-
پرسش و پاسخ
باسلام
من در خصوص تعیین حوزه مالیاتی میخواستم بدونم تهران -یوسف آباد منطقه 6 شهرداری باید کدوم حوزه مالیاتی برم و پرونده مالیاتی تشکیل بدم ؟باتشکر . ؟
با سلام
جزو مناطق مرتبط با مالیاتهای شمال است که به این حوزه ها می توانید برای تعیین دقیق به آدرسهای ذیل مراجعه کنید:
میدان آرژانتین- خیابان بخارست - کوچه 10- پلاک
بلوار میرداماد - نبش رازان جنوبی- پلاک 104
-
حلاتی ؛
- از شرق : بزرگراه بسیج ، بزرگراه اسبدوانی ، بزرگراه دماوند ، پارک جنگلی غزال و سرخه حصار ؛
- از غرب : خیابان دکتر شریعتی، خیابان انقلاب ، خیابان سپاه ، خیابان بهارستان ، خیابان شهید مصطفی خمینی .
نشانی :ساختمان واحد مالیاتی مربوطه به اشخاص حقوقی:خیابان آیت. بعد ازچهار راه تلفنخانه.نبش خیابان جویبار شرقی.تلفن:77920055
اداره کل امور مالیاتی غرب تهران
محدوده جغرافیایی :
- از شمال : انتهای ضلع شمالی مناطق کوهستانی ، سولقان بالا ؛
- از جنوب : بزرگراه فتح ، خیابان قزوین ؛
-
-
- از شمال : انتهای ضلع شمالی مناطق کوهستانی ، سولقان بالا ؛
- از جنوب : بزرگراه فتح ، خیابان قزوین ؛
- از شرق : خیابان درکه ، بزرگراه چمران ، خیابان کارگر ؛
- از غرب : کیلومتر 15 جاده کرج .
- نشانی: ساختمان واحد مالیاتی مربوطه به اشخاص حقوقی:خیابان داور.روبروی کاخ دادگستری طبقه همکف و طبقه سوم.تلفن:33967406
* اداره کل امور مالیاتی شمال تهران
محدوده جغرافیایی :
- از شمال : بزرگراه صدر ، مدرس و چمران ؛
- از جنوب : خیابان دکتر شهید بهشتی ، خیابان ولی عصر ، خیابان فاطمی ،
اشخاص مکلف به ثبت نام و اخذ کارت اقتصادی و نحوه ثبت نام و درخواست کارت اقتصادی و تکالیف دارندگان کارت اقتصادی
-
طای تسهیلات بـانکی اعـم از ارزی و ریـالی و بیمـه نامه و غیره نسبت به درج شماره اقتصادی طرفین معامله اقدام نمایند.
۴- تکالیف اشخاص ثالث:
۴-۱- گمــرک ایــران مکلــف بــه درج شــماره اقتصــادی کلیــه وادکننــدگان ، صــادرکنندگان، حق العملکاران در اظهارنامه های گمرکی می باشد.
۴-۲- ذیحسابیها و یا مدیران کل امور مـالی مکلفنـد فهرسـت معـاملات خـود را طبـق فـرم نمونـه (پیوست شماره ۳ و ۴) و همچنین فهریـت قراردادهـای خـدماتی و پیمانکـاری را طبـق فـرم نمونه (پیوست شماره ۵) تا یک ماه پس از پایان هر
-
ت معـاملات خـود را طبـق فـرم نمونـه (پیوست شماره ۳ و ۴) و همچنین فهریـت قراردادهـای خـدماتی و پیمانکـاری را طبـق فـرم نمونه (پیوست شماره ۵) تا یک ماه پس از پایان هر فصل به صـورت الکترونیکـی از طریـق پورتال سازمان و یا در محیط رایانه ای به اداره امور مالیاتی ذیربط ارائه نمایند. صفحه ۵ دستور العمل بکارگیری شماره اقتصادی مودیان مالیاتی
۴-۳- بانکها مکلفند شماره اقتصادی اشخاص حقیقی و حقوقی موضـوع ایـن دسـتور العمـل را در قراردادهای اعطای تسهیلات یا هر نوع معاملات بانکی اعم از ارزی یا ریالی درج نما
-
۳- بانکها مکلفند شماره اقتصادی اشخاص حقیقی و حقوقی موضـوع ایـن دسـتور العمـل را در قراردادهای اعطای تسهیلات یا هر نوع معاملات بانکی اعم از ارزی یا ریالی درج نمایند.
۴-۴- وزارت بازرگانی مکلف اسـت در فـرم هـای مربـوط بـه ثبـت سـفارش اشـخاص حقیقـی و حقوقی موضوع این دستور العمل شماره اقتصادی آنها را درج ارائه نمایند.
- طبقه بندی اطلاعات
قابـل تـوجه کـلیه فعـالان اقتصـادی
-
اء و تکالیف قانونی
اشخاص حقوقی مشمول مرحله پنجم ثبت نام و اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده از تاریخ 01/07/1390 مکلف به اجرای کلیه تکالیف و مقررات قانون مالیات بر ارزش افزوده از جمله صدور صورتحساب، درج و وصول مالیات و عوارض متعلقه و همچنین تسلیم اظهارنامه مالیاتی و پرداخت مالیات و عوارض در مهلت مقرر می باشند.
لازم به ذکر است مهلت مذکور برای اشخاص حقوقی که طی سال 1390 یا سالهای بعد، حائز شرایط مرحله پنجم می شوند از تاریخ اولین دوره مالیاتی بعد از مشمولیت خواهد بود.
قابل توجه مؤدی
-
همچنین ارائه اطلاعات مورد نیاز و انجام عملیات ثبت نام الکترونیکی این مرحله از ثبت نام خواهند بود. (فهرست مراکز مزبور و شماره تلفن آنها در سامانه اینترنتی عملیات الکترونیکی ثبت نام www.evat.ir قابل دسترسی است.)
2- در صورت نیاز به آموزش این نظام مالیاتی مؤدیان می توانند با مراجعه به سایت مزبور یا به ادارات کل امور مالیاتی استان و شهرستان ذیربط برای آموزش نیز ثبت نام نمایند، تا اقدام لازم برای آموزش آنها که به صورت رایگان خواهد بود، بعمل آید.
این اطلاعیه در حکم بخشنامه برای ادارات کل ام
-
یاتی مؤدیان می توانند با مراجعه به سایت مزبور یا به ادارات کل امور مالیاتی استان و شهرستان ذیربط برای آموزش نیز ثبت نام نمایند، تا اقدام لازم برای آموزش آنها که به صورت رایگان خواهد بود، بعمل آید.
این اطلاعیه در حکم بخشنامه برای ادارات کل امور مالیاتی محسوب میگردد.
«روابط عمومی سازمان امور مالیاتی کشور»
منبع:
vat.ir
تاریخ:
1390-09-02
خبرگزاری فارس: ارائه نخستین اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده مرحله پنجم از امروز به مدت ۱۵ روز آغاز شد.
-
از امروز به مدت ۱۵ روز آغاز شد؛:ارائه نخستین اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده مشمولان جدید
ارائه نخستین اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده مشمولان جدید
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، بر اساس قانون، ارائه نخستین اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده مشمولان مرحله پنجم اجرای این قانون از امروز پنج شنبه اول دیماه ۹۰ برای عملکرد سه ماه فصل پائیز سال جاری آغاز و تا ۱۵ دیماه جاری ادامه دارد.
مرحله پنجم مشمولان قانون مالیات بر ارزش افزوده به گفته علی
-
نامه مالیات بر ارزش افزوده مشمولان مرحله پنجم اجرای این قانون از امروز پنج شنبه اول دیماه ۹۰ برای عملکرد سه ماه فصل پائیز سال جاری آغاز و تا ۱۵ دیماه جاری ادامه دارد.
مرحله پنجم مشمولان قانون مالیات بر ارزش افزوده به گفته علی عسکری رئیس سازمان امور مالیاتی شامل همه اشخاص حقوقی با درآمد سالانه دست کم یک میلیارد ریال است که دوره های قبل مشمول نشده اند و از اول پائیز امسال مشمول شدند.
مشمولان حقوقی دارای درآمد سالانه ۱۰۰ میلیون تومانی که از اول پائیز سال جاری مشمول پرداخت مالیات بر ارزش افزوده شد
-
رای درآمد سالانه ۱۰۰ میلیون تومانی که از اول پائیز سال جاری مشمول پرداخت مالیات بر ارزش افزوده شده اند، موظف شده اند ۴درصد از قیمت فروش کالا و یا خدمات را به عنوان مالیات بر ارزش افزوده از خریدار دریافت کرده و در پایان سه ماه به مدت ۱۵ روز این درآمد مالیاتی را اظهار و به سازمان امور مالیاتی تحویل دهند.
به گزارش خبرگزاری فارس ، قانون مالیات بر ارش افزوده به عنوان نخستین قانون مالیات بر درآمد از مهر ۱۳۸۷ به مدت ۵ سال آزمایشی در کشور شروع شد و ابتدا از حلقه واردات و صادرات و شرکتهای بزرگ شروع شد
-
پرسش و پاسخ
سلام خسته نباشید
آیا در مورد قراردادهای حقیقی ارائه خدمات مشاوره در زمینه فناوری اطلاعات، بجز مبلغی که از پرداختهای ماهیانه به عنوان مالیات کسر میشود، پرداخت مبلغ دیگری و یا ارائه تراز و یا اظهارنامه نیز به سازمان امور مالیایتی (ثبت نام در سازمان امور مالیایتی بابت اشخاص حقیقی) نیز میبایست صورت گیرد یا خیر؟ در صورتی که پرداخت مالیات بجز مبلغ کسر شده الزامیست، درصد و یا میزان آن چگونه تعیین میشود؟
با تشکر از شما
؟
-
، درصد و یا میزان آن چگونه تعیین میشود؟
با تشکر از شما
؟
(سوال تکراری است)سلام دوست عزیز سوال روشن نیست که شما کارفرما هستید یا پیمانکار-مبلغ مالیات ماهیانه یعنی چی- درهرصورت هر مودی مالیاتی چه حقیقی چه حقوقی اگر فعالیت اقتصادی دارد باید جهت اخذ کد اقتصادی اقدام نماید
- طبقه بندی اطلاعات
دستورالعمل شماره 43768/230/د مورخ 25/11/1390 سازمان امور مالیاتی کشور
-
درج کد ملی، کد پستی و شماره اقتصادی در قبوض پرداخت مالیات
نوع:
آیین نامه
موضوع:
دستورالعمل شماره 43768/230/د مورخ 25/11/1390 سازمان امور مالیاتی کشور
منبع تهیه:
سایت سازمان امور مالیاتی
تصویب کننده:
سازمان امور مالیاتی
تاریخ انتشار:
1390-12-15
تاریخ
-
عنایت به قانون الزام اختصاص شماره ملی و کد پستی برای کلیه اتباع ایرانی و آیین نامه اجرایی موضوع ماده (6) قانون مذکور و همچنین مقررات ماده 169 مکرر قانون مالیاتهای مستقیم در ارتباط با شماره اقتصادی، مودیان مالیاتی مکلفند در پرداخت مالیات،کدملی (برای اشخاص حقیقی) و شناسه ملی (برای اشخاص حقوقی) و کد پستی خود و در موارد مالیاتهای تکلیفی کدملی، شناسه ملی و کد پستی دریافت کننده وجوه را برای درج در قبوض مالیاتی ارائه نمایند. در این ارتباط مقتضی است ادارات امور مالیاتی راهنمایی و اطلاع رسانی لازم را بر
-
ناسه ملی (برای اشخاص حقوقی) و کد پستی خود و در موارد مالیاتهای تکلیفی کدملی، شناسه ملی و کد پستی دریافت کننده وجوه را برای درج در قبوض مالیاتی ارائه نمایند. در این ارتباط مقتضی است ادارات امور مالیاتی راهنمایی و اطلاع رسانی لازم را برای مودیان محترم مالیاتی بعمل آورده و ترتیبی اتخاذ نمایند تا صدور قبوض پرداخت مالیات با اطلاعات مذکور انجام گیرد.
حسین وکیلی
معاون مالیاتهای مستقیم
- طبقه بندی اطلاعات
با سلام میخواستم بپرسم تفاوت میان شرکتهای دولتی با انواع دیگر شرکتهای موجود در چیست؟
-
با سلام میخواستم بپرسم تفاوت میان شرکتهای دولتی با انواع دیگر شرکتهای موجود در چیست؟ ؟
شرکت دولتی شرکتی است که حداقل 51 درصد سهام آن متعلق به دولت و نهادهای آن باشد. این شرکت ها اشخاص حقوقی در قلمرو حقوق عمومی هستند. در مقابل شرکت های دولتی، شرکت های خصوصی هستند که حداقل 51 درصد سهام آنها متعلق به اشخاص تابع حقوق خصوصی یعنی افراد و اشخاص حقوقی حقوق خصوصی.
- طبقه بندی اطلاعات
دستورالعمل در خصوص حکم بند 75 قانون بودجه سال 1392 پیرامون افزایش سقف مبلغ مندرج در ماده 202 قانون مالیاتهای مستقیم
-
دستورالعمل
موضوع:
دستورالعمل در خصوص حکم بند 75 قانون بودجه سال 1392 پیرامون افزایش سقف مبلغ مندرج در ماده 202 قانون مالیاتهای مستقیم
منبع تهیه:
سازمان امور مالیاتی
تصویب کننده:
سازمان امور مالیاتی
تاریخ انتشار:
1392-05-05
تاریخ اعتبار از:
تا:
-
ال 1392 پیرامون افزایش سقف مبلغ مندرج در ماده 202 قانون مالیاتهای مستقیم
نظر به اینکه طبق بند 75 قانون بودجه سال 1392 کل کشور، مبلغ مندرج در ماده(202) قانون مالیات های مستقیم برای واحدهای تولید کالا و یا خدمات تولید شده دارای پروانه بهره برداری(اشخاص حقیقی و حقوقی) به پنج میلیارد(5،000،000،000) ریال افزایش یافته است، لذا بدینوسیله مقرر می دارد:
1- حکم موضوع این بند صرفاً در خصوص واحدهای تولید کالا و یا خدمات تولید شده دارای پروانه بهره برداری(اشخاص حقیقی و حقوقی) بابت کلیه فعالیتهای آن
-
ایر فعالان اقتصادی و حتی واحدهای تولیدی فاقد پروانه بهره برداری تسری ندارد.
2- ادارات کل امور مالیاتی می بایست نسبت به رفع ممنوع الخروجی هر یک از مؤدیان مذکور(واحدهای تولید کالا و یا خدمات تولید شده دارای پروانه بهره برداری اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی) که قبلاً در اجرای مقررات ماده 202 قانون مالیات های مستقیم بابت بدهی کمتر از مبلغ پنج میلیارد (5،000،000،000) ریال ممنوع الخروج شده اند،در سال 1392 اقدام نمایند. بدیهی است این امر مانع از عملیات اجرایی برای وصول بدهی مالیاتی با رعایت مقررات نخو
خبرگزاری فارس:سازمان امور مالیاتی باید به قانون تمکین کرده و از تفاسیری که از صلاحیت دستگاه اجرایی مانند این سازمان خارج است خودداری کند.
-
دیر " بنگاههای اقتصادی را بدست گرفته است.
از آنجا که هیچ قانونی عطف به ماسبق نمیشود مگر به موجب خود قانون و با توجه به اینکه اجرای قانون برنامه پنجم توسعه از اول فروردین90 نافذ خواهد بود لذا طبیعی است که اجرای ماده 122 قانون مالیاتی مستقیم ناظربه اظهارنامههای مالیاتی خواهد بود که از اول سال جاری تسلیم میگردد و یا به طریق اولی چنانچه بدهی مالیاتی هر شرکتی پس از این تاریخ قطعیت یابد میتواند مشمول ماده 122 قانون مالیاتهای مستقیم قرار گیرد.
با این اوصاف شایسته است دستگاه مالیاتستانی که در ب
-
طعیت یابد میتواند مشمول ماده 122 قانون مالیاتهای مستقیم قرار گیرد.
با این اوصاف شایسته است دستگاه مالیاتستانی که در بوق و شعار موضوع خوداظهاری و احترام به مؤدیان و مؤدی سالاری را مطرح میکند در این گونه موارد با ابلاغ بخشنامه اجرایی صراحتاً حقوق مالیاتی را مدنظر قرار داده و بدون نگرانی از عواقب مالیاتی که بنفع مؤدیان صادر شده نسبت به آگهی آنها از طریق مجاری خاصی نظیر وبگاه سازمان امور مالیاتی کشور، جامعه حسابداران رسمی ایران و سازمان حسابرسی اقدام نماید تا حقوق مؤدیان بیشتر از این ضایع نگرد
-
های مستقیم است که اشعار میدارد:
"ماده 202- وزارت امور اقتصادی و دارایی یا سازمان امور مالیاتی کشور میتواند از خروج بدهکاران مالیاتی که میزان بدهی قطعی آنها از 10 میلیون ریال بیشتر است از کشور جلوگیری کند، حکم این ماده در مورد مدیر یا مدیران مسئول اشخاص حقوقی خصوصی بابت بدهی قطعی مالیاتی شخص حقوقی اعم از مالیات بر درآمد شخص حقوقی یا مالیاتهایی که به موجب این قانون شخص حقوقی مکلف به کسر و ایصال آن میباشد و مربوط به دوران مدیریت آنان بوده نیز جاری است. مراجع ذیربط به اعلام وزارت یا سازمان مزبو
تشریفاتی و صوری بودن برخی [بیشتر] تشریفات اداری فرهنگ و تلقی خاصی را در میان مردم ما بوجود آورده که تطابق رفتار مان با استاندارد های جهانی و الزامات سازوکار های قانونی و مدون شاید اندکی زمان بر باشد .
تلقی عمومی از صوری و تشریفاتی بودن بسیاری فرم ها و قرارداد ها و عقود رسمی (مانند عقودی که برای دریافت وامی که بیشتر به مصارف دیگری می رسد منعقد می گردد !) و حتی دولتی ( مانند اظهارنامه های مالیاتی , سرشماری , ... ) , در گذشت زمان سوابقی را به وجود آورده که افزون بر قابل اتکا نبودن مایه دردسر برای کارآفرینان و فعالان اقتصادی که مبادرت به تنظیم این فرم های به تصور خود صوری نموده اند نیز گردیده است .
یکی از این بی شمار فرم های رسمی که تا کنون , بیشتر , تشریفاتی و غیر موثر تلقی شده است , البته اظهارنامه های مالیاتی عملکرد سالانه می باشد :
-
های جهانی و الزامات سازوکار های قانونی و مدون شاید اندکی زمان بر باشد .
تلقی عمومی از صوری و تشریفاتی بودن بسیاری فرم ها و قرارداد ها و عقود رسمی (مانند عقودی که برای دریافت وامی که بیشتر به مصارف دیگری می رسد منعقد می گردد !) و حتی دولتی ( مانند اظهارنامه های مالیاتی , سرشماری , ... ) , در گذشت زمان سوابقی را به وجود آورده که افزون بر قابل اتکا نبودن مایه دردسر برای کارآفرینان و فعالان اقتصادی که مبادرت به تنظیم این فرم های به تصور خود صوری نموده اند نیز گردیده است .
یکی از این بی شمار فرم
-
بر قابل اتکا نبودن مایه دردسر برای کارآفرینان و فعالان اقتصادی که مبادرت به تنظیم این فرم های به تصور خود صوری نموده اند نیز گردیده است .
یکی از این بی شمار فرم های رسمی که تا کنون , بیشتر , تشریفاتی و غیر موثر تلقی شده است , البته اظهارنامه های مالیاتی عملکرد سالانه می باشد :
انحلال و تصفیه شخصیت حقوقی و مسائل مالیاتی آن :
============
-
انحلال و تصفیه شخصیت حقوقی و مسائل مالیاتی آن :
===============================
بسیاری فعالان اقتصادی و کارآفرینان که پیش تر برای استفاده در آینده ( شاید به تصور خودشان : "احتیاطا" ! ) شخصیت حقوقی شرکت ها و موسساتی که به ثبت رسانده بودند را نگاهداری کرده و از انحلال و تصفیه آن ها خودداری می نمودند , این روزها , بخاطر برگ تشخیص های بی "کِش و پیمان" ی ! که توسط ماموران تشخیص درآمد دارایی صادر می شود و چندین نمونه آن را تا کنون بر
- طبقه بندی اطلاعات