سازمان امور مالیاتی کشور با صدور اطلاعیه ای، اصلاحیه دستورالعمل موضوع ماده ۱۶۹ مکرر اصلاحی قانون مالیات های مستقیم برای کلیه اشخاص حقوقی و حقیقی موضوع بند «الف» و «ب» ماده ۹۵ قانون مالیات های مستقیم را ابلاغ کرد.
-
rime; مندرج در متن بند (۲-۳) به شرح پیوست این دستورالعمل تغییر می نماید.
2) متن زیر بعنوان تبصره در ذیل بند (۴-۳) اضافه می گردد: «تبصره – درج شماره اقتصادی اشخاص حقیقی یا حقوقی خارجی که در ایران اقامت و فعالیت اقتصادی ندارند، بر روی صورتحساب صادره الزامی نمی باشد. در اجرای بند ۱-۵ ، ارسال اطلاعات واردات می باید با درج شماره اختصاصی اشخاص خارجی انجام پذیرد. »
3) بند (۲-۴) به شرح ذیل اصلاح و جایگزین متن قبلی می گردد: «کلیه دستگاههای اجرائی مکلفند فهرست معاملات و ص
-
به شرح « معاملات کمتر از ۱۰% مبلغ حد نصاب» درج نمایند.
درصورتیکه معاملات اعلام شده به شرح فوق از ۱۰% مبلغ خرید سالیانه مؤدی بیشتر باشد، مؤدی مذکور بعنوان مؤدی دارای ریسک محسوب و اینگونه مؤدیان دراولویت رسیدگی مالیاتی قرارخواهندگرفت. فروشندگانی که مشمول این دستورالعمل می باشند در موارد فروش تا میزان ۱۰ درصد مبلغ حد نصاب معاملات کوچک موضوع تبصره یک ماده ۳ قانون برگزاری مناقصات، لزومی به درج شماره اقتصادی خریدار در صورتحساب صادره نداشته و جمع این گونه معاملات را طی یک سطر در فهرست
-
را طی یک سطر در فهرست سه ماهه فروش (فرم شماره ۳ ) بصورت تجمیعی به شرح « معاملات کمتر از ۱۰%مبلغ حد نصاب» درج نمایند.»
« ۵-۵- با توجه به اطلاعیه مورخ ۲۳/۶/۱۳۸۷ سازمان امور مالیاتی کشور موضوع دستورالعمل صدور صورتحساب فروش کالا و ارائه خدمات، صورتحساب های صادره توسط ماشین های فروش (POS) مورد استفاده در فروشگاههای عرضه کالا به مصرف کنندگان نهایی، می تواند طبق صورتحساب نمونه شماره ۲ دستورالعمل مذکور صادر شود و جمع این گونه معاملات را طی یک سطر در فهرست سه ماهه فروش (فرم
خبرگزاری فارس: روابط عمومی سازمان امور مالیاتی کشور آخرین مهلت ثبتنام مشمولان مرحله پنجم قانون مالیات بر ارزش افزوده را 31 مردادماه اعلام کرد.
-
به بعد به حد آستانه فروش کالا و ارایه خدمات در سال 1390 و یا سال های بعد می رسند ، از اولین دوره مالیاتی بعد از رسیدن به حد آستانه مذکور در سال مذکور ( یک میلیارد ریال و بالاتر ) مشمول اجرای مقررات قانون مالیات بر ارزش افزوده از جمله ثبت نام ، صدور صورتحساب و ... خواهند بود ؛ برای مثال شرکتی که قبل از سال 1390 به ثبت رسیده و در سال های قبل به حد آستانه فروش کالا و ارایه خدمات ( یک میلیارد ریال و بالاتر ) نرسیده است . اما تا تاریخ 15/6/1390 به حد آستانه مزبور می رسد .
بنابراین شرکت مذکور مشمول
-
ا تا تاریخ 15/6/1390 به حد آستانه مزبور می رسد .
بنابراین شرکت مذکور مشمول اجرای مقررات قانون مالیات بر ارزش افزوده از تاریخ 1/7/1390 ( اول دوره مالیاتی پاییز ) خواهد بود . یا شرکتی در تاریخ 10/7/1390 به ثبت می رسد و تا تاریخ 30/9/1390 به حد آستانه فروش کالا و ارایه خدمات ( یک میلیارد ریال و بالاتر ) خواهد رسید ، بنابراین شرکت مذکور مشمول اجرای مقررات قانون مالیات بر ارزش افزوده از تاریخ 1/10/1390 ( اول دوره مالیاتی زمستان ) خواهد شد .
سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص تاریخ اجرا و تکالیف قانون
-
توجه کلیه فعالان اقتصادی اعلام تاریخ ثبت نام ، آموزش و اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده در رابطه با مودیان مرحله پنجم در اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده و بنا به اختیارات حاصل از مقررات ماده 18 این قانون ، بدینوسیله فعالان اقتصادی ( عرضه کنندگان کالا و ارایه دهندگان خدمات ) مشمول مرحله پنجم ثبت نام و اجرای نظام مالیات بر ارزش افزوده را به شرح زیر تعیین و اعلام می نماید : 1- مشمولین مرحله پنجم ثبت نام و اجرای قانون 1-1- کلیه اشخاص حقوقی که تاکنون و براساس شرایط مراحل اول ، دوم ، سوم و چهارم ث
-
را بسیار پایین تر از قیمت تمام شده عرضه کند ، مرتکب چه کاری شده ؟ قوانین مربوط به آن چیست ؟ چه نتیجه ای بر اقتصاد جامعه دارد ؟
مرسی
تشکر ؟
با درود
این مورد خلاف است و در صورتیکه حجم فروش بالا باشد و شما موجب ایجاد اختلال در بازار گردید و در صورتیکه دستگاههای نظارتی متوجه گرددند. پیگرد قانونی دارد. به این کار Dumping گوبند.
«دامپینگ» عبارت است از فروش یک کالا در یک بازار خارجی با قیمتی کمتر از هزینه نها
-
جاد اختلال در بازار گردید و در صورتیکه دستگاههای نظارتی متوجه گرددند. پیگرد قانونی دارد. به این کار Dumping گوبند.
«دامپینگ» عبارت است از فروش یک کالا در یک بازار خارجی با قیمتی کمتر از هزینه نهایی و قیمت تمام شده تولید آن کالا در کشور عرضه کننده، به منظور کسب مزیت در رقابت با دیگر عرضه کنندگان همان کالا.یکی از واژگان اقتصادی که در تجارت بینالملل جایگاه ویژه و قانونی دارد، دامپینگ (Dumping ) است که در فارسی به « رقابت مکارانه » یا تبعیض در قیمته
- طبقه بندی اطلاعات
هر وقت که ما درباره چیز های موردپسندمان یا چیزهایی که از آنها خوشمان نمی آید به بقیه اطلاعات می دهیم، بنوعی بازاریابی شبکه ای انجام می دهیم.
-
ران خوب سراغ داری؟
معلم زبان خوب نمی شناسی؟
موسسه خوب چی؟
آرایشگاه کجا رفتی؟ و ....
بر طبق این تعریف حتی اجداد ما هم به صورت ابتدایی با این حرفه آشنایی داشتهاند.
حالا فرض کنید که برای این کاری که دارید انجام می دهید(یعنی معرفی مشتری به فروشنده کالا یا خدمات)، به شما حق الزحمه ای هم پرداخت کنند. این یعنی بازاریابی شبکه ای حرفه ای.
بازاریابی شبکه ای سیستمی است برای توزیع کالا و خدمات توسط شبکه هایی از هزاران فروشنده یا توزیع کننده مستقل.
این توزیع کننده ها از طریق فروختن کالاها و خ
-
مات توسط شبکه هایی از هزاران فروشنده یا توزیع کننده مستقل.
این توزیع کننده ها از طریق فروختن کالاها و خدمات و همچنین معرفی و حمایت از فروشندگانی دیگر(که عضو سازمان فروش ایشان می شوند) کسب درامد می کنند.
در حقیقت بازاریابی شبکه ای یک روش جدید توزیع کالاها و یا خدماتی است که از قبل در بازار یا محیط اطراف ما وجود داشته اند. فقط اتفاقی که افتاده این است که فروشنده آن کالا و یا ارایه کننده آن خدمات، از روش جدیدی جهت ارایه همان محصول یا خدمات قبلی خود استفاده می کند.
در روش قدیمی توزیع کالا یا ارای
-
کننده آن خدمات، از روش جدیدی جهت ارایه همان محصول یا خدمات قبلی خود استفاده می کند.
در روش قدیمی توزیع کالا یا ارایه خدمات، برای اینکه کالا یا خدمات از تولید کننده به دست مصرف کننده برسد، باید از دست یکسری واسطه می گذشت و مسلماً دست به دست شدن کالا وخدمات وهمچنین هزینه های تبلیغات سبب افزایش قیمت آن می شود.
ارایه مستقیم کالا ویا خدمات از طریق سایت شرکتهای مبدا و مولد این امکان را به مشتریها می دهد که کالا و خدمات مورد نیازشان را مستقیما" از تولیدکننده دریافت کنند.(از طریق خرید اینترنتی ک
- طبقه بندی اطلاعات
-
و بانک (بس) بابت خرید ماهی توسط شرکت ج) هزینه پرورش ماهی (بد) و موجودی کالا(بس) بابت تحویل ماهی به شرکاء جهت پرورش د) هزینه کارمزد پرورش ماهی (بد) و بانک (بس) بابت پرداخت (درصد مورد توافق ) حق العمل پرورش به شرکاء و) بانک (بد) و موجودی کالا(بس) بابت فروش ماهی توسط شرکت ز) سرمایه شرکاء (بد) و بانک (بس) بابت استرداد سرمایه گذاری شرکاء نحوه ثبت محاسبه سود و زیان ؟؟؟ ؟
سلام دوست عزیز مطلوب است از حساب پرداختنی بجای جاری شرکا استفاد
-
(بس) بابت استرداد سرمایه گذاری شرکاء نحوه ثبت محاسبه سود و زیان ؟؟؟ ؟
سلام دوست عزیز مطلوب است از حساب پرداختنی بجای جاری شرکا استفاده شود -موقع تحویل ماهی به شرکا بهتر است از حساب کالای امانی نزد دیگران استفاده ودرهنگام عودت نیز سند عکس صادر شود-هزینه تولید نیز با توجه به قرارداد فی مابین بحساب تولید منظور ومتعاقبا" حساب فروش با موجودی کالا سند صادر شود
- طبقه بندی اطلاعات
-
ست شماره 2" مندرج در متن بند (2-3) به شرح پیوست این دستورالعمل تغییر می نماید. 2) متن زیر بعنوان تبصره در ذیل بند (4-3) اضافه می گردد: «تبصره - درج شماره اقتصادی اشخاص حقیقی یا حقوقی خارجی که در ایران اقامت و فعالیت اقتصادی ندارند، بر روی صورتحساب صادره الزامی نمی باشد. در اجرای بند 1-5 ، ارسال اطلاعات واردات می باید با درج شماره اختصاصی اشخاص خارجی انجام پذیرد. » 3) بند (2-4) به شرح ذیل اصلاح و جایگزین متن قبلی می گردد: «کلیه دستگاههای اجرائی مکلفند فهرست معاملات و صورت پ
-
تجمیعی به شرح « معاملات کمتر از 10% مبلغ حد نصاب» درج نمایند. درصورتیکه معاملات اعلام شده به شرح فوق از 10% مبلغ خرید سالیانه مؤدی بیشتر باشد،مؤدی مذکور بعنوان مؤدیدارای ریسک محسوب واینگونه مؤدیان دراولویت رسیدگی مالیاتی قرارخواهندگرفت. فروشندگانی که مشمول این دستورالعمل می باشند در موارد فروش تا میزان 10 درصد مبلغ حد نصاب معاملات کوچک موضوع تبصره یک ماده 3 قانون برگزاری مناقصات،لزومی به درج شماره اقتصادی خریدار در صورتحساب صادره نداشته و جمع این گونه معاملات را طی یک سطر در فهرست س
-
ک سطر در فهرست سه ماهه فروش (فرمشماره 3 ) بصورت تجمیعی به شرح « معاملات کمتر از 10%مبلغ حد نصاب» درج نمایند.» « 5-5- با توجه به اطلاعیه مورخ 23/6/1387 سازمان امور مالیاتی کشور¬¬¬موضوع دستورالعمل صدور صورتحساب فروش کالا و ارائه خدمات، صورتحساب های صادره توسط ماشین های فروش (POS) مورد استفاده در فروشگاههای عرضه کالا به مصرف کنندگان نهایی، می تواند طبق صورتحساب نمونه شماره 2 دستورالعمل مذکور صادر شود و جمع این گونه معاملات را طی یک سطر در فهرست سه ماهه فروش (فرم
- طبقه بندی اطلاعات
-
000تومان خریده اید اما قیمت بازار 1200تومان است شما این کارت را اینگونه بفروشید کارت را 1200 بفروشید با 5 اس ام اس رایگان درست است سود شما کمتر از 200 خواهد شد اما این سود کم را میتوان بیشتر کرد (چگونه؟ شما مقاله آمازون چگونه یک غول شد را از اینترنت دانلود و مطالع فرمایید)
در ارتباط باشید تا بهبود کامل را باهم و قدم به قدم پیش بریم
متشکرم
- طبقه بندی اطلاعات
پایگاه اطلاع رسانی دولت: سازمان بازرگانی استان تهران در اطلاعیهای اعلام کرد: تمامی واحدهای صنفی و خدماتی ملزم به رعایت نصب برچسب قیمت کالا و خدمات و همچنین صدور فاکتور معتبر هستند.
-
65 قانون نظام صنفی در خصوص عدم درج قمیت عبارت است از نصب نکردن برچسب قمیت بر کالا، استفاده نگردن از تابلو نرخ دستمزد خدمت در محل کسب یا حرفه یا درج قمیت به نحوی که برای مراجعه کنندگان قابل رویت نباشد و همچنین ماده 66 قانون نظام صنفی در مورد عدم صدور صورتحساب معتبر که عبارت است از خودداری از صدور صورتحسابی که با ویژگیهای مندرج در ماده (15) این قانون منطبق باشد.
در این اطلاعیه تاکید شده است: با عنایت به قوانین مشروحه از مردم تقاضا میشود در صورت مشاهده هرگونه تخلفات صنفی مراتب را سریعا از طریق ش
-
ایشان 3 درصد مالیات بر ارزش افزوده را لحاظ میکنند و ما نیز پرداخت کرده ایم . آیاپرداخت این 3درصد به این گروه های فنی و مهندسی الزامی است . با سپاس ؟
با سلام
قانون مالیات بر ارزش افزوده شامل تمامی ارائه کنندگان کالا وخدمات جز مواردی که معافیت برای انها در نظر گرفته شده می باشد.بنابرابن صرف اینکه شرکت نیستند رافع مسولیت نمی باشد.بلاخره جزو یک صنف که هستند.لذا پرداخت مذکور صحیح است وشما بایتی علاوه بر گزارش خریدهای مذکور در گزارشهای فصلی سابق (با ذکر ادرس وشم
- طبقه بندی اطلاعات
-
پرسش و پاسخ
با سلام سوالی در خصوص استاندارد 3 حسابداری درآمد عملیاتی دارم
اگر محبت کنید و پاسخ بدهید
قسمتی از متن استاندارد :
اگر واحد تجاری بخش عمده ای از مخاطرات و مزایای مالکیت را حفظ کند، معامله مربوط، فروش تلقی نمی گردد و لذا درآمدی شناسایی نمی گردد.
نمونه هایی از مواردی که ممکن است مزایا و مخاطرات عمده مالکیت انتقال نیافته باشد:
واحد تجاری تعهداتی در ارتباط با عملکرد غیر مطلوب مورد معامله که توسط مفاد ضمانت نامه پوشش نیافته باشد، به عهده بگیرد،
ز
-
دی که ممکن است مزایا و مخاطرات عمده مالکیت انتقال نیافته باشد:
واحد تجاری تعهداتی در ارتباط با عملکرد غیر مطلوب مورد معامله که توسط مفاد ضمانت نامه پوشش نیافته باشد، به عهده بگیرد،
زمانی که دریافت درآمد مشروط به تحصیل درآمد توسط خریدار از محل فروش کالاهای مورد نظر باشد،
زمانی که ارسال کالا متضمن خدمات نصب باشد وخدمات نصب نیز بخش عمده ای از مبلغ قرارداد باشد،
خریدار حق فسخ معامله را داشته باشد و واحد تجاری در مورد احتمال برگشت کالا مطمئن نباشد
و اما سوال فرض کنید آمریکا کالایی را به ترکیه می
-
الاهای مورد نظر باشد،
زمانی که ارسال کالا متضمن خدمات نصب باشد وخدمات نصب نیز بخش عمده ای از مبلغ قرارداد باشد،
خریدار حق فسخ معامله را داشته باشد و واحد تجاری در مورد احتمال برگشت کالا مطمئن نباشد
و اما سوال فرض کنید آمریکا کالایی را به ترکیه می فروشد اما در قرارداد ذکر می کند که ترکیه حق فروش آن کالا را به ایرا ن ندارد
می خواهم بدانم با توجه به مبحث انتقال مالکیت آیا آمریکا می تواند درآمدشناسایی کند
ترکیه با توجه در محدودیت فروش کالا به ایران چطور؟ لطفا به طور کامل و با ذکر مثال جوابم را