از مشاوران رازنامه بپرسيد
فرشيد سيف
پرتال منابع انساني - نظام جامع منابع انساني - روانشناسي صنعتي و سازماني
مشاهده پروفايل
پرسش از مشاور
عبداله لطفي
بيمه (غير از تأمين اجتماعي) - روابط عمومي و بازاريابي
مشاهده پروفايل
پرسش از مشاور
رضا طالعي فر
مديريت منابع انساني، مديريتتوسعه محصول، مديريت نوآوري و دانش، مديريت بازار و استراتژي
مشاهده پروفايل
پرسش از مشاور
مجله دانش تبليغات
تبليغات
مشاهده پروفايل
پرسش از مشاور
هادي معماري
مديريت كسب و كار
مشاهده پروفايل
پرسش از مشاور
محمدرضا سعادت نژاد
بازاريابي و فروش
مشاهده پروفايل
پرسش از مشاور
اسداله مستوفي
مشاوره مديريت
مشاهده پروفايل
پرسش از مشاور
حسين عزيزي نژاد
آموزش و تحقيقات ( در حوزه هاي اقتصاد،حسابداري و مديريت )-مديريت عمومي-بيمه و تامين اجتماعي
مشاهده پروفايل
پرسش از مشاور
سيد علي شاه صاحبي
مشاوره حقوقي ، كيفري ، مطالبات ، قراردادها ، خانواده
مشاهده پروفايل
پرسش از مشاور
عباس اسدي
حقوقي ، جزائي،خانواده،قراردادهاي داخلي وبين المللي ،شركتها
مشاهده پروفايل
پرسش از مشاور
كمال زرندي
پورتالهاي سازماني - وب سايت
مشاهده پروفايل
پرسش از مشاور
گروه مشاوران مديريت - بازاريابي و تبليغات چشم انداز هفتواد
مشاوره مديريت (منابع انساني- استراتژيك- بازاريابي)- تحقيقات بازار- تحليل بازار- تدوين استراتژي هاس ب
مشاهده پروفايل
پرسش از مشاور
مهدي غلامي(مدير سايت)
مالي ومالياتي ,حسابداري وحسابرسي
مشاهده پروفايل
پرسش از مشاور
به خانواده مشاوران رازنامه بپیوندید
پرسش و پاسخ از رازنامه
استخدام

دسته بندي اطلاعات

اخلاق توليد پول

  • مشخصات کتاب
  • اخلاق توليد پول
    فصل  1 -  اخلاق توليد پول
    در اين شرايطي كه رابرت زوليك، رييس بانك جهاني، دعوت به بازگشت به نظام پايه طلا براي پول مي‌كند، بررسي اينكه آيا نظام جهاني مدرن مي‌تواند پول سالم و يك سيستم مالي صادقانه را فراهم كند يا نه ضروري به نظر مي‌رسد. به همين دليل فراگيري جوانب توليد خصوصي پول در گذشته و چگونگي انتقال تدريجي آن به حالت مدرن فعلي براي ما حياتي به نظر مي‌رسد.

    معرفي كتاب
    اخلاق توليد پول


    اندي دونكان
    مترجم: سيد اميرحسين ميرابوطالبي
    در اين شرايطي كه رابرت زوليك، رييس بانك جهاني، دعوت به بازگشت به نظام پايه طلا براي پول مي‌كند، بررسي اينكه آيا نظام جهاني مدرن مي‌تواند پول سالم و يك سيستم مالي صادقانه را فراهم كند يا نه ضروري به نظر مي‌رسد. به همين دليل فراگيري جوانب توليد خصوصي پول در گذشته و چگونگي انتقال تدريجي آن به حالت مدرن فعلي براي ما حياتي به نظر مي‌رسد.
     

    براي كسب چنين دانشي كتاب‌هاي زيادي براي كمك به ما وجود دارند كه از اين آثار ارزشمند مي‌توان به «رفتار انسان: پول، اعتبار بانكي و چرخه‌هاي اقتصادي» و از همه مهم‌تر «نظريه پول و اعتبار» اشاره كرد.
    با اين حال به عنوان كسي كه بعد از تجربه ناگوار خواندن كتاب سرمايه ماركس از كتاب‌هايي كه قطرشان از شصتم بيشتر باشد فراريم، فكر مي‌كنم دو كتاب به مراتب آسان‌تر وجود دارد كه مي‌تواند ما را براي رويارويي با آن دو هيولاي سنگين وزن بالا آماده كند. اين كتاب‌ها عبارتند از «دولت با پول ما چه كرد؟» و «اسرار بانكداري» كه هر دو هم نوشته «موراي روتبارد» هستند.
    اما باز هم هر دوي اين كتاب‌ها يك راست مي‌روند سر اصل دعوا و خواندن بدون پشتوانه آنها مثل اين است كه در رديف اول مسابقات بوكس سنگين وزن جهان نشسته باشيد بدون اينكه از تمرينات و شرايطي كه قبل از ازسرگيري مبارزه اتفاق افتاده، مطلع باشيد. كتاب «اخلاق توليد پول» نوشته Jörg Guido Hülsmann، كتابي بسيار مناسب براي پر كردن اين شكاف اطلاعاتي است.
    كتاب به سه بخش خوش نوشت اصلي تقسيم شده است كه عبارتند از: «توليد طبيعي پول»، «تورم» و «نظم پولي و نظام پولي.»
    اين سه بخش هر چيزي كه شما فكرش را بكنيد در بر مي‌گيرد، از ابداع پول فلزي گرفته تا اجلاس برتون وودز و بعد از آن ايجاد يورو. با اين حال قلب كتاب، مربوط مي‌شود به چهار فصل از بخش دوم كتاب، يعني تورم. با وجود برخي مشكلاتي كه در عنوان اين فصل‌ها از نظر ديكته‌اي وجود دارد، محتواي آنها بسيار خوب است. «كلاهبرداري از راه‌هاي‌هاي قانوني»، «انحصارات قانوني»، «قوانين پول رايج» و «امتناع از پرداخت از راه‌هاي قانوني» نام اين چهار فصل هستند.
    زماني كه شما سازمان برگزيده‌اي باشيد كه خود را «دولت» ناميده، در يك قلمروي خاص صاحب انحصار قانون هستيد و اين همان قدرتي است كه با استفاده از آن شما مي‌توانيد نظم طبيعي اموال خصوصي را كاملا به هم زده و در هم بشكنيد كه در نتيجه باعث ناتوان سازي همه افرادي مي‌شود كه در محدوده آن قانون شما قرار مي‌گيرند. اين موضوع حتي به اين انديشه مضحك مي‌انجامد كه هر قرضي كه اين سازمان برگزيده بالا بياورد به نوعي بدهي ملت تحت‌كنترل آن دولت است. در حالي كه هيچ كس از آنها نظرشان را نپرسيده كه آيا اين سازمان برگزيده بهتر است اين وام را بگيرد يا نه و در صورتي كه همه منفعت ناشي از خرج آن وام هم مستقيما به جيب همان دولت برگزيده مي‌رود.
    مشكل اصلي پول در اينجا اين است كه دولت يكسري رجحان قانوني براي بانكداران قائل مي‌شوند و در مقابل آن از آنها قول مي‌گيرند كه هميشه بدهي‌هايي را كه سياستمداران به وجود مي‌آورند، صاف كنند. اين موضوع سياستمداران را قادر مي‌كند كه در طول زمان از ملتشان به نفع خود و دوستانشان و به ضرر بقيه افراد سوء‌استفاده كنند.
    اين فصل‌ها به وضوح چگونگي عملكرد اين مكانيزم سوء‌استفاده پولي را نشان داده و همچنين بيان مي‌كند كه چگونه مي‌توانيم اين مكانيسم را از بين ببريم و دوباره خود را از اسارت دولت خارج سازيم. با از بين بردن رجحان‌هاي قانوني و بازگرداندن قوانين طبيعي نظم اموال خصوصي است كه ما مي‌توانيم آب رفته را به جوي برگردانيم و سياستمداران را سر جاي خود بنشانيم.
    ما مطلقا نبايد به روبرت زوليك (رييس بانك حهاني) و دوستان سياستمدارش اعتماد كنيم. كساني كه مي‌خواهند با استفاده از چيزهايي مانندBancor(1) ما را با زنجيرهاي بيشتري اسير كنند. آنچه ما بايد انجام دهيم، همان طور كه پروفسور هولسمن هم مي‌گويد اين است كه از دست اين رجحان‌هاي قانوني رها شويم و بعد از آن بقيه را به بازار آزاد بسپريم.
    بدين ترتيب، كتاب او به ما نشان مي‌دهد كه چگونه پول را ترميم كنيم. از همه بهتر اينكه براي پي بردن به چگونگي اين موضوع لازم نيست پولي خرج كنيم. براي آدم‌هاي ارزان خري مثل من كه سال‌ها است اسير ماليات‌هاي دولت و نرخ‌هاي بهره سنگين هستيم تا سياستمداران بتوانند به زندگي تجملاتيشان در لندن برسند، اين خبر از هر شهدي شيرين‌تر است.
    خدا نگهدار او و بقيه افراد موسسه Mises Institute براي فراهم آوردن چنين امكاني.
    پاورقي
    1- پيشنهاد استفاده از واحد پول جهاني كه در اجلاس برتون وودز توسط كينز ارائه شد و اين روزها مورد توجه بانك جهاني قرار گرفته است.

  • ساير مطالب اين کتاب

مشخصات ثبت اطلاعات

مشخصات ثبت اطلاعات
ثبت کننده: مديريت رازنامه ارسال پيام شخصی
تاريخ ثبت: 1389/10/13
بروزرسانی: 1389/10/13
 

آمار مشاهده اطلاعات
تعداد کل: 1184 کاربر پورتال: 3 ميهمان: 1181 آخرين مشاهده: 1391/02/20


آمار ثبت توضيحات
تعداد کل: 0 کاربر پورتال: 0 ميهمان: 0 آخرين ثبت:


آمار ثبت پرسش و پاسخ
تعداد کل: 0 کاربر پورتال: 0 ميهمان: 0 آخرين ثبت:


نظرات خود را در رازنامه ثبت کنيد ارسال محتوا به دوستان
سوال خود را از رازنامه بپرسيد در رازنامه با دوستان خود در ارتباط باشيد
در رازنامه با دوستان خود در ارتباط باشيد

امتيازات کاربران

امتياز کل امتياز کاربران ثبت شده امتياز کاربران ميهمان
    تعداد کاربر: 0     تعداد کاربر: 0     تعداد کاربر: 0
امتياز: 0 از 100 امتياز: 0 از 100 امتياز: 0 از 100
   
آخرين تاريخ امتيازدهي:     به اين مورد نمره بدهيد:

پرسش و پاسخ

نظرات و پيشنهادات


|نظر شما چيست
سيستم هاي يكپارچه مالي كدام شركت را مي پسنديد.



[ مشاهده نتايج | نظرسنجي ها ]

آراء: 755 | نظرات: 0

تمامي حقوق طراحي ,ساخت وعرضه متعلق به مشاوره مديريت رازنامه مي باشد.
شرايط و مقررات استفاده از رازنامه .

انگليسي   فرانسوي   اسپانيايي   ايتاليايي   آلماني   عربي   روسي   ژاپني   کره      پرتغالي   ترکي   چيني