تحت این استاندارد عمل نماید و یا کار آنها فراتر است؟و اصولاً تفاوت کاری که این استاندارد می کند با کاری که سیستمها می کند چیست؟ و اینکه این استاندارد آیا می تواند نیازهای سیستمی مشاور پروژه محور را پاسحگو باشد؟ پیشاپیش از همکاری شما صمیمانه سپاسگزاری می کنم.
غلامرضا نظری
غلامرضا نظری
تاریخ ثبت: 16/04/1391        آخرین مشاهده: 18/03/1405

اخبار/ درآمد 10میلیونی وهزینه 11میلیونی هرخانوار شهری
طرح آمارگیری هزینه و درآمد خانوار با قدمتی نزدیک به ۵۰ سال از مهم‌ترین طرح‌های آماری مرکز آمار ایران است. هدف کلی این طرح، برآورد متوسط هزینه‌ها و درآمد یک خانوار شهری و یک خانوار روستایی در سطح کشور و استا‌ن‌هاست. در سال ۱۳۸۹ تعداد خانوارهای آمارگیری شده در این طرح ۱۸۷۰۱ خانوار نمونه در نقاط شهری و ۱۹۵۸۴ خانوار نمونه در نقاط روستایی کشور است.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 11/10/1390        آخرین مشاهده: 19/03/1405

مقالات/ می خواهید شاد باشید یا غمگین ؟تصمیم بگیرید!
شما می توانید «شادبودن» را انتخاب کنید. مردم شاد این موضوع را می دانند در حالی که افراد ناشاد، خود را ملامت می کنند.اولین گام، دانستن این موضوع است که طریقه شادبودن را باید آموخت.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 14/06/1390        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مقالات/ افسانه‌های اقتصادی و مسائل بی‌ربط
آنچه در کتاب‌های تاریخ درس داده نمی‌شود، این است که رکود بزرگ را یک شکست بزرگ دولتی به بار آورد.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 08/05/1390        آخرین مشاهده: 19/03/1405

مقالات/ علم بهتر است یا نفت؟
گاه و بی‌گاه از من می‌پرسند: «به جز کشور خودت ‌به کدام کشور دیگر علاقه داری؟» همیشه یک جواب داشته‌ام:
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 27/01/1391        آخرین مشاهده: 19/03/1405

کتاب/ زندانیان باور
به طور واضح و روشن تصویری از خودتان دارید اساس اکثر تصمیم گیرهای شما در زندگی است و هدفهای شما را تعیین می کند و زیر بنای ترسهای اصلی را تشکیل می دهد.
کمال زرندی
کمال زرندی
تاریخ ثبت: 16/09/1393        آخرین مشاهده: 18/03/1405

اخبار/ همایش تحلیل تکنیکال صنایع و شرکت‌های برتر بورسی برگزار می‌شود
خبرگزاری فارس: سمینار فرصت‌های سرمایه‌گذاری، تحلیل تکنیکال صنایع و شرکت های برتر بازار سرمایه فردا برگزار می‌شود.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 23/11/1391        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مشاوره/ سلام خسته نباشید. من و شوهرم میخوایم یه شرکت نرم افزاری ثبت کنیم میخوام بدونم شرکت سهامی خاص بهتره یا مسئولیت محدود؟ و مبلغ وام هر کدوم چقدره؟ و شرایط وامش چیه؟
سلام خسته نباشید. من و شوهرم میخوایم یه شرکت نرم افزاری ثبت کنیم میخوام بدونم شرکت سهامی خاص بهتره یا مسئولیت محدود؟ و مبلغ وام هر کدوم چقدره؟ و شرایط وامش چیه؟
اسداله مستوفی
اسداله مستوفی
تاریخ ثبت: 17/04/1391        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مقالات/ لذتهای احمقانه را به لذتهای ساده بدل کنید
هر چه بر میزان سنمان افزوده می شود ما از لحاظ روانی و عقلی کاملتر و با تجربه تر و پخته تر می شویم در این میان گاهی اطرافیان ما از سر نادانی و کم بودن آگاهی و اطلاعات شروع می کنند به گفتن این مسأله که دیگر سن و سالی از تو گذشته داری پیر می شی
کمال زرندی
کمال زرندی
تاریخ ثبت: 12/09/1393        آخرین مشاهده: 19/03/1405

مشاوره/ باسلام و عرض ادب و احترام و تشکر از شما لطفا بفرمائید از نظر شما تامین مالی با درصد سود 36 بمنظور رپرداخت سود سهامداران و تحمیل نمودن بار هزینه های تامین مالی جهت شرکتی که تمام سرمایه و نقدینگی خویش را صرف سرمایه گذاری در سهام سایر شرکتهای سود اور نموده است دارای توجیح اقتصادی است؟
باسلام و عرض ادب و احترام و تشکر از شما لطفا بفرمائید از نظر شما تامین مالی با درصد سود 36 بمنظور رپرداخت سود سهامداران و تحمیل نمودن بار هزینه های تامین مالی جهت شرکتی که تمام سرمایه و نقدینگی خویش را صرف سرمایه گذاری در سهام سایر شرکتهای سود اور نموده است دارای توجیح اقتصادی است؟
حسابدار رسمی شاغل عضو جامعه حسابداران رسمی
حسابدار رسمی شاغل عضو جامعه حسابداران رسمی
تاریخ ثبت: 18/06/1392        آخرین مشاهده: 18/03/1405

دریافت و بارگزاری فایل/ تحلیل شاخص های آزادی اقتصادی ایران
تحلیل شاخص های آزادی اقتصادی ایران
حمیدعبدی
حمیدعبدی
تاریخ ثبت: 03/05/1394        آخرین مشاهده: 19/03/1405

اخبار/ بهای شادمانی در کشورهای مختلف چقدر است؟
نظر‌سنجی‌ها نشان می‌دهد میانگین حقوقی که افراد لازم دارند تا در دوبی به شادی زندگی کنند ۲۷۶۱۵۰ دلار است.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 20/09/1391        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مقالات/ عجیب‌ترین رفتارهایی که منجر به اخراج شدند
از داستان‌های موفقیت حوصله‌تان سر رفته است؟ ما هر هفته برای شما داستان‌هایی حماسی از شکست و شرم منتشر خواهیم کرد. اغلب مردم شیفته یک داستان موفقیت خوب هستند، اما چه کسی می‌تواند در برابر قصه‌های حماسی مربوط به تحقیر، شرم‌زدگی و... مقاومت کند؟
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 20/03/1391        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مقالات/ هنر خوب گوش دادن
قصد دارم این مقاله رو با این جمله شروع کنم که”گوش دادن کلید موفقیت های بلند مدته” وقتی خوب به این جمله توجه داشته باشید این سوال برای شما ایجاد خواهد شد که چرا گوش دادن خوب و موثر باعث موفقیت افراد میشود؟ جالب است بدانید که افرادی که به موفقیت رسیده اند شنونده های خوبی بوده و هستند. زمانی که حرف از موفقیت میشود یعنی همان هدفی که هر شخصی تلاش خود را برای رسیدن به آن هدف انجام میدهد و شوق رسیدن به آن را دارد. * این اهداف ممکن است برای شخصی ارتباط موثر و خوب با همسر خودش باشد * یا برای فرد دانش آموز موفقیت در درس و مدرسه خویش باشد * یا برای فرد دیگری فروش بهتر و بیشتر محصول خود باشد * یا اینکه بخواهد کسی را شیفته خود کند و دل افراد را بدست آورد * و همچنین محبوبیت بین اطرافیان خود را موفقیت بداند * و……….. رسیدن به همه این اهداف همان موفقیت اشخاص است که خیلی ازمواقع نمیدانیم دقیقا چه کارهایی رو باید برای رسیدن و دست یافتن به آنها انجام دهیم. اما امروز قراره در این مقاله گفته بشه که فقط با توجه ساده به مهارت گوش کردن موثر به همه اهداف خود برسیم و سرعت رشد خودمون رو افزایش بدیم.
مجتبی مصطفایی
مجتبی مصطفایی
تاریخ ثبت: 18/02/1398        آخرین مشاهده: 19/03/1405

مشاوره/ با سلام آیا شعبه تامین اجتماعی با تغییر آدرس شرکت از یک منطقه به منطقه دیگر نباید پرونده آن شرکت را به نزدیکترین شعبه ارسال نماید لطفا راهنمایی بفرمایید.
با سلام آیا شعبه تامین اجتماعی با تغییر آدرس شرکت از یک منطقه به منطقه دیگر نباید پرونده آن شرکت را به نزدیکترین شعبه ارسال نماید لطفا راهنمایی بفرمایید.
اسداله مستوفی
اسداله مستوفی
تاریخ ثبت: 11/04/1391        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مقالات/ خلاصه‌ای از گزارش موسسه جهانی مک‌کینزی
بنیان رشد اقتصادی در قرن بیستم منابع ارزان بود، اما در قرن بیست و یکم اوضاع متفاوت است.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 27/09/1390        آخرین مشاهده: 19/03/1405

کتاب/ راه اندازی کسب و کار: 24 گام برای موفقیت کسب وکارهای نوپا
کتاب حاضر با دیدگاهی نظام‌مند به ارائه گام‌هایی عملیاتی برای راه‌اندازی این کسب‌وکارهای نوپا پرداخته است. این راهنمای گام به گام که توسط استاد کارآفرینی دانشگاه ام.آی.تی طراحی شده است حاصل بیست سال تجربه و مشاوره وی به کارآفرینان و کسب‌و‌کارهای نوپایی بوده است که در سرتاسر جهان دست به خلق و توسعه نوآوری‌ها و فناوری‌های خود زده‌اند. این کتاب 24 گام عملیاتی را ارائه می‌دهد که از مرحله ایده‌پردازی تا رساندن محصول و یا خدمت جدید به بازار، کارآفرین را حمایت کرده و راهنمایی می‌کند. بیل اولت نویسنده این کتاب تلاش کرده است که در هر مرحله از کتاب با ارائه مثال‌های متنوع از ایده‌ها و کسب‌و‌کارهای مختلف مقصود هر گام را بهتر و واضح‌تر کرده و خواننده را در درک هر یک از مراحل یاری کند. شاید بتوان ادعا نمود در میان گستره متنوع کتاب‌های مرتبط با کارآفرینی که بطور عمده بطور نظری نوشته شده‌اند و به مسائل کلیشه‌ای و غیرعملیاتی کارآفرینی و نوآوری فناورانه پرداخته‌اند، این کتاب به شکلی توانمند و با زبانی ساده مباحث عملیاتی را طرح نموده و این کتاب را ابزاری عملیاتی برای ساخت کسب‌وکار جدید و مبتنی بر نوآوری فناورانه نموده است.
معصومه فرخی
معصومه فرخی
تاریخ ثبت: 19/06/1394        آخرین مشاهده: 19/03/1405

مشاوره/ با سلام اینجانب میزان درصدهای مربوط به مالیات بر اجاره رامی دانم. اما از نحوه محاسبه آن اطلاعی ندارم. لطفا نحوه محاسبه آن با جمع و ضرب و ... را برایم توضیح دهید. با تشکر
با سلام اینجانب میزان درصدهای مربوط به مالیات بر اجاره رامی دانم. اما از نحوه محاسبه آن اطلاعی ندارم. لطفا نحوه محاسبه آن با جمع و ضرب و ... را برایم توضیح دهید. با تشکر
دکتر رسول یاری فرد
دکتر رسول یاری فرد
تاریخ ثبت: 23/03/1391        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مقالات/ بازگشت سیاست‌های صنعتی
گوردون براون، نخست‌وزیر بریتانیا از آنها به عنوان ابزاری برای خلق مشاغل با مهارت‌های بالا دفاع می‌کند. نیکلاس سارکوزی، رییس‌جمهور فرانسه از استفاده از این سیاست‌ها برای حفظ مشاغل صنعتی در اقتصاد فرانسه سخن می‌گوید. جاستین لین، اقتصاد‌دان ارشد بانک جهانی آشکارا از به‌کار‌گیری آن‌ها برای افزودن بر سرعت دگرگونی‌های ساختاری در کشور‌های در حال توسعه دفاع می‌کند.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 16/07/1390        آخرین مشاهده: 19/03/1405

مشاوره/ در شرکت سهامی خاص در صورت فوت عضوی از هیئت مدیره وضعیت انتقال سهام به وارث یا پرداخت ارزش سهام آن عضو به وارث او به چه ترتیبی است
موسسه حسابداری و حسابرسی بشارت ارقام
تاریخ ثبت: 11/11/1389        آخرین مشاهده: 18/03/1405

اخبار/ مالیات بر درآمد حقوق کارکنان دولتی و غیردولتی در سال 1393 تعیین شد
طبق مصوبه مجلس، پرداخت‌های که کارفرمایان به اشخاص حقیقی غیراز کارکنان خود که مشمول پرداخت کسورات بازنشستگی یا بیمه نیستند، با عنوان حق‌المشاوره، حق حضور در جلسات، حق‌التدریس، حق‌التحقیق و حق پژوهش پرداخت می‌کنند، بدون رعایت معافیت موضوع ماده 84 این قانون مشمول مالیات مقطوع به نرخ 10 درصد است.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 21/12/1392        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مشاوره/ لطفا در خصوص مجاز بودن آموزشگاههای مجازی اطلاع رسانی کنید آیا این آموزشگاهها مجازند یا خیر؟
موسسه حسابداری و حسابرسی بشارت ارقام
تاریخ ثبت: 11/04/1390        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مقالات/ رشد اقتصادی چین از نفس خواهد افتاد؟
لارنس کتلیکف: رشد چین آهسته می‌شود، اما سرانجام بزرگ‌ترین اقتصاد جهان خواهد شد
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 05/02/1390        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مشاوره/ ایا فوق العاده ویزه و مخصوص به فراردادکارمعین هم تعلق میگیرد
موسسه حسابداری و حسابرسی بشارت ارقام
تاریخ ثبت: 26/11/1389        آخرین مشاهده: 18/03/1405

قوانین و مقررات/ آیین‌نامه اجرایی جزء «ب» بند (78) قانون بودجه سال 1390 کل کشور
هیئت وزیران در جلسه مورخ 29/8/1390 بنا به پیشنهاد معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور و وزارتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی و صنعت، معدن و تجارت و به استـناد جزء «ب» بند (78) قانون بودجه سال 1390 کل کـشور، آیین‌نامه اجرایی بند یادشده را به شرح زیر تصویب نمود:
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 17/03/1391        آخرین مشاهده: 20/03/1405

اخبار/ خانه‌های بدون سند،سنددار می شوند
معاون قوه قضائیه با اعلام آغاز صدور سند برای خانه‌های بدون سند گفت: برای نخستین بار تمامی مراحل درخواست سند مالکیت تا نتیجه نهایی توسط هیئت بررسی از طریق اینترنت انجام می شود.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 12/06/1391        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مشاوره/ سلام من به خاطر شغل همسرم در دانشگاه پیام نور قزوین با استفاده از قانون انتقال کارکنان دولت از تهران به قزوین منتقل شده ام. از آنجا که از تسهیلات ذکرشده برای انتقال استفاده نکرده ام ، اگر طبق قانون انتقال 10 سال تعهد خدمت در قزوین بدهم، آیا در صورت انتقال همسرم به تهران، من به تبعیت از همسرم می توانم به تهران برگردم یا خیر؟ کدام قانون بر دیگری می چربد؟ انتقال کارکنان دولت و تعهد 10 ساله یا تبعیت از همسر و حفظ خانواده ؟
سلام من به خاطر شغل همسرم در دانشگاه پیام نور قزوین با استفاده از قانون انتقال کارکنان دولت از تهران به قزوین منتقل شده ام. از آنجا که از تسهیلات ذکرشده برای انتقال استفاده نکرده ام ، اگر طبق قانون انتقال 10 سال تعهد خدمت در قزوین بدهم، آیا در صورت انتقال همسرم به تهران، من به تبعیت از همسرم می توانم به تهران برگردم یا خیر؟ کدام قانون بر دیگری می چربد؟ انتقال کارکنان دولت و تعهد 10 ساله یا تبعیت از همسر و حفظ خانواده ؟
عباس اسدی
عباس اسدی
تاریخ ثبت: 08/06/1391        آخرین مشاهده: 19/03/1405

اخبار/ سازوکار استفاده از کارت خرید 1.5 میلیون تومانی ویژه کارگران
خبرگزاری فارس: معاون توسعه اشتغال وزارت کار گفت:‌ کارفرمایان‌ واحدهای اقتصادی می‌توانند از طریق سامانه اینترنتی "میزان " وزارت بازرگانی برای بهره‌مندی کارگران از کارت خرید اعتباری اقدام کنند.
مدیریت رازنامه
مدیریت رازنامه
تاریخ ثبت: 27/02/1390        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مشاوره/ آیا سازمانی یا اداره ای میتواند حکم صادره از دیوان عدالت اداری را اجرا نکند . در صورت مثبت بودن چاره چیست
موسسه حسابداری و حسابرسی بشارت ارقام
تاریخ ثبت: 08/01/1390        آخرین مشاهده: 18/03/1405

مشاوره/ سلام نکات مورد نیاز جهت خرید واحد مسکونی پیش فروشی ویا خرید زمین تجاری جهت جلوگیری از کلاهبرداری رو مختصرن بگید؟
موسسه حقوقی و داوری نگاه عدالت نامدار
موسسه حقوقی و داوری نگاه عدالت نامدار
تاریخ ثبت: 04/02/1394        آخرین مشاهده: 19/03/1405

15086 ردیف در 378 صفحه
   << بعدی  203  202  201  200  199  198  197  196  195  194  193  192  191  190  189  188  187  186  185  184  183  قبلی >>
دریافت آخرین اطلاعات رازنامه
با ثبت پست الکترونیکی خود و یا دوستان خود همیشه از آخرین اطلاعات سایت آگاه شوید.

دریافت آخرین اطلاعات رازنامه

پرسش ها و پاسخ ها

    با عرض سلام و خسته نباشید در صورتی شرکتی به عنوان اسپانسر با ما مشغول فعالیت باشد از نظر اداره مالیاتی پول های واریزی از طرف اسپانسر به چه صورت شناسایی میشود ؟ آیا معاف از مالیات است؟

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    باسلام من کاردان دامپزشکم باشراکت مرغداری خریدیم مرغدار نمونه کشور شدم سرم کلاه گذاشتن مرغداری رو فروختن .میخوام کار شروع کنم نمیدونم چیکار باید بکنم.از مردم فراری شدم میترسم با هر کس کار کنم سرم کلاه

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    سلام،وقت بخیر زمانی که لیست تعدیل حقوق تهیه می گردد و حقوق و عیدی از مالیات معاف می گردند در سیستم حسابداری چطور باید مالیات حقوق را کسر کرد متشکرم

    احمد نورمحمدی
    احمد نورمحمدی  ( راهبری سیستم های حسابداری - مالیاتی مشاور مالی مالیاتی شرکت های دانش بنیان )

    سلام وقت بخیر من دوتا حساب دارم به نام پیش دریافت عوارض و ارزش فزوده و پیش پرداخت عوارض و ارزش افزود موقع پرداخت ارزش افزوده و عوارض چطوری سند بزنم و این که چرا تفاوت ارزش افزوده خرید من و ارزش ا

    مانوئیل یوحنائی
    مانوئیل یوحنائی ( حسابداری مالی و مالیاتی -حسابداری صنعتی - حسابرسی - حسابرسی داخلی  )

    سلام ، وقت بخیر نحوه سند زدن پرداختی بیمه تامین اجتماعی به چه صورته ؟ بدون این که تو لیست حقوق و دستمزد بیام ه صورت جداگانه چطوری ثبت بزنم؟

    احمد نورمحمدی
    احمد نورمحمدی  ( راهبری سیستم های حسابداری - مالیاتی مشاور مالی مالیاتی شرکت های دانش بنیان )

    سلام به مشاور محترم من تازه دیپلم در رشته حسابداری گرفته ام نمی دانم به تحصیل در دانشگاه ادامه دهم یا خیر ؟ با توجه به اینکه بیکاری در مقطع دانش آموختگان عال زیاد است چه کنم ؟ لطفا" رهنمایی بفرمائید

    عیسی ذوقی
    عیسی ذوقی ( مشاور بازرگانی، مالی ومالیاتی  )

    سلام و وقت بخیر برای استارت آپ ها و کسب و کارهای الکترونیک آیا معافیت مالیاتی وجود دارد؟ در صورت تایید، نحوه استفاده از معافیت چگونه است؟

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    با سلام خدمت جنابعالی چنانچه پروانه بهره برداری کارگاه یا کارخانه ای که در شهرک صنعتی به نام فرد باشد ولی همین شخص مدیرعامل شرکتی باشد که در همان کارگاه مشغول تولید است و برای آن شرکت دفاتر قانونی تهی

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    سلام و وقت بخیر برای استارت آپ ها و کسب و کارهای الکترونیک آیا معافیت مالیاتی وجود دارد؟ در صورت تایید، نحوه استفاده از معافیت چگونه است؟

    علیرضا سربی Alirezasorbi
    علیرضا سربی Alirezasorbi  ( حسابداری ، حسابرسی ، قوانین پایانه ها و سامانه مودیان ، کار ، تامین اجتماعی ، مالیات ها ، تجارت و حسابداری بهای تمام شده )

    با سلام خدمت استاد محترم برای آموزش کارکنان در دوره آموزشی اکسل در حسابداری میخواستم ببینم چطوری باید با شما هماهنگی کنیم. با تشکر

    مهدی مقدسی
    مهدی مقدسی ( مشاوره مالی ،حسابداری و حسابرسی مالی و مالیاتی ،قانون مالیات های مستقیم. اکسل .قوانین بازار سرمایه، )