-
لی 91 متاسفانه از ارائه دفاتر خوداری کرده است لیکن اظهارنامه وتراز نامه وصورت سود وزیان خود را ارائه داده است اما ممیز مالیاتی به رغم اینکه فعالیت شرکت بسیار کم بوده است براورد درامد سنگینی داده ومالیات سنگینی را ابلاغ نموده است پس از اعتراض هیات حل اختلاف نیز همان مالیات را تایید نمود حالا می خواستم ببینم می توانیم به رای هیت حل اختلاف اعتراض کنیم اگر امکان دارد چگونه می توانیم مالیات متناسبتری پرداخت کنیم ؟ ؟
- طبقه بندی اطلاعات
-
سپاس گذار از زحمات شما یاد آور می شود دفاتر شرکت تحریر و ارائه نشده ضمنا ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید که آیا می توانم از طریق سایت یا ایمیل تصویر برگ رای هیات حل اختلاف را به رویتان برسانم یا نه؟
سپاسگذار
؟
- طبقه بندی اطلاعات
-
درخواست مؤدی مسترد نشود از تاریخ انقضاء مدت مزبور جاری خواهد بود.
ماده 243 – در صورتی که درخواست استرداد از طرف مؤدی به عمل آمده باشد و اداره امور مالیاتی آن را وارد نداند، مؤدی می تواند ظرف سی روز از تاریخ اعلام نظر اداره یاد شده از هیأت حل اختلاف مالیاتی درخواست رسیدگی کند. رأی هیأت حل اختلاف مالیاتی در این مورد قطعی و غیر قابل تجدید نظر است و در صورت صدور رأی به استرداد مالیات اضافی اداره مربوط طبق جزء اخیر ماده (242) این قانون ملزم به اجرای آن خواهد بود.
چگونه می توان به برگ مالیات قطعی شده و ابلاغی اعتراض کرد؟
-
چگونه می توان به برگ مالیات قطعی شده و ابلاغی اعتراض کرد؟
بر اساس ماده ۲۵۱ قانون مالیات های مستقیم هم مودی و هم اداره امور مالیاتی می توانند ظرف مدت یک ماه پس از تاریخ ابلاغ رای قطعی هیات حل اختلاف مالیاتی به استناد عدم رعایت قوانین و مقررات موضوعه به شورای عالی مالیاتی شکایت و نقض رای و تجدید رسیدگی را خواستار شوند.
- حالا اگر این مهلت یک ماهه گذشته باشد و مودی یا ... اعتراضی نکرده باشد و یا پس از این یکماه مدارکی به دست آید که می تو
-
را طی نامه ای به وزیر اقتصاد و دارایی مبنی بر شکایت و تقاضای تجدید رسیدگی ارائه دهید. وزیر اقتصاد و دارایی با اختیارات خود پرونده مورد نظر را به هیاتی مرکب از ۳ نفر به انتخاب خود جهت رسیدگی ارجاع می دهد.
-به منظور ارائه تقاضا و اعتراض به حکم قطعی مالیاتی، بهتر است فرم مخصوص تعبیه شده در این رابطه، تکمیل و مستندات مربوطه ضمیمه و به دبیر خانه تسلیم گردد.
—پس از ارائه فرم، مدارک بررسی و در صورت وجود نواقص ظرف ۲ هفته مراتب به مودی اعلام می گردد. در صورتی که فرم مربوطه بطور صحیح تکمیل و ا
- طبقه بندی اطلاعات
-
یه ای در محضر دیوان عدالت اداری با ارائه دادخواست اعاده بکار، مطرح کردم ( بخاطر اینکه نامه قطع همکاری قبل از واگذاری صادر شده بود وشرکت هنوز شرایط دولتی بودن داشت (تاریخ واگذاری24/12/92)) شعبه دهم دیوان عدم صلاحیت زده وپرونده را به هیات حل تشخیص وحل اختلاف اداره کارو رفاه وتامین اجتماعی شهرستان رشت ارجاع داد هیات های حل تشخیص وحل اختلاف به استناد بند "د" ماده 21 قانون کار قطع رابطه کاری را موجه دانسته و به استناد ماده 165و 159 اشاره دارد یعنی آرای دو هیات به نفع بتده نبوده است . به رای هیات حل
-
با درود :
1- تعطیلی شرکت یا انتقال آن باعثی بر عدم پرداخت بدهیهای ایجاد شده نیست . و مالکان جدید مسئول پرداخت بدهیهای ایجاد شده هستند . بطور مثال مگر مالکان جدید شرکت میتوانند بگویند بدهی قبلی مالیاتی شرکت به آنها ربطی ندارد .
2- ببینید دیوان عدالت اداری در صورتی که پرونده ای رسیدگی شده باشد و رای آن خلاف یا موافق قانون باشد . اقدام به صدور رای صادر می نماید (که یا رای ابطال یا درستی رای) . شما بدون اقامه دعوی در مراجع ذیصلاح
- طبقه بندی اطلاعات
بخشنامه ۵۱۰۷۶م ۸۸/۴/۲۷(آراء قابل احاله ورسیدگی درهیأتهای حل اختلاف مالیاتی تجدید نظر)
-
تشار:
1388-04-27
تاریخ اعتبار از:
1388-04-27
تا:
توضیحات:
بخشنامه ۵۱۰۷۶م ۸۸/۴/۲۷(آراء قابل احاله ورسیدگی درهیأتهای حل اختلاف مالیاتی تجدید نظر)
بخشنامه ۵۱۰۷۶م ۸۸/۴/۲۷(آراء قابل احاله ورسیدگی درهیأتهای حل اختلاف مالیاتی تجدید نظر)
دسته بندی: آئین نامه ها وضوابط اجرایی قانون مالیاتها, تازه های امور مالیاتی
پیرو بخشنامه شماره ۵۰۱۲۹/۲
-
یی قانون مالیاتها, تازه های امور مالیاتی
پیرو بخشنامه شماره ۵۰۱۲۹/۲۱۰ مورخ ۱۰/۴/۸۸ در رابطه با ابلاغ قانون الحاق یک ماده به عنوان ماده ۲۴۷ به قانون مالیاتهای مستقیم و به منظور اتخاذ رویه واحد موارد زیر را متذکر می شود.
۱- آراء هیأتهای حل اختلاف مالیاتی مربوط به سال تعلق مالیات یا عملکرد سال ۱۳۸۱ و به بعد که قبل از اجرای قانون الحاق مذکور صادر شده اند، فارغ از اینکه تاریخ ابلاغ آنها قبل یا بعد از تاریخ اجرای قانون مزبور باشد، با توجه به تبصره(۱) ماده ۲۴۴ قانون مالیاتهای مستقیم قطعی و لازم ال
-
مزبور باشد، با توجه به تبصره(۱) ماده ۲۴۴ قانون مالیاتهای مستقیم قطعی و لازم الاجراء است و برابر مقررات ماده ۲۵۱ قانون یاد شده از طرف مؤدیان مالیاتی یا اداره امور مالیاتی مربوط صرفاً قابل واخواهی در شورای عالی مالیاتی خواهند بود.
۲- آراء هیأتهای حل اختلاف مالیاتی بدوی که از تاریخ اجرای قانون الحاقی مذکور و به بعد صادر می شوند، در صورتی که ظرف مدت بیست روز از تاریخ ابلاغ رأی به مؤدی، از طرف مأموران مالیاتی مربوط و یا مؤدیان مورد اعتراض کتبی قرار گیرد، پرونده قابل احاله و رسیدگی در هیأت حل اختلاف
- طبقه بندی اطلاعات
-
پرسش و پاسخ
درصورت فوت یکی از شرکا در موسسات غیر انتفاعی سهام چگونه بایذ در اظهار نامه مالیاتی نوشته شود؟ ؟
با سلام
بایستی مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده تشکیل شود وصورتجلسه مجمع به اداره ثبت شرکتها جهت درج در روزنامه رسمی مبنی بر تغییر اعضاء هیات مدیره وسهامداران ارسال شود ودر اظهارنامه واقعیت موجود به انضمام روزنامه رسمی به حوزه مالیاتی تحویل می شود.
خبرگزاری فارس: رئیس شورای اصناف کشور از اختلاف نظر این شورا و سازمان امور مالیاتی بر نحوه تعیین مالیات مستقیم اصناف خبر داد.
-
رئیس شورای اصناف کشور در گفتوگو با فارس خبر داد:اختلافنظر با سازمان مالیاتی برسر نحوه تعیین مالیات مستقیم اصناف
رئیس شورای اصناف کشور در گفت وگو با فارس خبر داد:
اختلاف نظر با سازمان مالیاتی برسر نحوه تعیین مالیات مستقیم اصناف
خبرگزاری فارس: رئیس شورای اصناف کشور از اختلاف نظر این شورا و سازمان امور مالیاتی بر نحوه تعیین مالیات مستقیم اصناف خبر داد.
قاسم نوده فراهانی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در خصوص مشکلات بوجود آمده برای مالیا
-
ر تهران شروع نشده است.
وی در واکنش به این سؤال فارس که پس این قانون کی برای اصناف اجرا می شود؟ اظهار داشت: زمان آن را وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام می کند و ان شاء الله اجرا خواهد شد.
به گزارش فارس، صبح امروز جلسه ای با حضور رئیس سازمان امور مالیاتی و سرپرست بازرگانی داخلی در این خصوص برگزار می شود.
منبع:
فارس
تاریخ:
1389-03-25
- طبقه بندی اطلاعات
دستورالعمل جدید سازمان امور مالیاتی مبنی بر نحوه تهیه و تنظیم گزارشهای مالیاتی و فرم آن در تاریخ 21/6/1391 ابلاغ و لازمالاجرا شد. ســــازمان حسابرسی، موســـــسات حسابرسی و حســــــابداران رسمی در این دستورالعمل به عنوان حسابرس مالیاتی شناخته میشوند.
-
شیه جدید گزارشهای مالیاتی
ملاک عمل حسابرسان مالیاتی نیز در موارد ابهام و سکوت به ترتیب بخشنامهها، دستورالعملها، آرای هیات عمومی شورایعالی سازمان مزبور و نیز استانداردهای حســـــابداری تعیین شده و هیاتهای هماهنگی اختلافات سازمان مالیاتی با آنان نیز با حضور کلیه اعضا رسمیت مییابد.
وفق مفاد دستورالعمل مزبور حســابرسان مالیاتی باید گزارشهای خویش را همراه با مستندات مربوطه به مودیان مالیاتی ارائه کنند تا از طریق آنان در اختیار سازمان امور مالی
-
ســابرسان مالیاتی باید گزارشهای خویش را همراه با مستندات مربوطه به مودیان مالیاتی ارائه کنند تا از طریق آنان در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار گیرد.
اهم مطالب مورد ابهام و سکوت دستورالعمل یادشده بالا به قرار ذیل است:
1- تعریف حسابرس مالیاتی: در ماده واحده استفاده از خدمات اشخاص به عنوان حسابدار رسمی، معین و بر مبنای آن نیز به موجب ماده 272 ق.م.م استفاده از خدمات آنان در صورت درخواست مودیان به عنوان حسابدار رسمی مجاز شناخته شده است. طبق قانون، اشخاص ذیصلاح یادشده باید عضو ج
-
سهامی عام بر مبنای دستورالعمل آن سازمان تعیین و پرداخت شود این موضوع، صحیح است؟
یادآور میشود در این دستورالعمل مرجعی نیز به عنوان دسـتگاه تشخیص سکوت و ابهام مالیاتی مشخص نشده و این امر موجب محول شدن پروندههای بیشتری به هیاتهای حل اختلاف میشود.با این اوصاف تصور اینکه ماده 272 ق.م.م در اصلاحـیه جـدید قانون مالیاتهای مستقیم حذف و تعدیل شده و به تبع آن کاهش اختیارات جامعه حـــسابداران رسمی در قانون مالیاتهای مستقیم از جمله تبصره 2 ماده 95 ق.م.م و ماده 244 ق.م.م
موضوع کمک به احداث مساجد، مصلاها و مدارس علمیه به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی
-
مصوبه هیات وزیران :موضوع کمک به احداث مساجد، مصلاها و مدارس علمیه به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی
مخاطبین ادارات کل امور مالیاتی
موضوع کمک به احداث مساجد، مصلاها و مدارس علمیه به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی
تصویر تصویب نامه های شماره 134020 و157373 /ت 41374 ه مورخ 5 /8/ 87 هیئت محترم وزیران، مبنی
کمکهای اشخاص حقیقی و حقوقی برای احداث مساجد، مصلاها و مدارس علمیه به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی تلقی م ی شود » بر
اداره اوقاف و امور خیریه ت
-
لقی م ی شود » بر
اداره اوقاف و امور خیریه ت ن ها مرجع تایید اسناد هزینه کمک اشخاص حقیقی و حقوقی بر ای احداث مساجد میباشند
،«.
محمد قاسم پناهی
معاون فنی و حقوقی
منبع:
سایت سازمان امور مالیاتی
تاریخ:
1387-08-05
- طبقه بندی اطلاعات
آیااضافه پرداختی بابت مالیات تکلیفی قابل برگشت می باشد؟
درصورتی که قابل برگشت می باشد روال برای تاییدپرداخت ازطرف کارفرما چیست,
نحوه اعتراض به برگ مالیات قطعی شده ,
ماده(۲۴۷) قانون مالیاتهای مستقیم,
ماده(۲۴۷),
قانون مالیاتهای مستقیم,
مالیات,
مالیاتی,
اختلاف,
اختلاف مالیاتی تجدید,
خشنامه ۵۱۰۷۶,
احاله ورسیدگی درهیأتها,
اعتراض,
هیأتهای حل اختلاف,
سازمان مالیاتی ,
تعیین مالیات مستقیم اصناف ,
مالیات اصناف ,
حاشیه جدید گزارشهای مالیاتی,
هزینه های قابل قبول,
تصویب نامه های شماره 134020 و157373