سازمان امور مالیاتی کشور با صدور اطلاعیه ای، اصلاحیه دستورالعمل موضوع ماده ۱۶۹ مکرر اصلاحی قانون مالیات های مستقیم برای کلیه اشخاص حقوقی و حقیقی موضوع بند «الف» و «ب» ماده ۹۵ قانون مالیات های مستقیم را ابلاغ کرد.
-
اعتبار از:
1392-03-10
تا:
توضیحات:
سازمان امور مالیاتی کشور با صدور اطلاعیه ای، اصلاحیه دستورالعمل موضوع ماده ۱۶۹ مکرر اصلاحی قانون مالیات های مستقیم برای کلیه اشخاص حقوقی و حقیقی موضوع بند «الف» و «ب» ماده ۹۵ قانون مالیات های مستقیم را ابلاغ کرد.
بخشنامه ۳۹۵۴ /۲۰۰/ص مورخ ۹۲/۳/۷(اصلاحیه دستورالعمل اجرائی شماره ۲۴۴۶۸/۲۰۰/ص مورخ ۲۷/۱۰/۹۰ موضوع ماده ۱۶۹ مکرر اصل
-
و به دستورالعمل یادشده الحاق میگردد:
1) فرم “پیوست شماره ۲″ مندرج در متن بند (۲-۳) به شرح پیوست این دستورالعمل تغییر می نماید.
2) متن زیر بعنوان تبصره در ذیل بند (۴-۳) اضافه می گردد: «تبصره – درج شماره اقتصادی اشخاص حقیقی یا حقوقی خارجی که در ایران اقامت و فعالیت اقتصادی ندارند، بر روی صورتحساب صادره الزامی نمی باشد. در اجرای بند ۱-۵ ، ارسال اطلاعات واردات می باید با درج شماره اختصاصی اشخاص خارجی انجام پذیرد. »
3) بند (۲-۴) به شرح ذیل اصلاح و جایگزین
-
یقی و حقوقی موضوع این دستورالعمل را در قراردادهای اعطای تسهیلات، ایجاد تعهدات یا هرنوع معاملات بانکی اعم از ارزی یا ریالی درج نمایند.»
5) موارد زیر بعنوان بند (۴-۵) و (۵-۵)به دستورالعمل صدرالاشاره به شرح ذیل الحاق میگردد:
«۴-۵- برای خریدهای تامیزان ۱۰ درصد مبلغ حد نصاب معاملات کوچک موضوع تبصره یک ماده ۳ قانون برگزاری مناقصات، رعایت مقررات فوق ضرورت ندارد ولی معاملات مذکور را طی یک سطر در فهرست سه ماهه خرید (فرم شماره ۴) بصورت تجمیعی به شرح « معاملات کمتر از ۱۰% مبلغ ح
دستورالعمل اجرائی موضوع ماده169مکرر قانون مالیاتهای مستقیم
-
ئی موضوع ماده169مکرر قانون مالیاتهای مستقیم
دستورالعمل اجرائی موضوع ماده169مکرر قانون مالیاتهای مستقیم
بنا به اختیار حاصل از مفاد ماده 169 مکرر قانون مالیاتهای مستقیم اصلاحی مصوب 27/11/1380 کلیه اشخاص حقیقی وحقوقی موظفند نسبت به ثبت نام جهت دریافت کارت اقتصادی اقدام و بر اساس موارد زیر برای انجام معاملات خود، صورتحساب صادر و شماره اقتصادی مربوط به خود و طرف معامله را در صورت حسابها و فرم ها و اوراق مربوط درج نموده و همچنین فهرست معاملات خود
-
طرف معامله را در صورت حسابها و فرم ها و اوراق مربوط درج نموده و همچنین فهرست معاملات خود را به اداره امور مالیاتی مربوطه تسلیم نمایند.
هـدف:اجـرای مـاده 169 مـکـرر قـانـون مـالـیـاتـهـای مـسـتـقـیـم از تـاریخ 01/01/1391.
دامنه کاربرد: کلیه اشخاص حقیقی که به انجام معاملات و هر نوع فـعالیت اقـتصادی مبـادرت مـی نمایند و کلیه اشخاص حقوقی که در دامـنه شــمول قـانون مـالیاتهــای مسـتقیـم و قانون مالیات بر ارزش افزوده قرار می گیرند.
تعاریف:
P کارت اقتصادی: کارتی است حداقل شامل نام و شماره اقتصا
-
د.
P اشخاص حقوقی: منظور از اشخاص حقوقی در این دستورالعمل کلیه اشخاص حقوقی موضوع قانون مالیاتهای مستقیم و قانون مالیات بر ارزش افزوده می باشد.
P مصرف کننده نهایـی:منـظور از مـصرف کـننده نـهایی، شخص حقیقی است که کالا یا خدمات را متناسب با نیاز خود برای مصارف شخصی خریداری نموده و از آن برای عرضه کالا و خدمات به دیگران استفاده نمی نماید.
1- اشخاص مکلف به ثبت نام و اخذ کارت اقتصادی:
1-1- کلیه اشخاص حقوقی و حقیقی موضوع این دستورالمعل.
2-1- در مورد اشخاص حقیقی که از لحاظ مالیاتی واحد
تاثیرات کسب و کارهای دانش بنیان بر رشد اقتصادی کشور
-
ش مهمی در اثربخشی تولید، تبلور دانش در محصولات و خدمات جدید، ارتقاء سطح اقتصاد و رفاه، تولید ثروت و ارزش افزوده در یک جامعه ایفا می کنند. این کسب و کارها بیشتر از سایر بنگاه های اقتصادی خود را با تغییر و تحولات نوظهور در محیط کسب و کار همگام نموده و برای بقاء در محیط های رقابتی تلاش می کنند. در این گزارش ضمن تبیین ویژگی های کسب و کارهای دانش بنیان و بررسی این که آیا رابطه ای بین پیشرفت و رشد علمی کشور با رشد اقتصادی وجود دارد یا خیر، تاثیری که کسب و کارهای دانش بنیان می توانند بر رشد اقتصا
- طبقه بندی اطلاعات
وزیر امور اقتصادی و دارایی از تدوین پیش نویس لایحه اصلاح نظام مالیاتی کشور و ارائه آن به کمیسیون ویژه رسیدگی به طرح تحول اقتصادی مجلس خبر داد
-
در حال دریافت نظرات بخشهای دانشگاهی، پژوهشی و غیره هستیم.
حسینی همچنین با اشاره به مشکلاتی که در اثر بحران مالی بر برخی صنایع کشور تحمیل شده است، بیان کرد: بخشی از صنایع کشور در دریافتی ها و وصولی های خود نسبت به سالهای قبل با تاخیر مواجه هستند، بنابراین اگر احساس شود که صنایع با مشکل مواجه شده اند، به طور قطع در بخش مالیات نسبت به آنها انعطاف به عمل خواهد آمد.
وی همچنین از تدوین یک برنامه راهبری یا سند استراتژیک مالیاتی خبرداد و یکی از مهمترین پایه های اقتصادی کشور را نظام مالیاتی عنوان و تصر
-
صادی و دارایی یکی از سیستمهای فرعی دولت الکترونیک را نظام مالیاتی الکترونیک عنوان کرد و گفت: این در حالی است که زیرساختهای اصلی تحقق نظام مالیات الکترونیک در کشور فراهم شده است، به نحوی که 90 درصد اظهارنامه های مالیاتی ارزش افزوده به صورت الکترونیکی دریافت می شود.
منبع:
سایت الف
تاریخ:
1388-03-29
- طبقه بندی اطلاعات
با سلام
داشتن کد اقتصادی برای بازرگان ضرورت دارد یا خیر و مشکلات داشتن کد اقتصادی چیست
-
پرسش و پاسخ
با سلام
داشتن کد اقتصادی برای بازرگان ضرورت دارد یا خیر و مشکلات داشتن کد اقتصادی چیست ؟
با سلام
جزو ضرورت کار است واگر نداشته باشید هیچ گونه خدمات مالیاتی قابل دریافت نیست.
خبرگزاری فارس: ارائه فهرست معاملات به سازمان مالیاتی پس از ده سال توقف اجباری میشود
-
ینده اجرا خواهد شد و مودیان باید هر سه ماه یک بار باید فهرست معاملات انجام شده را به ادارات مالیاتی ارائه دهند؛ طبق قانون در صورت عدم اجرای این وظایف مشمول جریمه غیر قابل بخشودگی خواهند شد.
معاون مالیاتهای مستقیم سازمان امور مالیاتی، افزود: اشخاص حقوقی برای اخذ کد اقتصادی تا پایان سال فرصت دارند و پس از اتمام این مهلت در سال آینده فرصتی برای ثبت نام نخواهد بود.
*آخرین نظرات برای پیشنویس در حال جمعآوری است
وکیلی در مورد آخرین تغییرات پیشنویس لایحه اصلاح قانون مالی
-
wnj;های مستقیم سازمان امور مالیاتی، در پاسخ به این سوال که روند وصول درآمدهای مالیاتی امسال چگونه است و آیا رقم 34 هزار میلیارد تومان درآمد در بودجه 90 محقق خواهد شد، اظهارکرد: تلاش میکنیم که در سال آینده 100 درصد درآمدهای مالیاتی محقق شود اما برای سال جاری به نظر میرسد حدود 90 درصد درآمدهای پیشبینی شده در بودجه سال جاری وصول شود.
وی درخصوص پایه معافیت مالیاتی در سال آینده گفت: در سال آینده سقف معافیت مالیاتی 550 هزار تومان است؛ به عبارت دیگر در صورتی که درآمد فرد 550 هزار ت
- طبقه بندی اطلاعات
براساس مصوبه مجلس وزارت امور اقتصادی یا سازمان امور مالیاتی میتواند از خروج بدهکاران مالیاتی که میزان بدهی قطعی آنها از ۵ میلیارد ریال بیشتر است، از کشور جلوگیری کنند.
-
مزد بیش از نرخ مصوب شورای پول و اعتبار نمیباشند.
بهارستاننشینان همچنین در بند الحاقی دیگری مصوب کردند که مبلغ مندرج در ماده ۲۰۲ قانون مالیاتهای مستقیم برای واحدهای تولید کالا و یا خدمات تولید شده دارای پروانه بهرهبرداری (اشخاص حقیقی و حقوقی) به ۵ میلیارد ریال افزایش مییابد.
در ماده ۲۰۲ قانون مالیاتهای مستقیم تصریح شده است که وزارت امور اقتصادی و دارایی یا سازمان امور مالیاتی کشور میتواند از خروج بدهکاران مالیاتی که میزان بدهی قطعی آنها از
-
ح شده است که وزارت امور اقتصادی و دارایی یا سازمان امور مالیاتی کشور میتواند از خروج بدهکاران مالیاتی که میزان بدهی قطعی آنها از ده میلیون (۱۰,۰۰۰,۰۰۰) ریال بیشتر است از کشور جلوگیری نماید. حکم این ماده در مورد مدیر یا مدیران مسئول اشخاص حقوقی خصوصی بابت بدهی قطعی مالیاتی شخص حقوقی اعم از مالیات بر درآمد شخص حقوقی یا مالیاتهایی که به موجب اینقانون شخص حقوقی مکلف به کسر و ایصال آن میباشد و مربوط به دوران مدیریت آنان بوده نیز جاری است. مراجع ذی
-
با سلام و خسته نباشید
قرارداد کاری من امسال(سال ۹۲) تا پایان دی ماه می باشد و با توجه به اینکه باردار می باشم از اواخر خرداد ماه نمی توانم سرکار بیایم و نهایتا برگشت به کارم اواخر آذر ماه است که با شرکت توافق کرده ام که ۱ ماه بیمه برای اخذ مبلغ بیمه زایمان رد شود.(غعنی میشود تا آخر دیماه که قراردادم نیز تا این موقع است)حال سوالم اینست اگر شرکت به جای من نیرو بیاورد دیگر نیازی به من ندارند و اگر نامه عدم نیاز مرا به این علت به من بدهند می توانم از بیمه بیکاری استفاده کنم یا نه؟
- طبقه بندی اطلاعات
نظر به اینکه در خصوص استهلاک زیان ابراز شده اشخاص حقیقی و حقوقی موضوع بند 12 ماده 148 قانون مالیاتهای مستقیم برای سالهای قبل و بعد از اصلاحیه مصوب 27/11/80 ابهاماتی از سوی بعضی ادارات امور مالیاتی مطرح گردیده لذا به نظر رفع ابهام و اتخاذ رویه واحد متذکر می گردد.
با توجه به اینکه برابر مقررات ماده 147 قانون مالیاتهای مستقیم، پذیرش هزینه قابل قبول طبق مقررات قانونی برای تشخیص درآمد مشمول مالیات دوره مالی مورد رسیدگی می باشد ، از طرفی به جهت معاذیر اجرائی در نحوه نظارت ، کنترل و شناسائی حسابها نسبت به استهلاک زیان سنواتی دوره قبل و بعد از اصلاحی قانون فوق الذکر و نیز با عنایت به اینکه آخرین اراده قانونگذار، مبتنی بر استهلاک کل زیان تأیید شده سنوات قبل، از درآمد سال یا سالهای بعد می باشد، بنابراین برابر مقررات اصلاحی بند 12 ماده 148 مورد بحث کل زیان اشخاص حقیقی و حقوقی که از طریق رسیدگی به دفاتر آنان احراز گردد بدون تفکیک آن به سنوات قبل یا بعد از سال 1381 برابر مقررات قانونی مزبور قابل استهلاک از درآمد سال یا سالهای بعد می باشد.
-
1385-04-21
تاریخ اعتبار از:
تا:
توضیحات:
نظر به اینکه در خصوص استهلاک زیان ابراز شده اشخاص حقیقی و حقوقی موضوع بند 12 ماده 148 قانون مالیاتهای مستقیم برای سالهای قبل و بعد از اصلاحیه مصوب 27/11/80 ابهاماتی از سوی بعضی ادارات امور مالیاتی مطرح گردیده لذا به نظر رفع ابهام و اتخاذ رویه واحد متذکر می گردد.
با توجه به اینکه برابر مقررات
-
زیان سنواتی دوره قبل و بعد از اصلاحی قانون فوق الذکر و نیز با عنایت به اینکه آخرین اراده قانونگذار، مبتنی بر استهلاک کل زیان تأیید شده سنوات قبل، از درآمد سال یا سالهای بعد می باشد، بنابراین برابر مقررات اصلاحی بند 12 ماده 148 مورد بحث کل زیان اشخاص حقیقی و حقوقی که از طریق رسیدگی به دفاتر آنان احراز گردد بدون تفکیک آن به سنوات قبل یا بعد از سال 1381 برابر مقررات قانونی مزبور قابل استهلاک از درآمد سال یا سالهای بعد می باشد.
-
دادستانی انتظامی مالیاتی
دفتر فنی
جامعه حسابداران رسمی ایران
دبیرخانه هیأت موضوع ماده 251 مکرر
سازمان حسابرسی
مجله مالیات
نظر به اینکه در خصوص استهلاک زیان ابراز شده اشخاص حقیقی و حقوقی موضوع بند 12 ماده 148 قانون مالیاتهای مستقیم برای سالهای قبل و بعد از اصلاحیه مصوب 27/11/80 ابهاماتی از سوی بعضی ادارات امور مالیاتی مطرح گردیده لذا به نظر رفع ابهام و اتخاذ رویه واحد متذکر می گردد.
با توجه به اینکه برابر مقررات ماده 147 قانون مالیاتهای مستقیم، پذیرش هزینه قابل قبول طبق مقرر
- طبقه بندی اطلاعات
-
با سلام
کد اقتصادی الزامی است شما می توانید به حوزه مالیاتی خود تشریف ببرید واز ممیز در خواست در یافت کارت وکد اقتصادی نمائید.شرکتهای دولتی صرفا با شرکتهایی که دارای کد اقتصادی هستند مراوده می نمایند وشرکتهای خصوصی نیز برای کاهش مشکلات مالیاتی وکسب وکار خود واخذ مفاصا های لازم ملزم به دریافت ان از مشتریان خود هستند .بنابراین این یک الزام است وبحث هزینه ومنفعت در آن مطرح نیست.قاعدتا از منظر یک سیستم اقتصادی این موضوع منجر به شفافیت معاملات ونتیجتا پرداخت مالیات مربو
بخشنامه ۳۹۵۴ /۲۰۰/ص مورخ ۹۲/۳/۷موضوع ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم اصلاحی,
دستورالعمل اجرائی موضوع ماده169مکرر قانون مالیاتهای مستقیم,
تاثیرات کسب و کارهای دانش بنیان بر رشد اقتصادی کشور,
تدوین پیش نویس لایحه اصلاح نظام مالیاتی,
لایحه اصلاح نظام مالیاتی,
طرح تحول اقتصادی,
مالیات بر ارزش ازوده,
نظام مالیات الکترونیک,
با سلام
داشتن کد اقتصادی برای بازرگان ضرورت دارد یا خیر و مشکلات داشتن کد اقتصادی چیست,
سقف معافیت مالیاتی حقوق ودستمزد در سال 1391 برابر 550 هزار تومان,
سقف بدهی مالیاتی برای ممنوعالخروجی,
نحوه اعمال زیان سنواتی تایید شده