خبرگزاری فارس:مدیرکل دفتر هدایت نیروی کار و کاریابیهای وزارت کار و امور اجتماعی گفت: روز گذشته با حضور مسئولان مربوطه، حقالزحمه کاریابیها برابر 50 درصد حداقل دستمزد اعلام شده توسط شورای عالی کار برای سال آینده تعیین شد.
-
جویندگان کار در داخل کشور برای قراردادهای یک ساله و بیشتر تعیین شد.
وی ادامه داد: حقالزحمه کاریابیها برابر 50 درصد حداقل دستمزد اعلام شده توسط شورای عالی کار در سال 1390 است و در صورتی که دستمزد ثابت به کار گمارده بیشتر از حداقل دستمزد اعلام شده باشد 20 درصد تفاوت حقوق کارجو با حداقل دستمزد به حقالزحمه کاریابی اضافه خواهد شد.
مدیرکل دفتر هدایت نیروی کار و کاریابیهای وزارت کار و امور اجتماعی با بیان اینکه برای قراردادهای کمتر از یک سال حقالزحمه به نسبت ماههای کارکرد تعیین میشود، گفت:
-
تعیین میشود، گفت: کاریابیها حق دریافت حقالزحمه برای به کارگیری کمتر از یک ماه اشتغال را ندارند و باید قبل از اشتغال اطلاعرسانی برای به کارگیری صورت گیرد.
به گفته ولیپور در صورت تمدید قرارداد کار بکار گمارده با کارفرما تا سقف یک سال کاریابی میتواند نسبت به اخذ حقالزحمه از بکار گمارده اقدام کند.
مدیرکل دفتر هدایت نیروی کار و کاریابیهای وزارت کار و امور اجتماعی تاکید کرد: کاریابی با توافق با بکار گمارده میتوانند حقالزحمه خود را به صورت اقساط دریافت نمایند و در صورت تمایل کارفرما کاریاب
-
یل و نحوه فعالیت موسسات مشاور شغلی و کاریابیهای غیردولتی است.
مدیرکل دفتر هدایت نیروی کار و کاریابیهای وزارت کار و امور اجتماعی حقالزحمه کاریابیها به ریاست دفتر هدایت نیروی کار و حضور مدیرکل روابط کار، مدیرکل اشتغال بنیاد شهید و امور ایثارگران، نماینده کانون انجمنهای صنفی کاریابیهای سراسر کشور و نماینده آموزش سازمان فنی و حرفهای پس از بحث و مذاکره روز گذشته نهایی شد.
وی با اشاره به بحث ساماندهی و تنظیم بازار کار و سهم داخل شدن کاریابیها در اشتغال کشور تصریح کرد: وزارت کار از سال آینده
با سلام و خسته نباشید ، من ندانسته سهام شرکتی را خریداری کردم و همچنین وارد هیات مدیره آن شدم که تعهدات بسیاری از گذشته در سبد خودش داشته و قردادهایی منعقد نموده که با دریافت مبالغی بین 3 تا 6 میلیون تومان خدمات مسافرتی را تا چند سال باید به این خریداران با شرایط خاصی بدهد حال ما از پس این تعهدات بر نمی آییم و توان پرداخت مطالبات را هم نداریم شرکت اموال زیادی هم ندارد حال می خواهیم شرکت را منحل کنیم سوالات زیر را از شما دوست عزیز دارم:
1- در صورت انحلال شرکت و ختم تصفیه آیا اگر کسی در مدت تصفیه شکایتی نکند در پایان تصفیه می تواند شکایت خود را جاری نماید و یا دادگاه را مجاب به باطل نمودن رای ختم تصفیه نماید؟
2- اگر من ندانسته این شرکت را از سهامداران گذشته خریداری نموده باشم آیا می توانم شکایتی مطرح نمایم و آنرا عودت دهم قابل ذکر است که این شرکت مسئولیت محدود و در انتقال سهام ، سهامش به نام من ثبت شده؟
3-اگر در زمان تصفیه از ما شکایت شود و ما نتوانیم دیون مورد نظر را پرداخت نماییم و شرکت هم مالی نداشته باشد تا توقیف شود آیا در این زمان دادگاه ممکن است برای هیات مدیره قرار زندان صادر کند و یا توقیف اموال هیات مدیره ؟
-
چند سال باید به این خریداران با شرایط خاصی بدهد حال ما از پس این تعهدات بر نمی آییم و توان پرداخت مطالبات را هم نداریم شرکت اموال زیادی هم ندارد حال می خواهیم شرکت را منحل کنیم سوالات زیر را از شما دوست عزیز دارم:
1- در صورت انحلال شرکت و ختم تصفیه آیا اگر کسی در مدت تصفیه شکایتی نکند در پایان تصفیه می تواند شکایت خود را جاری نماید و یا دادگاه را مجاب به باطل نمودن رای ختم تصفیه نماید؟
2- اگر من ندانسته این شرکت را از سهامداران گذشته خریداری نموده باشم آیا می توانم شکایتی مطرح نمایم و آنرا عود
-
یداری نموده باشم آیا می توانم شکایتی مطرح نمایم و آنرا عودت دهم قابل ذکر است که این شرکت مسئولیت محدود و در انتقال سهام ، سهامش به نام من ثبت شده؟
3-اگر در زمان تصفیه از ما شکایت شود و ما نتوانیم دیون مورد نظر را پرداخت نماییم و شرکت هم مالی نداشته باشد تا توقیف شود آیا در این زمان دادگاه ممکن است برای هیات مدیره قرار زندان صادر کند و یا توقیف اموال هیات مدیره ؟ ؟
با درود
شما در هر صو
-
پیروز باشید.
با تشکر از جواب سریع شما ، دو سوال دیگر : من پنج درصد از سهام را به ارزش 100 هزار تومان دارم یعنی من به اندازه صد هزار تومان باید پرداخت کنم و اگر شرکت دارایی نداشته باشد و من نخواهم از دارایی خودم دیون را بدهم آیا دادگاه می تواند من را مجبور به پرداخت نماید . و این سوال رو هم جواب ندادید "در صورت انحلال شرکت و ختم تصفیه آیا اگر کسی در مدت تصفیه شکایتی نکند و ما ختم تصفیه رو بگیریم بعد از پایان تصفیه کسی می تواند شکایت خود را جاری نماید و یا دادگاه را مجاب به باطل ن
- طبقه بندی اطلاعات
-
پرسش و پاسخ
باسلام و تشکر
دوسوال از خدمتتان داشتم 1- آیا امکان ارجاع کار به اعضای هیئت مدیره شرکت سهامی خاص ویا مدیرعامل آن بصورت قراردادی وجود داردبطوریکه مورد قبول اداراه دارایی باشد.
2-برای شرکت دانش بنیان که مشمول معافیت مالیاتی شده آیا معافیت بیمه هم درنظرگرفته شده است
؟
-
با درود :
1- در ارتباط با این مورد، حتی هیات مدیره متوانند به استخدام شرکت درآمده و از شرکت حقوق دریافت نمایند . که به این گونه اعضاء ، اعضاء موظف هیات مدیره گفته میشود .
2- تاکنون من معافیت بیمه ای برای شرکت های دانش بنیان نشده ام . البته شما متوانید از طریق تبصره 3 ماده 80 افراد را بکار گمارده و از معافیت آن استفاده نمائید .
در خدمتتان هستم . علیرضا سربی
- طبقه بندی اطلاعات
-
ه و الان تعدادی از واحد ها هزینه شارژ ماهیانه و قبوض مشترک و هزینه ی تعمیرات ساختمان را پرداخت نمیکنن و بدلایل ذکر شده الان ساختمان بیش از 3 ماه بدون اسانسور میباشد و کلیه ساکنین در عذاب ؛ بنده تعدادی سوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید :
1- آیا میشه از مدیر بدلیل عدم مدیریت و پیش آورد چنین مشکلاتی شکایت حقوقی کرد و خسارت گرفت (یعنی ایشان ملزم به پرداخت مبالغی بشوند که نمیتوانند از دیگران طلب کنن؟) (لطفا مراحل قضایی را راهنمایی کنین؟)
2- با توجه به اینکه در جلسه حتی کمتر از یک سوم ساکنی
-
را به مدیریت آرپاتمان منصوب کرده اید. حالا تنها میتوانید وی را عزل نماید.
2- از تمامی ساکنین آرپاتمان دعوت نمائید که در جلسه ای برای تعیین تکلیف شرکت کنند. و در ذیل دعوت نامه از آنها امضاء بگیرید که به آنها ابلاغ شده است.
3- آرپاتمان که شخصیت حقوقی نیست که دارای اساسنامه باشد.
4- فقط به دلیل مشاع بودن برخی هزینه ها ، شما میتوانید با همکاری بقیه ساکنین بر علیه کسانی که حق شارژ را پرداخت نکرده اند. اقامه دعوی کنید . البته بهتر است اگر آپارتمان بصورت هیات مدیره ای اداره میشود
-
nbsp;حقوقی نیست که دارای اساسنامه باشد.
4- فقط به دلیل مشاع بودن برخی هزینه ها ، شما میتوانید با همکاری بقیه ساکنین بر علیه کسانی که حق شارژ را پرداخت نکرده اند. اقامه دعوی کنید . البته بهتر است اگر آپارتمان بصورت هیات مدیره ای اداره میشود . هیات مدیره را در جریان بگذارید .
در خدمتتان هستم . علیرضا سربی
- طبقه بندی اطلاعات
-
توجه به اینکه چک فقط 15 /30/نهایتا وقت برای شکایت کیفری دارد و قابل پیگیری بلافاصله واجرایی از طرف اجرای احکام می باشد در غیر اینصورت باید ظرف مدت 6 ماه شکایت هم از ظهر نویس وهم از امضاءکننده میتوانید شکایت حقوقی داشته باشید در غیر اینصورت وارد پروسه حقوقی طولانی قوانین چک ومدت و ...خواهید شد که از حوزهه مشاوره حقوقی می باشد
- طبقه بندی اطلاعات
سلام. خسته نباشید. میخواستم بدونم آیا امکان این هست که اشخاص حقوقی کسانی که شرکت دارن از تسهیلاتد بانکی استفاده کنن؟
ممنون
-
پرسش و پاسخ
سلام. خسته نباشید. میخواستم بدونم آیا امکان این هست که اشخاص حقوقی کسانی که شرکت دارن از تسهیلاتد بانکی استفاده کنن؟
ممنون ؟
با سلام
دوست عزیز این امکان وجود دارد.هم میتوان به عنوان شخص حقیقی از تسهیلات استفاده کرد و هم در قالب شخصیت حقوقی شرکت
با تشکر
- طبقه بندی اطلاعات
با عرض سلام و خسته نباشید
تفاوت مدیرعامل با رئیس هیئت مدیره در چیست ؟ لطفا وظایف هر کدام را شرح دهید ؟
-
با عرض سلام و خسته نباشید
تفاوت مدیرعامل با رئیس هیئت مدیره در چیست ؟ لطفا وظایف هر کدام را شرح دهید ؟ ؟
با سلام
مدیر عامل توسط هیئت مدیره انتخاب میگردد و زیر نظر هیئت مدیره می باشد .
با احترام-اسدی
وظایف مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره را لطفا شرح دهید ؟ کدام یک از لحاظ سمت بالاتر هستند ؟
با سلام
رئیس هیئت مدیره بالاتر است در جهت وظایف هر کدام به قانون تجارت مراجعه شود.
با احترام
- طبقه بندی اطلاعات
-
طفا توضیح دهید درصورتیکه یک شخصیت حقوقی یا حقیقی مالیات عملکرد سالانه اش برمبنای علی الراس محاسبه شود ، چگونه ممیز مبنای محاسبه مالیات را تولید یا خدمات مشابه به ترتیب براساس ظرفیت اسمی یا محاسبه خدمات براساس موارد مشابه شغل های دیگر محاسبه می کند وآیا جایی برای اعتراض وجوددارد .؟ راهنمائی فرمائید . باتشکر ؟
با سلام
برگ تشخیص صادره بر مبنای علی الراس ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض در هیات حل اختلاف بدوی می باشد ودر صورتی
-
اهنمائی فرمائید . باتشکر ؟
با سلام
برگ تشخیص صادره بر مبنای علی الراس ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض در هیات حل اختلاف بدوی می باشد ودر صورتی که مودی به رای اولیه اعتراض داشته باشد در هیات حل اختلاف مجددا قابل طرح است واگر باز هم مودی اعتراض داشت در شورای عالی مالیاتی قابل طرح می باشد.در خصوص شیوه محاسبه نیز در اینترنت کلمه"ضرایب مالیاتی سال 1390" را سرچ کنید
-
پرسش و پاسخ
با سلام و تشکر از پاسختان - چند سوال
1.برای انحلال شرکت ها باید به کدام نوع دادگاه ها مراجعه کرد و آیا تنها می بایستی به همان شهرستان محل ثبت شرکت مراجعه کرد یا مراجعه به هر نقطه از کل کشور مشکلی ندارد؟
2.آیا مراجعه به این چنین دادگاه هایی خطری هم دارد مثلا فرد دارای سوء سابقه بشود و یا در موارد مختلف در جامعه بعدا به مشکل بخورد و ....
3.آیا اکر شریک اول راضی بشود 100% سهام را به نام خود بزند و شریک دوم فقط یک سمت مدیریت در هیئت مدیره داش
-
دارد؟
2.آیا مراجعه به این چنین دادگاه هایی خطری هم دارد مثلا فرد دارای سوء سابقه بشود و یا در موارد مختلف در جامعه بعدا به مشکل بخورد و ....
3.آیا اکر شریک اول راضی بشود 100% سهام را به نام خود بزند و شریک دوم فقط یک سمت مدیریت در هیئت مدیره داشته باشد آیا باز هم شریک دوم در صورتی که اصلا در یک شهر دیگر بوده و هیچ خبری از اعمال طرف دیگر ندارد متحمل جبران خسارت ناشی از سوءعملی شریک اول است که یا به نام خود با به دروغ به اسم طرف دیگر انجام داده ؟
با تشکر فراوان ؟
-
با به دروغ به اسم طرف دیگر انجام داده ؟
با تشکر فراوان ؟
با سلام
1-باید دادگاه محل ثبت شرکت باشد
2-خیر
3-وقتی کل سهام متعلق به یک شریک باشد اولا ثبت چنین شرکتی غیر ممکن می شود چون حداقل دو شریک برای با مسولیت محدود وسه شریک برای سهامی خاص نیاز است.وثانیا اعضاء هیات مدیره باید سهامدار باشند بنابراین سایر موارد ذکر شده غیر مربوط می شود.
-
پرسش و پاسخ
با سلام و احترام؛آیا فرمت قرارداد مشاور شخص حقیقی با قرارداد مشاور حقوقی متفاوت است؟ در صورت مثبت بودن پاسخ آیا ممکن است فرمت و بخشنامه های مرتبط را معرفی فرمایید. ؟
بله متفاوت است
برای اشخاص حقوقی با توجه به شرایط عمومی و خصوصی و بخشنامه های معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری و تعهدات مندرج در آنها، اقدام میشود که فرمت آن در سایت tec.mporg.ir موجود میباشد
قرارداد
-
اص حقوقی با توجه به شرایط عمومی و خصوصی و بخشنامه های معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری و تعهدات مندرج در آنها، اقدام میشود که فرمت آن در سایت tec.mporg.ir موجود میباشد
قرارداد مشاور با اشخاص حقیقی بیشتر حاوی توافقات دو طرف میباشد و فرمت خاصی برای آن وجود ندارد چون ماهیت هر نوع مشاوره ای متفاوت است .لکن با ید به نکات ذیل عنایت ویژه داشت.
مطابق با قانون مدنی - قراردادهای خصوصی نسبت به کسانی که منعقد میشود در صورتی که مخالف صریح قانون نباشد نافذ است.
شفاف سازی کامل&
-
ی متفاوت است .لکن با ید به نکات ذیل عنایت ویژه داشت.
مطابق با قانون مدنی - قراردادهای خصوصی نسبت به کسانی که منعقد میشود در صورتی که مخالف صریح قانون نباشد نافذ است.
شفاف سازی کامل تعهدات طرفین
کسورات قراردای نباید نادیده و یا مبهم باشد.( بیمه ، مالیات و....)
- طبقه بندی اطلاعات