بیمه مرکزی همچون بانک مرکزی دستورالعمل نظارت مالی بر عملکرد شرکتهای بیمه را تدوین می کند.به گزارش خبرنگار مهرمهدی نمن الحسینی با بیان این مطلب در جمع حسابرسان شرکتهای بیمه اظهار کرد: بیمه مرکزی لیست حسابرسان معتمد خود را منتشر خواهد کرد.
-
مدیر نظارت مالی بیمه مرکزی اعلام کرد:دستورالعمل نظارت مالی بر عملکرد شرکتهای بیمه تدوین میشود
دستورالعمل نظارت مالی بر عملکرد شرکتهای بیمه تدوین میشود
مدیر نظارت مالی بیمه مرکزیبا اشاره به اطلاعاتی که در گزارشات مالی شرکتهای بیمه انتشار می یابد، افزود: یکی از ابزارهای نظارت بر شرکتها همین گزارشات مالی است و حسابرسان نقش عمده ای در ارتقای کیفی این اطلاعات دارند.
وی با اشاره به روابط تنگاتنگ نهادهای نظارتی با حسابرسان در سطح دنیا خاطر نشان کر
-
ن اطلاعات دارند.
وی با اشاره به روابط تنگاتنگ نهادهای نظارتی با حسابرسان در سطح دنیا خاطر نشان کرد: ناظران بازار رابطه کاری تنگاتنگی با انجمن های حرفه ای حسابرسی و مراجع رسمی دارند تا در تدوین استانداردهای لازم کمکهای لازم را بنمایند.
مدیر نظارت مالی بیمه مرکزی با اشاره به اهداف بیمه مرکزیگفت: تقویت و تعمیق بازار بیمه کشور، حمایت از حقوق بیمه گذاران، حفظ و ارتقای سلامت بازار بیمه کشور، شفافیت بازار و افزایش کارآیی نظارتی از جمله مواردی است که بیمه مرکزی را بر آن داشته تا رابطه تنگاتنگی با حس
-
ذاران، حفظ و ارتقای سلامت بازار بیمه کشور، شفافیت بازار و افزایش کارآیی نظارتی از جمله مواردی است که بیمه مرکزی را بر آن داشته تا رابطه تنگاتنگی با حسابرسان شرکتهای بیمه برقرار کند.
وی در خصوص روشهای دستیابی به این اهداف گفت: ارتقای کیفیت گزارشهای مالی و شفافیت اطلاعات شرکتهای بیمه، ارتقای کیفیت حسابرسی گزارشهای مالی در خصوص قوانین و مقررات بیمه ای و ارتقای سطح دانش مالی و تحلیل اطلاعات مالی از سوی کارشناسان بیمه ای در دستیابی به این اهداف موثر خواهد بود.
خبرگزاری فارس: رئیس بانک مرکزی آمریکا به شکست فعالیتها و هماهنگیهای بینالمللی برای مقابله با بحران اقتصادی جهان اعتراف کرد.
-
کست خورد
جامعه جهانی در مقابله با بحران اقتصادی شکست خورد
به گزارش مانیتورینگ فارس به نقل از تلویزیون الجزیره قطر، "بن برنانکه " رئیس بانک مرکزی آمریکا طی سخنانی با اعتراف به شکست تلاش های جهانی در دستیابی به سیاستی برای حفظ منافع اقتصادی بین المللی، مشاجرات اقتصادی فعلی بین المللی که بین برخی از قدرت های اقتصادی جهان شکل گرفته است را به عنوان تهدیدی برای جامعه بین المللی در حل بحران اقتصادی دانست.
بن برنانکه طی سخنانی درگیری های اقتصادی بین برخی کشورها
-
بین برخی کشورها را ناشی از اختلاف بر سر سیاست های اقتصادی دانست و نسبت به کاهش قدرت کشورهای جهان در دستیابی به راه حلی برای جلوگیری از پیامدهای منفی بحران اقتصادی جهانی هشدار داد.
از طرفی مرکز آمار اتحادیه اروپا در گزارشی با اشاره به ادامه بحران مالی در منطقه یورو، اعلام کرد که رشد اقتصادی اتحادیه اروپا در نیمه دوم سال جاری به نصف کاهش یافته است.
ادامه بحران مالی منطقه یورو در حالی است که برخی کارشناسان معتقد بودند اقتصاد جهان به تازگی از بحران و رکود خارج شده است. در حال حاضر بسیاری از کا
-
کارشناسان اقتصادی نسبت به وقوع موج دوم بحران و رکود در اقتصاد جهانی با مرکزیت اتحادیه اروپا هشدار می دهند.
اکثر کارشناسان اقتصادی آمریکا معتقدند رشد اقتصادی 2 درصدی این کشور در سه ماه سوم 2010 نشانگر این واقعیت است که اقتصاد این کشور هنوز در بحران مالی به سر می برد.
منبع:
فارس
تاریخ:
1389-08-29
سلام ضمن عرض تبریک سال نو سوال من در مورد شرکت های تازه تاسیس هستند که دو ماه قبل از سال مالی (مثلاً بهمن ماه) ثبت و شروع بکار می کنند ولی هنوز به بهره برداری نرسیده اند و سال مالی نیز 29/12 میباشد.هزینه های مربوطه را در صورتهای مالی به چه صورت میبایست نمایش داد و اینکه شرکت فعلاً درآمدی ندارد و در مرحله تجهیز نیرو و خرید دارایی و ... میباشد.چون درآمدی وجود ندارد آیا میبایست زیان نشان داده شود که واقعی نیست لطفاً راهنمایی فرمائید.
-
پرسش و پاسخ
سلام ضمن عرض تبریک سال نو سوال من در مورد شرکت های تازه تاسیس هستند که دو ماه قبل از سال مالی (مثلاً بهمن ماه) ثبت و شروع بکار می کنند ولی هنوز به بهره برداری نرسیده اند و سال مالی نیز 29/12 میباشد.هزینه های مربوطه را در صورتهای مالی به چه صورت میبایست نمایش داد و اینکه شرکت فعلاً درآمدی ندارد و در مرحله تجهیز نیرو و خرید دارایی و ... میباشد.چون درآمدی وجود ندارد آیا میبایست زیان نشان داده شود که واقعی نیست لطفاً راهنمایی فرمائید. ؟
-
و اینکه شرکت فعلاً درآمدی ندارد و در مرحله تجهیز نیرو و خرید دارایی و ... میباشد.چون درآمدی وجود ندارد آیا میبایست زیان نشان داده شود که واقعی نیست لطفاً راهنمایی فرمائید. ؟
با سلام
صورتهای مالی شرکتهای قبل از بهره برداری با سایر شرکتها تفاوتی ندارد ودر این حالت زیان گزارش می شود.
همایش منطقه ای رویکردهای نوین در دانش مدیریت مالی
-
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار می کند: همایش منطقه ای رویکردهای نوین در دانش مدیریت مالی
عنوان کنفرانس: همایش منطقه ای رویکردهای نوین در دانش مدیریت مالی
حوزه(های) تحت پوشش: حسابداری
تاریخ برگزاری: 25 اردیبهشت 1390
برگزار کننده: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر
سایر برگزار کنندگان: تحت حمایت سیویلیکا
محل برگزاری: اسلامشهر
تاریخهای مهم:
مهلت ارسال اصل مقاله: 1389/5/30
اعلام نتایج داوری اصل مقاله: 1389/6/30
مهلت ثبت نام: 1389
-
شهر
سایر برگزار کنندگان: تحت حمایت سیویلیکا
محل برگزاری: اسلامشهر
تاریخهای مهم:
مهلت ارسال اصل مقاله: 1389/5/30
اعلام نتایج داوری اصل مقاله: 1389/6/30
مهلت ثبت نام: 1389/8/6
محورهای همایش
1- برپایی نظام حسابداری و گردشگری و گزارشگری مالی
2- نظام تامین مالی
3- رویکرد های نوین مالی و حسابداری
4- جایگاه مدیرت مالی در نظام حسابداری
5- جایگاه مدیریت مالی در اقتصاد و بازارهای پولی و مالی
اطلاعات تماس با دبیرخانه:
تلفن دبیرخانه:
فکس دبیرخانه:
ایمیل: [email protected]
و
- طبقه بندی اطلاعات
بحثها در فدرالرزرو بر سر زمان و چگونگی اعلام این خبر که روزهای عمر پایینترین رکورد تاریخی نرخ بهره در آمریکا به شماره افتاده، بالا گرفته است.
-
ن از روزهای قبل پیش بینی کرده بودند که در جلسه فدرال رزرو، رییس این بانک، بن برنانکه و همکارانش احتمالا بر این نکته تمرکز خواهند کرد که چگونه نشان دهند نرخ بهره های بالاتر در راه است چون ریشه های احیای اقتصادی عمیق تر شده است. در چنین شرایطی سرانجام سیاستگذاران نیاز خواهند یافت نرخ بهره را افزایش دهند تا بتوانند با تورم مقابله کنند.
البته این یک مانور چالش برانگیز برای فدرال رزرو خواهد بود. مقامات این بانک قصد دارند پیشاپیش علائمی از حرکت به سمت نرخ بهره های بالاتر را نشان دهند تا وام گیرندگان
-
سه این بانک موافق نبودند. برخی دیگر هم تصور نمی کردند که تا جلسه بعدی فدرال رزرو که در تاریخ 27و28 آوریل برگزار می شود، تغییری در نرخ بهره پدید آید.
ژوئل ناروف رییس مرکز مشاوره اقتصادی ناروف می گوید: «هنگام رکود اقتصادی، فدرال رزرو، سیاست های انقباضی خود را بیش از حد زود به کار بست و باعث شد احیای اقتصادی پیش از آنکه پا بگیرد، دچار کندی شود. فدرال رزرو نمی خواهد آن اشتباه را دوباره مرتکب شود. فکر می کنم آنها قصد دارند سیاست پول بسیار آسان را طولانی تر از آنچه معمول به نظر می رسد، ادامه ده
- طبقه بندی اطلاعات
هیئت استانداردهای بینالمللی حسابداری (IASB) و هیئت استانداردهای امریکا(FASB) زمان برگزاری دو میزگرد در خصوص شناسایی مسائل گزارشگری مالی که با بحرانهای مالی اخیر آشکار گردیده، را به ترتیب در 15 نوامبر و 3 دسامبر 2008 اعلام نمود.
-
میز گرد هیات های تدوین حسابداری:میزگرد آسیا و امریکا در رابطه با بحران مالی جهانی
میزگرد آسیا و امریکا در رابطه با بحران مالی جهانی هیئت استانداردهای بینالمللی حسابداری (IASB) و هیئت استانداردهای امریکا(FASB) زمان برگزاری دو میزگرد در خصوص شناسایی مسائل گزارشگری مالی که با بحرانهای مالی اخیر آشکار گردیده، را به ترتیب در 15 نوامبر و 3 دسامبر 2008 اعلام نمود. این میزگرد فرصتی برای اعضای دو هیئت فراهم میآورد تا نظرات مختلف در سطح وسیع شامل استفا
-
ن، فراهمکنندگان، دولتمردان و... قانونگذاران و دیگران را بشنوند. این میزگرد با هدف کمک به هیئت استانداردهای بینالمللی حسابداری به منظور شناسایی موضوعات حسابداری است که ممکن است نیاز به توجه فوری و سریع داشته باشد تا موجب بهبود گزارشگری مالی و کمک به رشد اعتماد سرمایهگذاران در بازارهای مالی گردد. هیئت همچنین از اعضای میزگرد میخواهد تا در شناسایی موضوعات گزارشگری مالی که در بحران اقتصادی جهانی اخیر روی داده است مشارکت نمایند
منبع:
- طبقه بندی اطلاعات
صندوقهای نفتی، به دلیل افزایشهای شدید قیمت نفت، در میان کشورهای صادرکننده نفت افزایش پیدا کرده است. گرچه مقالات و نوشتهها در این زمینه کم است ولی به هرحال در ادبیات اقتصادی صرفا بر اثرات مالی این نهاد تاکید شده و نتیجه گیری میشود که چنین صندوقهایی، غالبا نهادهایی زاید هستندولذاچنین به نظر می رسدکه مدیریت مناسب مالی می تواند جانشینی برای صندوقهای نفتی مد نظر برنامه ریزان کشورهای تولید کننده نفت قرار گیرد.
-
یان کشورهای صادرکننده نفت افزایش پیدا کرده است. گرچه مقالات و نوشته ها در این زمینه کم است ولی به هرحال در ادبیات اقتصادی صرفا بر اثرات مالی این نهاد تاکید شده و نتیجه گیری می شود که چنین صندوق هایی، غالبا نهادهایی زاید هستند؛
به بیان دیگر مدیریت و سیاست مناسب مالی جانشین های کاملی برای صندوق های نفتی می باشند. این مقاله بحث خواهد کرد که به یک تمرکز دقیق تر راجع به کارآیی چنین صندوق هایی نیاز است. ما آزمون خواهیم کرد که آیا صندوق های نفتی به کاهش نوسانات اقتصاد کلان کمک خواهد کرد یا خیر. برآورد
-
نندگان نفت و گاز چنین صندوق هایی را بیشتر به کار گیرند. اما صندوق های نفتی برای کشورهای صادرکننده نفت چه منافعی به ارمغان می آورد؟
شواهد موجود محدود است، مطالعات بسیار کمی به طور تجربی اثر صندوق های نفتی را آزمون کرده اند. اکثر مطالعات بر روی منافع مالی تمرکز می کنند (نقشی که صندوق های نفتی در کاهش بی ثباتی مالی در قالب نوسان قیمت های جهانی نفت بازی می کند. اما هنوز نتیجه مشخص نیست) می توان ادعا کرد که صندوق های نفتی منافع مالی محدودی دارند و کلا زائد هستند، در عوض، این منافع می تواند از طریق ا
-
تمرکز می کنند (نقشی که صندوق های نفتی در کاهش بی ثباتی مالی در قالب نوسان قیمت های جهانی نفت بازی می کند. اما هنوز نتیجه مشخص نیست) می توان ادعا کرد که صندوق های نفتی منافع مالی محدودی دارند و کلا زائد هستند، در عوض، این منافع می تواند از طریق اصلاح سیاست های مالی و اجرای سیاست های صحیح حاصل گردد. به علاوه، این مطالعات به سختی می توانند تاثیر صندوق های نفتی یا تاثیر نهادهای خوب و سیاست های کلی را از یکدیگر جدا کنند.
این مقاله بحث می کند که برای قضاوت راجع به تاثیر صندوق های نفتی نیاز است تا یک
- طبقه بندی اطلاعات
-
پرسش و پاسخ
با سلام
روش محاسبه اعتبار مالی مشتری به چه صورت می باشد؟
برای محاسبه اعتبار مالی مشتری می توان از اسناد مالی و خرید و فروش جاری شرکت استفاده کرد که هنوز سند حسابداری مرتبط برای آنها ثبت نشده باشد؟
در این صورت، چه اسنادی برای محاسبه اعتبار مالی مشتری باید لحاظ شود؟ ؟
سلام دوست عزیز جهت تخصیص اعتبار به مشتری ابتدا مرحله اول استفاده از روش تاریخی بوده در غیر اینصورت با توجه به بنیه ما
- طبقه بندی اطلاعات
خبرگزاری فارس: یک کارشناس اقتصادی با بیان اینکه همواره باید دستمزد و حقوق متناسب با تورم افزایش یابد، گفت: در کشورهای توسعه یافته هم متناسب با نرخ تورم حقوق و مزایا افزایش مییابد.
-
یک کارشناس اقتصادی در گفتوگو با فارس:سیاست تثبیت دستمزد برای کنترل تورم در هیچ کشوری سابقه ندارد
سیاست تثبیت دستمزد برای کنترل تورم در هیچ کشوری سابقه ندارد
خبرگزاری فارس: عضو کمسیون اجتماعی با بیان اینکه کاهش یا تثبیت دستمزد به منظور کاهش تورم سادهترین راه است، گفت: برای کاهش هزینه تمام شده و تورم باید از طریق افزایش بهرهوری و روشهای مختلف از جمله دادن تسهیلات از تولیدکنندگان وارد عمل شد.
علی میرخلیلی در گفتوگو با خبرنگار
-
مختلف از جمله دادن تسهیلات از تولیدکنندگان وارد عمل شد.
علی میرخلیلی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» در خصوص لزوم افزایش دستمزد کارگران در سال آینده، اظهار داشت: کارگران یک قشر آسیب پذیر جامعه هستند و به منبع مالی خاصی وصل نیستند بنابراین نیاز به حمایت داشته و دستمزد آنها باید تامینکننده هزینههای زندگی باشد.
عضو کمسیون اجتماعی معتقد است: با توجه به تورم موجود و هدفمندی یارانهها دستمزد کارگران باید بیش از همیشه افزایش یابد و میزان وجه ن
-
ابت بود برای کنترل تقاضا و تورم انجام میشد.
وی افزود: پس از جنگ، دولت پنجم مشکل اصلی کشور را تولید دانست و به همین دلیل برای شکوفایی تولید و ایجاد انگیزه به تولیدکنندگان باید مصرف و تقاضای کل افزایش یابد و برای تحقق این امر باید حقوق و مزایا سیاستهای تعدیل اقتصادی را به اجرا درآورد و بنابراین در نتیجه این سیاستها تورم 49.5 درصدی سال 74 منجر شد.
به گفته وی دولت وقت معتقد بود برای توسعه اقتصادی باید تورم را پذیرفت که این نظریه درستی نبود.
این کارشناس اقتصادی گفت: در طول 20
در گزارشگری مالی بخش دولتی، بودجه نقشی اساسی دارد و گزارش عملکرد بودجه با هدف پاسخگویی دولتها تهیه میشود. شفافیت برای این گزارش یک ویژگی کیفی است. یعنی اطلاعات بهگونهای ارائه شود که بتوان با مشاهده آن به عملکرد واقعی دولت پیبرد و فعالیتهای مختلف دولت را ارزیابی کرد.
-
فافسازی فعالیتهایش کوشاتر خواهد بود. امروزه جهانیسازی و تاثیری که کشورها از وضعیت مالی برونمرزی خود میگیرند مجامع بینالمللی را نیز به گروه پاسخخواهان اضافه کرده است.
سازمانهای بینالمللی با اعمال سیاستهای تنبیهی و تشویقی (بهخصوص در اعطای وامها) میکوشند دولتها را موظف به ارائه اطلاعات درست و دقیق از فعالیتهای مالیشان سازند. در این زمینه بیشترین تاکید روی پیروی از الگوهای هماهنگ بینالمللی گزارشگری
-
یاستهای تنبیهی و تشویقی (بهخصوص در اعطای وامها) میکوشند دولتها را موظف به ارائه اطلاعات درست و دقیق از فعالیتهای مالیشان سازند. در این زمینه بیشترین تاکید روی پیروی از الگوهای هماهنگ بینالمللی گزارشگری مالی دولت وجود دارد. سابقه پاسخخواهی و متقابلا بودجه در ایران به زمان مشروطیت برمیگردد. اولین بودجه تاریخ ایران در زمان وزارت صنیعالدوله (1289خورشیدی) در دوره دوم قانونگذاری تهیه و تقدیم مجلس شد. البته سرنوشت اولین بودجه
-
بودجهای یعنی «اطلاعات ارائه شده در رابطه با گزارشهای مالی و عملیاتی بودجه به مجلس و مردم، باید کیفیت اجرا و عملکرد دولت را آشکار نماید.» شفافیت بودجهای پاسخگویی را تقویت میکند و ریسک سیاسی متناظر با اصرار بر سیاستهای خلاف منافع ملی را افزایش میدهد و به این ترتیب بر میزان اعتبار بودجه میافزاید. همچنین حمایت عمومی از سیاستهای کلان اقتصادی را باعث میشود. در نقطه مقابل، مدیریت غیرشفاف بودجه ممکن است به بیثباتی
همایش منطقه ای رویکردهای نوین در دانش مدیریت مالی,
اقتصاد بینالملل,
افزایش نرخ بهره,
وامگیرندگان و سرمایهگذاران,
فدرالرزرو,
فدرالرزرو نرخ بهره,
میز گرد هیات های تدوین حسابداری,
هیئت استانداردهای بینالمللی حسابداری (IASB),
هیئت استانداردهای امریکا(FASB),
گزارشگری مالی,
بحرانهای مالی,
صندوقهای نفتی,
قیمت نفت,
کشورهای صادرکننده نفت,
نهاد مالی,
صندوق,
مدیریت مالی منابع نفتی,
تولیدکننده نفت ,
اقتصاد انرژی,
سنجش شفافیت بودجه